Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Szia. Én sem kaptam még. Mi június 11.től vagyunk. A 25 év alattiak ma kaptak. Nekünk azt momdták pénteken utalnak és hétfőn lesz rajta.... sajnos
Nem küldték berszámfejtésbe az én járadékomat azért nem jött!!És csak könnyedén mondták majd 20a fele megkapom!!Ennyi
Szia Szabolcsban pl ma utalták számlára. De így jön majd. 8-12 között.
Kérdésem:
Tanfolyamra keresetpótló juttatást mikor szokták utalni?
Én június 14-től vagyok tanfolyamon.
Eddig még nem kaptam semmit,bankkártyás vagyok és Fejér megyei..
szia!
Nekem Június 13ig volt az utolsó és ezt utalták Júni20.-án, én Fejér megyében vagyok..
Nem tudom merre laksz, de sztem minden városban ilyen ügyintézés kellene.
Az jó akkor. Kíváncsi leszek mennyit számolnak.
Ha postán kapod 23.-a, én úgy kértem.
Abból nrm, azert van a 0.75 szorzó.
Az jelenti a levonásokat. Ha megszorzid 0.75'rl, akkor jön ki a nettó amit kapsz. A papírra amit nxomtatott ki van írva az egész forintra pontosan. Azt küldik el s kincstárnak, az lesz az utalás. Nem is hittem volna h ilyent megtesznek.
Mondom nagyon rendesek voltak, mindent elmondtak pontosan.
Abból is vonnak mindent, adó, tb stb. vagy csak a 20%-ot veszik le?
Egyébkent nagyon rendesek voltak Komlón az irodisták. Megmutatta a hapsi gépen is h lássam az egészet, utána kinyomtatta haza is hoztam a papírt. Le a kalappal előttük, kellemesen csalódtam a bürokráviában.
Sacc/ kb beírhatom mennyit várj. 80 nap , ha annyi napod maradt ,szorozva a napi járadékkal, pl 4000 Ft ( ha neked annyi volt megállapítva, nekem 4200 Ft , az egyszerűbb számolás miatt írtam 4000 Ft napi járadekot)) 320 000 Ft. Azt szorozd meg 0, 75 -el. Az 240 000 Ft. Nekem így számolták. Adott a pasas erről papírt hogy számoljak ki. Jó fej volt.
80 napra te is sokat kapsz.
Igen, én is azért voltam bent most. Adtak egy papírt h mennyit fogok kapni, én jó sokat mert sok napig lehettem volna még járadékon. Ha bevitted a szerződest, neked is kellet volna adjanak egy ilyent. Neked is úgy utalja a kincstár ( olyan dátummal) ahogy beírtam. Erre is rakérdeztem a pasinál.
Szia. Törthónapi utal@ssal küldik a teljes részt is ha egy ben kértem a hátralevő 80 napot? 10 nap után elhelyezkedtem, bevittem a munkaszerződésem, azt mondták majd utalják. De hogy mikor, azt nem tudom.
Jövő hónapban szinten aki számlás 5.-e után szintén, pstasok 9. vagy 10. napon. Más városokban lehet h 2 nappal korábban az egész, de Baranyában így kell előre spekulálni. Előbb senki ne várja, felesleges. Én másik városban vagy településen élőknek is ajánlom, így osza be a pénzét addig. Majd felmászok ide és beírom megint párszor előtte, h tudja az is aki most nem olvasta ezt
Az lehetetlen. Most voltam bent más ügyben, és rákérdeztem.( direkt h beírhassam ide)
A törthonapot most pl jövő héten csüzörtökön utalja számlásoknak a kincstár. Aki postán kapja Komlón az utána való héten kedd vagy szerda.
Ennyi a postai csúszás.
Eddig úgy tudom egy számlás se kapta meg csak a postások!
Azok már mwg kellet kapják, a postá mindig 2 nappal később viszi ki.
Ha nem kaptad meg telózz be a munkaügyi központba. Vagy menj be személyesen
Az jó és számlásoknak ??????
Komlón ma hordja a postás.
Sziasztok!Zalaegerszegen volt már számlásoknak munkanélküli?
Sziasztok!!Komlón kapott valaki munkanélkülit??
További ajánlott fórumok: