Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Ott sztem holnap ,én ma kaptam meg Komlón, postán.
Most értem haza melóbol azért most írtam csak be.
Ha Baranyai vagy akkor ma vagy holnap viszi a postás.
Üdv. 12-én szünt meg az ellátásom. Várhatom hóközivel?
Postás fogja hozni.
Mégis miért jönne neked most is? Te hányszor kapsz egy hónapban fizetést???
Hóközit az kap aki 15.-ig megszüntette az ellátást.
Számlára péntektől utalták, postan kedd vagy szerda a hóközi.
Nem, akkor következő hónapban kapod :)
Én a határozatot ott helyben megkaptam, mikor szóltam hogy van munkám, és szerződést is vittem...lehet érdemes lenne betelefonálni.:)
Én multhónap közepén jelentkeztem be, és már 4.én kaptam is összeget ez azt jelenti hogy most nekem nem jön semmi?
Szia. Én 1-én vittem be a szerződést, de még semmit nem kaptam. Határozat sincs, utalás sincs. :(
Szia. Én azért kaptam hóközit, mert bejelentkeztem, és rá három héttel lett munkám, ötödikén bevittem a szerződést, és kértem a fennmaradó részt. Ezt utalták ki most :)
Sziasztok
Békésmegye mikor kap hóközit?
Mert nekem 2hónapja van új munka helyem és még mindig nem kaptam. Meg a felmaradó két hónapot.
Papírok minden rendbe volt
Üdv mindenkinek, mi dönti el azt hogy valaki kap-e hóközit vagy nem? Vagy mindenki kap? Hogyan van ez ? Szép napot
Hóközi utalás megjött.:) Fejér megye
Hó közi kifizetés lesz!
Nekem is így volt.
Sziasztok az lenne a kérdésem, ha elsejétől csak pár napom maradt bent akkor azt hóköziben kifizetik vagy csak úgy ahogy a többit???
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy a párom elhelyezkedett a szerződést ma vittük be a munkanélkülibe de pecsét hiányában nem fogadták el mert csak aláirás volt rajta! A cég elküldte emailben a pecsétes szerződést h minél előbb letudjuk adni. Én ha azt kinyomtatom elfogadják úgy? Már csak hétfőn tudok rákérdezni.
Én bízom a dologban.:) Ha netán megjön akkor írok ide is. De úgy néz ki idáig hogy marad a jövő hét.
Ma még jöhet vagy csak hétfőn?
Szia! Én ma hívtam a munkaügyit, tegnap volt bérszámfejtés, elvileg el is utalták, de azt mondták csak jövő héten jön...azért még reménykedem.:)
Sziasztok. Hóközit kapott már valaki? Itt olvastam 1 hete hogy most utalják kb.
Szerintem akkor mint az előző hónapban, de lehet csúszás.
Sziasztok! Július 31.én lejár a munkanélkülim. Mikora várható az utalás szerintetek?
Köszönöm szépen a választ
Szia. Hóköziben kiutalják.
Sziasztok!
A párom munkanélkülin volt 12 napig azt ki is utalták hónap elején. Már van munkahelye igy ami bent maradt neki 44 nap a 80%át kiveheti. Viszont addig nem küldik amíg a szerződést nem viszi be. Viszont ha beviszi akkor hóközben kiutalják neki vagy már csak augusztusban?
Sziasztok! Hóközi utalást kapott valaki Miskolcon? Amikor bent voltam azt mondták 16, 17-én utalnak.
Vas megyében kapott már valaki postán?
Sziasztok. Én júni 11-től vagyok sajnos munkanélküliként regisztrálva, ki is küldték a határozatot meg hogy mennyit juttatást állapítottak meg. Viszont nem kaptam utalást. Valaki tudna érdemi infóval segíteni??
További ajánlott fórumok: