Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok
Valaki kapott már hoközi utalást ??
Nekem reggel 7 órakor már rajta volt
Veszprém megye K&H bank
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy , a munka nélküli járadékot hogyan is számoljam ki ( csak a munka napokat , vagy pedig a hétvégét is bele számoljam ) ?
A kvetkez kérdesem pedig az lenne hogy , hóközit csak az kap akinek le járt már a járadéka vagy pedig az is kap akinek még nem ? ( pl nekem május 12- én fog )
Kösznm szépen mindenkinek a válaszát ! :)
Sziasztok!
Kicsit kezd betellni a pohár...Már a sírás kerülget,ahogy olvasom,szinte mindenhol megkaptátok,még postán is,nekünk meg a nagy semmi!Munkaügyi központ hárít,ők elutalták 3-án.Valaki esetleg járt már így? Vagy tegyünk feljelentést/panaszt ellenük?
Sziasztok
Nem tud valaki abban segíteni hol lehet panaszt tenni a munkaügyisek ellen..?
Köszönöm
Sziasztok!
Van köztünk tanfolyamos rajtam kívül?
Tudni lehet valamit?
Megszüntethetik vagy felfüggeszthetik? Angolt tanulok, felajánlották, örömmel elfogadtam. Munkát nyilván nem találok.... 😔
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?