Műkörömépítés saját kezűleg (beszélgetés)
Köszi a választ Murila! :)
A Crystal Nails vagy a Diamond Nails fényzselé a jobb??
Ki melyiket szeret?
Várom a válaszokat!!
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb fényzselé??
Amelyik gyorsan megköt az uv fényben,nem ragad utána és hetekig fényes marad??
Szia!
A fényzselé természetes körmön valóban nem tud megtapadni huzamosabb ideig, szerintem felesleges ezért uv lámpát és fényzselét venned.
A strassz önmagában nem árt a körömnek. Viszont nem is túl tartós, mert a lakkból hamar ki fog esni, így leszedésre se nagyon lesz szükség :) de amúgy körömlakklemosóval lejön -már amennyiben körömlakkba tetted... mert ragasztóval ha lehet ne próbálkozz!
Üdv, Andi
Mivel tegnap elszállt a rendszer, ezért újra pötyögöm az üzit...
Nemrég szereztem be egy fedőfényt, ami szép csillogáson kívül egyenlőre "tartja" a lakkot és a díszt is. (mellékelek egy linket róla: [link] Nem hinném, h a fényzselé lepattogzik, de szerintem megteszi a színtelen lakk is fedőrétegnek.
A díszek nem ártanak a körömnek, de sz'tem előtte vigyél fel egy réteg színtelen lakkot v. alapozó lakkot (pl Moyra), mert, megfoghatja a körmöt -ez színes lakknál is így csinálják ...elvileg...-!
Eddig én is színtelen lakkal rögzítettem, de ez a fedőfény jobban bevált- nekem-.(lakklemosóval eltávolítható)
Fontos, h megfelelő réteg legyen a fedőrész, mert az stabilizál és száradjanak is meg. Azt ki kell tapasztalnod, h zavar -e, ha kidomborodik a dísz! Akadhat ide-oda...!
Nem ismerem a porcelános anyagokat, de ott bizti van olyan, ami levegőre köt és tartósan fed is!
Ezek saját tapasztalat és sose tanultam...!
Remélem, segítettem!
sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy tud valaki olyan kenceficét a körmömre ami meggátolja hogy három nap után lekopjon a lakk??
egy műkörmös boltba azt javasolták hogy vegyek fényzselét ami uv lámpa alatt köt meg. egy évig volt zselés műkörmöm szóval azért nem vok teljesen hülye belőle de sztem az saját körömre nem jó mert lepattogzik , szerintetek?
a másik kérdésem pedig hogy szeretnék strassz követ tenni a körmömre ill a körömlakk tetejére de ezzel nem ártok a saját körmömnek? h fogom tudni leszedni?
köszikee
Azt néztem, a 8000 Ft-osra gondolsz?
Pontosan ugyanilyet láttam egy körmösnél, és nagyon komoly kis fej...
Köszi!! :)
Ha porcit szed le, az forgácsokban jön le, a zselé porlik.
A perfectnél nézd meg a kúpos karbid fejet. De ennél nagyobb kúpra nincs szükség.
Ilyen karbid csiszolófejet keresek, csak még nagyobb a kúp átmérője (tehát ducibb a kúp).
Nem tud valaki olyan helyet, ahol lehet kapni?
Én vettem egy "karbid" fejet, és bár mélyen barázdált, de most láttam másnál hogy az forgácsokban szedi le az anyagot, az enyém nem ennyire hatékony.. Több fajta is van, vagy átvertek? :(
Sziasztok!
Eladó diamond nails kezdő készlet kép a galériámban!3*28gr porcelánpor,20ml liqvid,3/1-ben primer,1 db 6-os építő ecset!Ár megegyezés szerint!ilona0327@freemail ide írj!
További ajánlott fórumok:
- A váláshoz saját kezüleg írt keresetet kell benyújani?Vagy adnak papírt a biroságon?
- Ti milyen ajándékokat, apró kis tárgyakat csináltatok már saját kezüleg?
- Készítsünk otthon, saját kezűleg Valentin napi ajándékot!
- Saját kezűleg készített papír karácsonyfa díszek
- Fényképes bögre saját kezűleg
- Falimatrica saját kezüleg! Felfestés....Segítenétek?