Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Igen én is néztem az oldalt hogy 24én utalnak, de 3 nap alatt nem ér ide? elég gáz
Igen fel hívtam és mondta, hogy ők már 24 dik ével el küldték meg valami olyasmit magyarázott, hogy kapott most vissza jelzést, hogy ez biztos és hívjam fel a K&Ht mert ott akadhatott el....
Ha van valami pozitív írok....de Én már nem számítok rá
Akkor a nap folyamán várható :)
Most beszéltem vele azt mondták már el küldték....meg kellet volna kapjam és telefonáljak a banknak
Nagyon kemény az, hogy nem is tudnak mondani semmit és tök olyan mintha nem is akarna....nagyon szar lesz így a hétvége...am egy 10-15 perc és telozok nekik
én is el vagyok keseredve :(
Nem akarom el hinni, hogy erre nincs jogszabály.... a munkáltatók 5 munkanapon belül kötelesek ki fizetni ha megszűnt a munkaviszonyom...10 napja, hogy meg szűnt az ellátásom és még normálisan határidőt se tudnak mondani? Mindig az aktuális hét utolsó napja ? Ha most ki találja, hogy 10 már biztos el dobom az agyam komolyan mondom....hétfő is már 30.a
Szia!
Már lentebb írtam, hogy én 10 napi ellátást kaptam meg 20-án.
Ezt egyébként nem egységes időpontban adják?
Amint van valami jelzek, de már fogalmazódik bennem a panaszlevél.
Nekem is fizetési kötelezettségem van :( arról nem is beszélve, hogy gyógyszert is ki kell váltanom...nem mondhatom minden nap, hogy nem utalták még el!! Tegnap nagyon mondogatta az ügyintéző, hogy majd ma....nem is tudom most mi van, ha fel hívom őket azt fogja mondani, hogy hétfő vagy már inkább 10. e , csak hagyjam őket nyugodtan semmit tenni.....ez már botrányos !!!! Hasukra ütnek és mondanak valami dátumot, mintha nem is értenék miért várom a pénzemet!!!
Nekem is itt van egy 3 éves kislányom,ráadásul férjem munkahelyén jövő héten leállás lesz. Múlthéten kellett volna kezdenem de egy kis türelmet kértek(1-1,5 hónap) de addig miből éljen az ember. Hát bízók benne hogy ezt is meghosszabítják,ez így volna reális ha egyszer már minden ellátás hosszabodik.
válság idején igazán lehettek volna tekintettel mert 10-e messze van és szeretnék vásárolni. meg gondolom más is
Szia nem, en akkor kapok smst meg latom a szamlan mikor kinyit a bank
Sziasztok
Valaki kapott már hoközi utalást a ?
Köszi a válaszokat
Jó reggelt
Nekem még semmi....tegnap telefonáltam nekik azt mondták ma de nekem az a tapasztalatom, hogy ha reggelre nincs számlán már felejtős....neked meg jött?
bocsánat javitom: nem 45 napot,hanem 4-5 napot!
Sziasztok.
Olyankor miujság,ha munkanélkülin voltam,teljesen április 1 ig lettem volna,de közbe vállaltam beugros munkát és hiába kértem a napi bejelentést,kicsesztek velem,mert rendesen bejelentetek e hónap 7 töl 14 ig! aztán kijelentettek,de most dolgoztam megint vagy 45 napot! gondolom akkor megint rendes bejelentéssel,voltam am unkaügyibe is közben,egyelöre a munkanélküli ellátás szüneteltetve van,ami a cég a papirokat nem küldi! csak sajnos tényleg nem küldi! ilyenkor miujság van e tére?? valaki valami ötlet???
Szia!
Nekem is március elején járt le a 90 nap, hiába jelentkeztem sok helyre, visszajelzés sincs. Két óvodáskorú gyermekem van, mi a fenéből éljünk meg, ha se munka, se pénz nincs?
Szia. Erről még nem hallottam. Bár nekem álláskeresési járulék jár május 4-ig de nem hiszem, hogy a járvány miatt valahol lesz esély is.
Sziasztok az lenne a kérdésem a felnőtt képzés munkanélküli által meddig szünetel?
Sziasztok! Most akkor a munkanelkuli ellatas is hosszabbodik?
Sziasztok! Valaki igényelt a napokban munkanélküli ellátás? Állítólag online ügyintézés működik, ügyfél kapun ekeresztül🤔Megköszönném ha valaki tudna segíteni😀
Egy táblázat szerint 2.-án
Sziasztok
A napokban sokat gondolkodtam azon, hogy ha a Gyed illetve a Gyes meghosszabbításra kerül a járvány miatt, akkor a munkanélküli is.... Március elején lejárt, egy csomó helyre jelentkeztem de nem alkalmaznak egyenlőre :/
További ajánlott fórumok: