Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Köszönöm válaszodat. A határozatok nekem csak annyit írtak hogy 25-e körül. De gondolom legalábbis reménykedem benne hogy a héten megkapom
Szia.Igen a párom ma kapta meg a számlára a hókőzi utalást (Borsod megye)
Sziasztok. Hóközi kifizetès nem tudja valaki hogy mikor van? Válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok! Van valaki aki megkapta az álláskeresőit? Vagy csak én vagyok valamiért büntetve? Itt van már 17.-e és még mindig semmi.
Budapest.. Egy baratnom mar csutortokon megkapta az allaskeresoit, nekem meg mindig nem sikerult megkapnom(ugyan ugy postain kapnam en is) csak en nem ertem megis hogy mukodik ez ?
Sziasztok.Borsod megyében rajta a számlán az álláskeresöi.
Escobar, még számlára sem kapott senki sem. Senki nem tudja, hogy mit vétett ülni, hogy így büntetve vagyunk
Irjon valaki legyenszives ha megkapta,a postait,Fejer megye.
Koszonom szepen :)
Az allaskeresoire gondoltam!
Szerintem nem.
De most te az álláskeresöiről beszélsz vagy az Fht-ról.?
Mert igen az álláskeresöit 3hónapig kapod ha van 365nap ledolgozott munkaviszonyod.
Az Fht(22650ft) pedig 3hónap regisztrálció után kapod folyamatosan ameddig nem találsz munkát.
Nem ugy van hogy regisztracio utan 3 honapig kapsz ellatast ?
Szia.Én ugy tudom hogy 3hónap regisztrálció szükséges ahhoz hogy ellátást kapj.!
Sziasztok! Olyan kerdesem volna hogy.., augusztus 31.-en regisztraltam a munkanelkulibe.. es meg nem kaptam penzt.. Ilyenkor mi a helyzet ?
Nekem azt mondták, hogy a hóköziről a számfejtést 18-án küldik el, utalás ezen a héten, de valószínűbb a jövő hét.
Szia! Nekem reggel 7:00-or rajta volt a számlán az álláskeresési járadék. Igaz,csak a felét küldték,pedig még jár november 3-ig,de legalább ez megérkezett! Békés-Megye....
Köszönöm a választ.Remelem hogy Borsod megyében is meg lesz.
Szia! Nekem is hóközi utalás jön,állítólag 12-én folyósítottak,elvileg hétfőn kellene megkapni. Békés Megye ezt mondja a Kormányhivatal....Reménykedjünk!!
Sziasztok.!Megkérdezhetem hogy a hókőzi utalás mikor várható számlára ?
Sziasztok!
Meg tudja mondani nekem valaki, hogy számolják ki a munkanélküli segély összegét?
1 éven át brutto 227ezer ft-al voltam bejelentve
Bementem személyesen a munkaügyibe, ahol tájékoztattak, hogy azért nem utalták az álláskeresésit,mert nem vettem át egy állásértesítőt. Majd hóközibe.
Felhívtam a munkaügyit, ha ma nem jön meg, akkor majd máskor/valamikor. Nevetséges.
Valóban nincs nekem sem :( Ennyit a kormányhivatalokról...és még a telefont sem veszik fel!
Amúgy meg, ha tegnap elutalták volna, már a számlán kéne hogy legyen a pénz. De nincs.
Hát nem ártana. Péntekig postai úton kéne megérkeznie, nem a banki utalásnak.
Nagyon remélem,hogy holnap reggel igen..........
Nekem egyáltalán nem mindegy...
Nem azért dolgoztam több,mint 20 évig,hogy erre a az ellátásra legyek utalva...
Én is tudom az erre vonatkozó jogszabályokat,de mit tudok ellene lépni? Semmit! Várok türelmesen,a várva várt engem jogszerűen megítélt pénzbeli juttatásra.........
Magyarország jól teljesít! Persze!
Somogy megye CIB bank semmi
Mindegy, a lényeg az, hogy a banki utalásnak elvileg 10-ig, a postai kifizetésnek 15-ig kéne megtörténnie. Nekem ezt mondták a hivatalban.
Sziasztok! Békés Megyében 12.-én lesz folyósítás,számlán 1 napon belül rajta lesz,postai úton 3-4 nap a kifizetés. Ma voltam bent személyesen,nekem ezt az információt adták!
Érdemes egyébként számlaszámra kérni az ellátást,mivel az jóval hamarabb érkezik.
Remélem segítettem valamit...
És azt is,hogy valóban így lesz :)
További ajánlott fórumok: