Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Szóval,ha jól értelmezem ezt a szöveget,akkor attól függ a dolog,hogy melyik részleg mennyit csücsül a papírokon?Hát akkor nem túl bíztató a helyzet,mert ezeket ismerve szeretnek elidőzni a dolgokon.Tapasztalatból tudom!De azért reménykedem!
Ha tudtok valamit jelezzétek lécci..a gyomromra megy az ideg..legalább ne mondták volna :-(
jó reggelt..nekem tegnap azt irták hogy decemberben a számlán lesz..de mikor???? ha nem jön meg az ünnepekre akkor nekem végem..meg hogy van az h van aki megkapta van aki nem?
Én sem.Ez már szinte undorító.
Szép jó reggelt! Én ma sem kaptam semmit! És ti?
Ezt a választ egy másik fórumon kaptam a kérdésemre hogy hogy működik a kiutalási rendszer:
"A kiutalási engedélyeztetési lánc és a batch input rendszerű adatfeldolgozás együttes hatásának az eredménye. Az időponttól-időpontig feldolgozott és az adott "adatkötegbe" bekerült adatokat (elvileg) több szinten ellenőrzik. Azt követően ezt a "köteget" (akár több szinten) engedélyezni kell a rendszerben, majd ha mindenhol zöld utat kapott, akkor adhatják ki rá az utalási megbízást (elutalják). Maga a metódus nem különbözik pl. egy biztosítói kárkifizetéstől, csak itt nehézkesebb a rendszer (a csúszást általában az engedélyeztetési láncban való csúszások okozzák, vagy egy problémás input miatt visszadobják a köteget). "
na sziasztok majd holnap folytatjuk
Hát,szerintem ma már nem leszünk se okosabbak se gazdagabbak! Majd holnap reggel újra tárgyaljuk a témát!Én már kész vagyok teljesen!Sziasztok!
Sziasztok!Pécsről tud valaki valamit?
Postán várom a pénzem!
nem.nov.7-től járna és még semmit se kaptam :(
jo tehát akkor már giorgi ismerőse megkapta ma!Valaki esetleg?
Sziasztok!Hajdú-bihar megyéről tud esetleg valaki valami infót??Előre is köszi!
mindegy én eldöntöttem nem fogok telefonálgatni, meg email-t írni nekik, mert csak bosszantom magam. jön, amikor jön, csak nem vagyok addig kisegítve.
Bízzunk benne,hogy hamarosan megkapjuk!!!Mást úgysem tudunk tenni!Ha jól olvastam kicsit lejjebb van aki már megkapta.
sziasztok heves megyébe mikor lesz postán munkanélküli tudja valaki.
EZ hülyeség azt nem csinálhatják meg.
Sziasztok. Sajnos én is a munkanélkülit vàrom. Hétfőn az ügyintézők azt mondtàk karàcsonyt előtt megjön a pénz. Tegnap volt a bérszám fejtés. Ma màr azt hogy csak a 2 ünnep között. Felhìvtam a Csongràd Megyei Kormànyhivatalt ott össze-vissza kapcsoltak hogy megtudják mondani nagynehezen kapcsoltak egy hölgyet az ő állìtàsa szerint lehet hogy csak jövőre küldik...Na erre varrjatok gombot:(
bizom benne ma délután vagy holnap reggel nekünk is megjön
Veszprém megyéről nem tudtok semmit?
most egy óra után kapta meg
AZ lehet hogy megkaptam csak nem jött sms???JÓ lenne.
Jaja, én is ennyit számoltam,mondom én hogy be volt rúgva!! Giorgo0112 az ismerősöd most délután kapta?
Ez Tuti?És mikor?azt tudod,?
Akkor a nettod:2400ft azt megszozod 31-el akkor 74.617ft-ot fogsz kapni.Az egész jo:)
Már van akinek utaltak :) ismerős szólt...szolnok megyei
Mennyi az a napi összeg amit megálapitottak neked?
További ajánlott fórumok: