Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem hogy e hónap 21 én álltam munkába. Az lenne a kérdésem hogy mikor várható az utalás?
Előre is köszönöm választok.
Igen vonnak,ha jelentkezéskor beviszed a letiltásról szóló papírt is!
Ha nem csatolod az ügyintézönek nem vonnak!
Sziasztok!!
Valaki megtudni mondani nekem hogy a munkanélküli segélyből vonnak eltiltást??? Fontos lenne tudnom!Előre is
Köszönöm a segitségeteket
Tudnátok segíteni?
Postai kifizetés mikor várható most?
Mi 9-28ig utazunk el, sajnos nem tudja senki átvenni helyettem. Nem tudom mit csináljak. Ennyi ideig a postán se tárolják.
Ma voltam a munkaügyiben, aztán közölték, hogy csak a hónap elején számítsak utalásra...
Még jó, hogy több ember is állította a múlt héten közülük, hogy hóköziként várhatom... :)
Elhiszem de akkor a te szamlad valamiben valahogy különleges:)
Legutóbb nekem 0:30 körül jött akkor írtam április elején ide a fórumba ahogy megjott.
Amúgy arra készülj készüljetek ha budapesti vagy esélyes hogy neked a többiekhez képest is 1-2 nappal később jön meg. :(
Én is most egyosszegu maradékot várok ezért figyelek kíváncsian mikor írjak először többen hogy jött a reggeli utalas.
Ezt a csodát nem tudom hogy intézed el :) nekem hajnali 2-3 körül már ott van. Lehetnek olyan kisebb bankok ahol meg kézi elszámolás van bár ez elég ritka lehet.
A Magyar Allamkincstar utalasai este mennek a bankok között. Ez az ügy nevezett régi InterGIRO1 rendszer...
Az InterGIRO2 a lakossági bankok rendszer ami régen csak nappal ment de ma már 24 órás.
Azt írod 10 körül jön mindig az SMS? Allaskeresesi járadékot kapsz biztosan?
Nem akarlak megbantani Titeket de én is és mások is ezerszer leírtak már egy csomó mindent csak vissza kellene lapoznotok.
Az állami utalasok éjfél után hajnalban irodnak jóvá a szamlakon. Tehát ha reggel nem látod aznap már nem lesz ott. Bárki bármi mást mond az lehet de biztos nem allaskeresesi jaradek hanem valami totál más.jogcimen kapja esetleg önkormányzattól. Biztosra mondom aki ma nem kapot reggel már nem is fog.
A másik hogy földrajzi teruletenkent eltero. Budapest teljesen máskor kaphatja pár nap eltéréssel mint például Sopron vagy Debrecen.
Lapozzatok vissza előző hónapokra és ott láttok majd információkat. De a legbiztosabb az ha felhivjatok vagy máshogy erdeklodtok a saját foglalkoztatási irodatoknal.
Nekem a tegnapi napon járt le, azt mondták, az hóközi lesz még.
Szerintem még a mai is.
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?