Èn december 13àn regisztràltam 90napig ellàtott vagyok ès mèg semmi pènzt nem kaptam. Mikor szàmìthatok erre a kis pènzre? . Nem utalàssal kapom hanem postai úton .
Napi összeget állapítanak meg. Pl: 3000 ft /nap, ebbe a hétvége is bele számít. Így amennyi napból áll a hónap annyiszor amennyit megállapítottak. Pl:3000×28 a február.
Valószínűleg te december közepe körül vagy utána regisztrál azért kaphattad jan. 21 de a továbbiakban kb 8.-ig a számlán lesz
Szerintem akik a szamfejtest csinaljak es akik az utalást csinálják nem biztos hogy ugyan azon személyek. Akik felcvilágisítást adnak sokszor meg olyan személyek, hogy valakinek valakije és azt se tudja mit kell csinálni, vagy nézni azért mondanak össze vissza mindent.
A múltkor a párom hívta fel őket és a gépbe már látták hogy hétfôn el lett utalva mégis csak szerdán kaptunk meg akkor ki ült rajta mert a bankom nem látott semmi féle tranzakciót érdekes dolgok ezek
Valaki akinek van tapasztalata (én most fogok kapni először) napközbeni átutalás is szokott lenni vagy mint a nyugdíj stb reggel van rajta es ha nincs akkor aznap mar ne számoljon rá?