Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy Budapesten a keresetpótló juttatást (képzési támogatás) mikor utalják?
Köszönöm!
Sziasztok!
Bp-ről tud esetleg valaki valamit, hogy mikor lesz számlán az álláskeresési?
Előre is köszönöm:-)!
Sziasztok
Tolna megye valaki?Á járadék..
Nem értem. Az OEP kiskönyvbe is elvileg (jelenlegi munkahelyemen a HRes mondta) pecsételniük kellett volna, de nem pecsélteltek. Nekem 5.én jár le az álláskeresői,7.-én kellett volna időpontra mennem.
Mikor bejelentkeztem az ügyintéző is mondta, hogy a kejelentkezéshez munkaszerződést vigyek.
Mondjuk nem izgulok rajta mostmár, nem az én hibám ha ők néztek el valamit.
Szia.
Én is voltam már ilyen kijelentkezésen,csak az én esetem kicsit más mert találtam munkát viszont ott hagytam 1 nap után és vissza kell mennem majd hogy vissza vegyenek a kilépési papírokkal. De nekem is kértek munka szerződést amúgy le is fénymásolták.
Számomra is érdekes, mert így hasraütés szerüen bemehetnek és azt mondom találtam munkát. Megadok egy céget és kész. Az álláskeresői kiskönyv is nálam maradt. Nem értem.
Aki esetleg Bp-n kijelentkezésen esett már át segítsen infóval nekem!
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?