Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Szegény, ilyen helyzetben már mi is voltunk, nem tudom a Tigáznál nektek mit mondtak, ill. van-e gyerek, de ha megjön a pénz és bementek a Tigázhoz, akkor úgy adjátok be a visszakapcsolási kérvényt, hogy kiskorú gyermek van a családban. Ezt nekem pont egy ügyintéző mondta amikor mi voltunk ilyen szituban, és tök rendes volt, mert 3 óra múlva jöttek visszakötni, miután befizettem a csekket és elfaxoltam nekik a másolatot. Ha személyesen mész, akkor még gyorsabb talán.
Na!Most beszéltem személyesen a Nyíregyházi munkaügyi központtal és aztmondták hogy tegnap elutalták mindenkinek.Ma vagy holnap rajta lessz a számlán.szerintetek?Akkor ez még délután is megjöhet,?Valaki kapott már délután?
Sziasztok!
Látom ma sem még sehol semmi. :( Én is nagyon ideges vagyok,mert nekünk meg kikapcsolták a gázunkat még szeptemberben.Részletekben fizetem,egy van még.Persze hogy még hó elején nem gondoltuk hogy hamarabb lesz a decemberi járadék,de megörültünk hogy nem januárba tudjuk kifizetni és vissza kapcsoltatni.Most meg versenyt futunk az idővel. :( Amelyik nap rajta a számlán,rohanás a Tigázhoz,másnap vissza is kötnék. :( De így minél később annál kisebb az esélye hogy az ünnepre lehet gázunk. :(
Tegnap délután én is felhívtam a hivatalt ,mert már nagyon ideges vagyok.Apénzügyi osztályt kapcsoltattam az ügyintézővel mert csak hebeget össze viszza.Ott az ürge azt mondta,hogy most hétvége körül de legkésőbb hétfőn rajta lesz a számlásoknak.A posta 30 és 31 viszi. :( Nekem már hétfő későn van.Ha kifizetem akkor már csak leghamarabb 30.-án kötik vissza a gázomat. :( Így nagyon bízom a holnapban vagy legalább a szombati napban. :(
Én csak azt nem értem ha a novemberit mondjuk 2-án elutalták és azt mindenki 4-én meg 5-én megkapta, akkor ha 16-án elutalták akkor ma vagy holnap már meg kéne érkeznie.
én ugyan ezt tettem hogy napról napra írtam, de a válasz mindig ugyan az volt. de hátha neked több infót írnak meg mint nekem
Tegnap írtam reggel és válaszolt is..csak annyit h decemberben a számlán a pénz..most újra nekifutok mert ez kevés info
Hallod szerintem arra várhatsz,mire válaszolnak valaki hétfő ota nemkapott választ.Én felhivnám őket,de sajnos nekem már azon sincs pénzem:(
Már azon aggódom jó e a számlaszámom meg ilyenek...még nem kaptam választ de ha irnak jelzem. Rákérdeztem konkrétan h egkapjuk e az ünnepek előtt..mert tuti h 27én nem utalnak
Sziasztok!Ezek szerint senkinek semmi?Ha 16.án számfejtették akkor megkéne már kapjuk.De ez már nekem kétségees,hogy a héten meglessz a pénz.Szerintetek?
most írtam mailt mert ez nekem kevés! Nekik mindegy én meg gyomorideget kapok
ennyi? hogy 16-án számfejtették? semmi más?
Felhívtam..felvették..,megkérdezte melik havit várom???? szte? Válasz ..decemberben 16-án számfejtettek..több infót nem adott kedves mi?
igen azt írták pontosan hogy általános információt tudnak adni nem konkrétat, én mindenesetre várom a postásunkat, ha csoda folytán jön írok nektek.
Ez azèrt vicces,ha szemèlyesen bemennèl akkor is csak annyit mondanának hogy utalás alatt van.
Próbáltam kideríteni,hogy melyik az utolsó lépés az ügyben,de nem sikerült.Nem tudjátok honnan küldik?Szerintem nem az államkincstár mert ott nem találtam semmit.
most zenét hallgatok egy ideje
értem. én tegnap egy csomót telóztam, emaileztem nekik, a telefonon nem értem el senkit vagy foglalt volt vagy csak a zenét hallgattam addig amíg szét nem kapcsolta vonal. emailben meg azt írták hogy elektronikus úton nem tudnak felvilágosítást adni a kérdésemre, hivjam fel őket vagy menjek be személyesen hozzájuk.
te melyik megyéhez tartozol?
nállam is ugyan ez a szitu van. tegnap is már majdnem üres volt, de mára már teljesen üres a hűtő. undorító amit ezek művelnek. cserélnék velük szívesen csak egyszer éljék át ezt az idegesdést amit mi hogy mikor jön a pénz ami jár nekünk.
a 2 ünnep között nem dolgoznak az tuti..én kb 20 perce tartom a vonalat h infót kaphassak
Én már kezdem feladni........
egyébként elvileg még szombaton is érkezhet, mert az is munkanap de minél előbb jöjjön meg a lóvé
Hát èn azt tudom hogy ha ma sem jön meg akkor ma nem eszünk.Semmi pènzem nem maradt ,a hűtő is üres.
Ezt mi is tudjuk,hogy még decemberben utalják,na de mikor? Ma,holnap vagy karácsony után?
sziasztok!valaki kapott már?
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatom, hogy a december havi ellátása nettó xxxxx,- még december hónapban a folyószámláján lesz.
ezt kaptam..ettől okosabb vagyok
Meg kamatoztatják..bocs de a mai világban sajna ez előfordul, nem kis összegről van szó
Nekem is már az idegeim kész vannak!Mikor novemberben megkaptam a papíromat,hogy kapok egy kis alamizsnát,már akkor mondta az ügyintézőm,hogy decemberben megelőlegezik a pénzünket.Akkor miért nem tudnak konkrét dátumot mondani,nem tudom mit szólnánal hozzá,ha azt mondanák nekik: majd valamikor utaljuk a fizetésüket.Szerintem ők sem örülnének neki!!
További ajánlott fórumok: