Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Itt legutóbb is 10 után érkezett meg, szóval még nem reménytelen a mai nap!
:)
Nyíregyházán még semmi...
:)
Sziasztok
Joreggelt
Kapott valaki?
Sziasztok, én május közepe óta vagyok regisztrálva , de május 1.-töl nincs munkahelyem.
Csak arra lennék kiváncsi , hogy most nekem is fog az első hónap jönni? Vagy csak egy részlet? Én is várjam most vagy majd csak később?
Na ugye! :)
Adsz kolcson? 😁
Nyilvan az utalas meg lesz meg hetvege elott. :)
Nem bantasbol irtam a kommentet, csak ahogy olvasgattam az emberek reakcioit, sokan nem helyen kezelik a dolgokat. Mindenkepp 1 honapot kell kihuzni.. De ha valaki pl majusba 6an kapta es masodikan mar varja.. Az ugyanugy varni fogja ha elsejen kapja, csak epp honap vegen.. :)
Nem okoskodni szeretnek, meg belekotni emberekbe.. Isten ments.. Epp hogy segiteni 🙂
Teljes mértékben igazad van ! Kalkulalni megfelő képpen.kell ! Termeszetesen nem fogok éhen halni nem.nulláztam le.magam .de ez az egesz akkor is vicc.! Bar mondjuk.öröljünk hogy kapunk :) de akkor is kivagyok feszülve az össze vissza igérgetesen most pl 5.ike szombat lesz.. senki nem tud mondani.semmit
.
Kedves Maanyoo!
1 honappal kell kalkulalni, mivel havonta adjak. Ha 5.en volt rajta, 5ig kell kalkulalni.. Az en logikam szerint.. 🙂
Mindegy hogy elseje, masodika sokadika.. Havonta adjak 1 honap a kalkulacio.. 🙂
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?