Munkábajutás - erőltessem még a témát? (beszélgetés)
Ehhez a munkavedelmi felugyelonek is lesz majd 1-2 szava.
Tenyeg nem jo a nagy ceg informacioaramlasa.
Sziasztok!
Nemrég kezdtem a munkahelyemen, elég nagy a cég, az információáramlás nem a legtökéletesebb. A város szélén van a központ, oda járunk ki, majd onnan közösen megyünk 60 km-t a munkahelyre. Ez a városszéli találkahely mindenkinek messze van, de itt veszik fel a munkajárműt. Még az interjún mondták nekem, hogy majd vesznek fel sofőrt és akkor lehet majd a központban is egy megálló. Egy hónapja vagyok itt, megvan a sofőr, lett egy megálló, de jóval kintebb a központtól, ahol nem is merném hagyni a biciklimet (a központban egy ismerősnél letehetem). Elkezdtem hát szervezni, hogy a központban is megálljon a busz reggel és este, de van, aki ezért húzza a száját. Nem akarok mélyen belemenni, de térképen is megnéztem, hogy szinte ugyanaz a távolság a két útvonal és másokat is megkérdeztem, akiknek szintén kényelmesebb lenne a központban felszállni. Van, aki sz.rkavarónak hív, mikor én csak egyszerűsíteni szeretném a bejárást minél több embernek, nem gondolom, hogy egymás idejéből ezzel elvennénk.
További ajánlott fórumok:
- Két és fél éves lányom SEMMILYEN húst ne eszik meg. Régebben szerette. Erőltessem, vagy hagyjam rá?!
- Tehetséggel van esély híressé válni?... Vesézzük ki a témát ;)
- Milyen kérdést tennél fel MOST, ha indíthatnál új témát?
- Vidám 1848/49-es tematikájú kifestők
- Etikából kell 5 oldalas dolgozatot írnom. Ajánlanátok jó témát, és szakirodalmat? Köszönöm.
- Magyar óvoda tematika