Műkörömépítés saját kezűleg (beszélgetés)
Általában azért levegősödik fel ugyan az a köröm,mert fokozott nyomásnak van kitéve. Ilyen pl a középső ujj,mert ahogy fogjuk a tollatt, az nyomja a körmöt.
Ha a kész, formára csiszolt, bufizott körömre húzol egy réteg bekevert csillitt, amire mehet a fényzselé, úgy jó lesz. Én bekeverés nélkül semmiképpen nem használnám, de ez én vagyok.
Néhány kérdésem lenne!
Hogy lehet az, h minden alkalommal csak ugyanazok a körmeim és mindig ugyanott levegősödik fel; de a többi sosem...?
A másik: hogyan lehetne rögzíteni a csillámport, anélkül, h a zselébe tenném és azért ne 1-2 napig maradjon fenn? Mivel olyan hülye vagyok, h szeretem gyakran váltani a színt és a mintát, ezért nem akarom a zselébe/re tenni. (lakkal, fedőfénnyel hamar "leugrik")
Köszi!
az egy lendület vagy a porci virág fekete körbe kontúrozását te milyen ecsettel csinálod?
Barbara díszítő vagy deniszenkót ajánlanád?köszi
Hát nem akarlak elkeseríteni, de örülhetsz, ha az uv lámpát megkapod 10 ezerért..
Ha nem szánsz rá pénzt, el se kezd, ez a szomorú igazság..
Köszi!
Na csak az egy lendületre nem gondoltam :)
Akkor így biztosan nem fogom elrontani, vannak hozzá ecseteim..
szia!
A teljesen kész körömre akrilozz. Ha elrontod, csak lebufizod. Egylendület félkör amúgy, kicsit körbekontúrozva. A köröm meg sima clear káh és minden nélkül. Arra mehet a fényzselé.
Sziasztok! Én teljesen amatőr vagyok,de szeretnék megtanulni porcelán virágot készíteni. A kellékeket már beszereztem. Nem tudna valaki segíteni ebben? Ha tudtok esetleg videóról,az is nagyon jó lenne
Előre is köszi :)
Köszönöm a gyors választ.
Akkor kuka...
A lámpámban új csövek vannak.
A zselé sajnos no name :(
És azt furcsállom a legjobban, hogy az első 4 körömnél nem volt baj, aztán egyre rosszabb lett.
Tapasztalt körmösöktől szeretnék tanácsot kérni.
Kezdő vagyok, próbálom bontogatni a szárnyaimat... Nem régen vettem zselés körömhöz új alapanyagot. Az első 4 körmön megkötött rendesen, az 5-nél már kezdett vacakolni, de ez után alig akart megkötni, lámpázhattam bármeddig :( A fixálóval gyakorlatilag leszedtem a nagy részét. Alig bírtam rendes kinézetet varázsolni a körömre (még jó, hogy a sajátomon próbáltam ki). Undorítóak lettek. A fedőfény sem akart rajta megkötni, csak nagyon nehezen. Hol lehet a probléma?
Akkor ez nagy váltás volt így is,úgy is.
Saját üzleted van,vagy alkalmazott vagy?
Vidékről költöztem pestre. Sajnos a vendégeimet ott kellett hagynom.
Korábban tolmács voltam.
Ha 5 éve körmözöl,akkor ezek szerint valahol már volt egy vendégköröd.
Mivel foglalkoztál korábban?
Hát ha erre gondoltál, akkor ezt.
Köszönöm. Még nem olyan sok, mint amennyire szeretném, de nem panaszkodom, mert október óta lakok pesten, és ennyire nem számítottam ilyen rövid idő alatt.
Igen,gondolom ezt hívjátok levegősnek.
Szépek a munkáid!
Sok vendéged van?
További ajánlott fórumok:
- A váláshoz saját kezüleg írt keresetet kell benyújani?Vagy adnak papírt a biroságon?
- Ti milyen ajándékokat, apró kis tárgyakat csináltatok már saját kezüleg?
- Készítsünk otthon, saját kezűleg Valentin napi ajándékot!
- Saját kezűleg készített papír karácsonyfa díszek
- Fényképes bögre saját kezűleg
- Falimatrica saját kezüleg! Felfestés....Segítenétek?