Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Olvasgattam régi hozzászólásokat, volt olyan, aki 13-án kapta meg megy ilyenek. Azért az durva.
Nem tudom, hogy itt is él-e a 10-ei határidő, de ha van is ilyen és később utalják... Érted, nem perelheted be a magyar államot. :(
Jav.: délelőttöt írtál. Mindegy, akkor is már számlán lenne.
Én is örülnék, ha ez igaz lenne, mert beteg vagyok és pont most fogyott el a takarékom (igaz, nem volt sok).
Mit felvenni?
Felhívni a nőt! Aki mondta.
Amúgy sem veszek fel pénzt kártyáról.
Pénzügyben dolgoztam. Tudom, hogy mikor mit kell mondani és azt is, hogy ha reggel el lett utalva, annak már meg kellett volna jönnie. Ne legyen igazam!
Ez eleve hazugság. Ha elindították volna, akkor már rajta lenne. Nem véletlenül mondott késő délutánt vagy holnapot. Eleve az volt a cél, hogy holnap legyen belőle. Délután meg már nem tudod felhívni...
Szóval holnap lesz belőle, de akár szombat. 10-e.
Brékiiing** %%%
😂😂😅
Heves megye érkeznek a postások!!👨💼
Sziasztok!
Sosem voltam ilyesmin és ez az első alkalom, most kellene kapnom az első összeget, de kiakasztó hogy egyszerűen még mindig nem utaltak semmit sem. Hívogatom őket, szerintem legalább már 10x telefonáltam mindkét megadott számra de vagy foglalt vagy ha ki is csörög nem veszik fel. Esetleg tudja valaki hogy Budapestieknek mikor utalják el a járandóságot?
Sajnos tapasztalom, hogy a fővárosban sem jobb a helyzet. Napi szinten min 5 pályázat elküldése, és semmi. Selejteznek a munkaadók elég rendesen. De mire? Ha már elküldöd az önéletrajzod azt nem viccből teszed, hanem tényleg DOLGOZNI AKARSZ, és ha elmész az interjúra azzal fogadnak, hogy nem akarják hosszúra nyújtani, mivel sok a munkájuk :D :D XD. S nem utolsó sorban ők sírnak, hogy nincs munkaerő. :O
Síralmas az egész. :/
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?