Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok. Valaki szabolcs megyéről nemtud valamit? Az ügyintéző 15-16.-át mondott, de nem jött meg postai úton
Nekünk is fontos lenne az ünnep céljából.
Tudjuk hogy eltérő utalási dátumok vannak nem kell mindenkinek újra leírni.
Épp ezen vagyunk páran felháborodva akik még nem kapták meg.
Valakinek már 5.én megjött,ő már rég elköltötte bevásárolt stb, a többiek meg várhatnak 21-22ig és az utolsó pillanatban fejreállva kapkodjunk hogy mindent el tudjunk intézni..
Sajnos nem...Pedig már szinte minden megyében megkapták.
Megint mi leszünk az utolsók?
Az a gusztustalan hogy nem egységes megyénként..valaki már 2.án megkapta valaki meg várja mint a messiást.
Én pl utolsó nap is dolgozom, most hétvégén be tudnánk vásárolni, ezért lenne jó megkapni de látom nem vagyunk egyenlők nekik
Sziasztok.
Posta mikor hozza a munkanélkülit?
Bocsi,csak még nem kaptam,nem tudom hogy működik. Köszönöm
Sziasztok!
Kaposváron kapott valaki?
Jó reggelt.
Fejér megye( épp most jött meg) mindenki vigyázzon rá mert messze lesz február. 😊
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?