Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
ha helyben helyezkedtél el akkor igen,
most olvastam el a határozaton,
a fiam azért kapta meg most,mert nem helyben dolgozik,
Amikor beviszed a szerződést a munkaügyibe,és megfelelsz mindennek,akkor kitöltetnek egy papirt, hogy kéred a fennmaradó napok egyösszegű kifizetését.
Ehhez nem kell csak a munkaszerződés, ami után megszüntetik az ellátást.
De neked kell kérni, mert maguktól nem biztos hogy mondani fogják. 80%-át fizettük ki egyösszegben.
Szia! Meg tudnád mondani az egyösszegű esetében hogyan kell eljárni?
Nov. 29. - dec. 02. között 4 napra megkapom az álláskeresésit, és mivel találtam munkát, kértem az egyösszegű kifizetést a maradék napokra (80%). Kaptam papírt, amit a munkáltatómmal kell kitöltetnem majd febr-márciusban, és csak utána kapom meg. Nekem ez nem kerek... ennyire későn utaljál???
Fejér: dec. 21-én hiánypótoltam, de semmi nem jött számlára---> 2 napja nem válaszol a munkaügyes.
amikor találsz munkahelyet,és még marad napod a 90-ből,
és olyan helyet találsz ami nem helyben van,és határozatlan idejű,
akkor a fennmaradó napok 80%-át egyösszegben kifizetik ha igényt nyújtasz be rá,
7-ikén kezdett új helyen,egyben kapott meg minden pénzt,
a decemberit,és az egyösszegű igénylést,
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?