Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Hát igen. Ennek biztos megvan az oka.
Az utalással kapcsolatban pedig a mai banki szabályok szerint legkorábban 1 legkésőbb 3 órán belül az érintett számlán kell lennie az elutalt összegnek. Ezért nem értem ezt az egy napos intervalumot.
Ezt a választ kaptam emailben:
Holnapi napon lesz utalás, amennyiben számlára megy szerdai napon lesz a számlán az ellátás.
üdvözlettel:
Páblené Damsits Krisztina
Sziasztok
Tolna megye semmi :(
Sziasztok!
Komárom-Esztergom megyei, azon belül Tatabányai vagyok. Most megyek kijelentkezni, megpróbálom kideríteni, hogy mikor utalnak! :)
Novemberben regisztráltam Újpesten.Nekem azt mondták, hogy számfejtés csak 05.én.
Lehetséges, hogy a bérszámfejtés 02.01.-én megtörtént és az ellátást a holnapi nap (02.04) utalással megkapom?
Köszi a választ
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?