Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
holnap munka nap de elvileg hetfon utaljak nekem csutortokon lesz postan
Szia nekem 9 .èn jött meg számlára
Sziasztok én számlára kértem a pénzt és meg tudnátok mondani hogy mikor van számládomnak utalás
Üdv.
Postán általában mikor jön a pénz? Mert novemberben volt elsőnek nekem hogy jött de olvastam hogy akkor azért volt olyan későn mert ünnepek voltak. Vagy ez mindig így van?
Sziasztok.
Tud valaki abban segíteni hogy mi van abban az esetben hogy Január 6ig jár nekem a pénz ,talaltam munkát viszont 1nao után eljöttem? Nem voltam a munkanélküli központban csak e-mailben csattoltam a szerződést de semmi választ nem kaptam .
Sziasztok! Nekem nov.8.volt megállapítva a munkanélküli járadék, és ma kaptam meg a 8 napra valót. Igaz, én 9én kijelentkeztem, mivel 12től dolgozom. Sok sikert és kitartást mindenkinek :)
Igen Szandi, a hétvége is beleszámít.
Szia Kori! Igen, decemberben.
Sziasztok lene egy kérdésrm.Nekem 62 napot álapitotak meg és 3588ft dgy nap hétvége is bele számit szerintetdk meg kapom rendesen az öszeget
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni ha november 24.en lejár az álláskeresési akkor mikor utalják a pénzt? Decemberben?
Ne lepődj meg :) Ez egy új "eljárás"...de ez csak akkor érvényes ha határozatlan szerződést kapsz a munkahelyeden.. Szerintem ez jó dolog
Sziasztok! Meglepődtem a munkaügyön, találtam munkát nov.14től de az álláskeresési nov.29ig járt volna.Felajánlottak 150napot vagy a maradék pénz kifizetését ha viszek egy kitöltött papírt a munkáltatótól. Határozatlan a szerződésem
Szia én ma telefonáltam be és azt monták ma volt számfejtés és a héten van utalás 😊
Sziasztok tort havi munkanelkulit nem tudjatok mikor fizetik?
Sziasztok én oktober 25én igényeltem meg a munkanélkülit és tudna nekem valaki segiten kb mikora várhatom ?
Hajdú-Biharba mikor kaptatok?
sziasztok. ha nem tudtam átvenni a postán a pénzt és vissza küldik, megkapom még azt a pénzt? esetleg ki utalják számlara ha kérném? volt már valakinek ilyen? ez az utolsó havi már, de ha mondjuk dec. 1 tol van munkam ezt utólag újra küldik nekem, vagy bukta?koszi a válaszokat előre is
Sziasztok.
Tud valaki abba segíteni,hogy kihez tudok fordulni 3hónap után? Nekem ez Januárban telik le,viszont így év-végén nagyon nehéz és félek sajnos,hogy nem fogok találni pedig Gödöllőn élek és Budapest felé nézelődők minden nap de nagyon nehéz :( Köszönöm aki tud segíteni !
Zalakarosba még mindíg nem hozta a postás... :(
Postás most hozta!
Zala megye (Nagykanizsa)
Szombat reggel én is megkaptam postán,Szolnok megye.
Komárom-Esztergom megyek OTP reggel megérkezett:)
Jó reggelt! Sisi, az előbb jött az SMS. Remélem te is megkapod ma :)
Komárom-Esztergom megye
Sziasztok! Komárom-Esztergom megyei vagyok számlára várom, tegnap munkanélkülibe ügyintéző azt mondta hogy szombaton vagyis ma megérkezik számlára.. remélem.:)
Rendben. Írok. Várom hogy írj. Jó lenne holnap megkapni.
Az. Majd írj ha neked már megérkezett, vagy írok én ha nekem. De bízzunk benne hogy egyszerre jön meg.
Nem semmik. Nem èrtem hogy nem egyszerre utalódik az egèsz országba. Felhábirító szerintem.
Igen, érdeklődtem. Pont ma voltam kötelező jelentkezésen. Lejjebb írtam mi volt, a lényeg hogy csak holnap utalnak, majd napközben vagy hétfőn megjön. Duna Takarék bank
Melyik banknál vagy? Èn mkb bank
További ajánlott fórumok: