Msn hiba? Mi az oka? (tudásbázis)
Én is megprobáltam nem de nem jött össze!!Nekem se lép be ugyan az a helyzet ami előtte volt!!Sztem ezt már nem naon lehet megcsinálni már mindnet kibrobáltam!! De ha mégis lehet akk léci segitsetek!!Köszi
Megpróbáltam amit ajánlottál , de ott elakad az egész dolog , hogy belépés, mert egyszerűen nem lép be a szolgáltatás nem elérhető ezt írja ki már 1,5 hete.Nem tudom mit tudok még kezdeni vele.
Akkor töltsem le az Msn explovert és a Windows live messengert? és ugy probáljam meg??
MSN messengert csak az MSN explorerrel együtt engedi használni.
Írd be a gúgliba: msn explorer......miután letelepítetted,telepithatad az MSN messengert is.
Célszerűbb a Windows live messengert telepíteni....
Megnyugodva látom nem csak én küzdök hasonló problémával akkor nem tudom mi lehet a baj lehet nem is a mi gépeinkkel van probléma hanem az msn rendszerrel nem tudom jó lenne ha valaki tudna rajtunk segiteni és adna valami hasznos tanácsot.
Sziasztok!
Nekem is problémám van az msn-el már lassan 1
hete nem tudok belépni hibakódom 80048820.
Újratelepitem az xp-ét és akk is ez a hibakód jött fel!most mit csináljak??
Sziasztok nekem is problémám van az msn-el már 1 hete nem tudok belépni hibakódom 80048820.
Újratelepíteni nem engedi az msn -t, ha valaki tud segíteni nagyon megköszönöm mert már tényleg nem tudom mit csináljak vele?
sziasztok!
unokatestvéremék vettek egy Laptopot és próbálták feltenni az MSN-t azt hiszem a 8.5öt meg egy másikat is de 99%nál megállt a telepítés. mi lehet az oka?
előre is köszi aki tud vmiben segíteni :) sürgős
Sziasztok!Lenne egy kérdésem:bejelölök valakit MSNen,de olyan,mintha be sem jelöltem(mármint az ő szempontjából)ez mitől van?
sziasztok nekem azt a hiba kódot írja ki h 80072ee7! és vmi proxy kiszolgálóval van baj???vagy a tűzfal?? zona alarmom van és nem tudom h kellene felolodanom az msn-t?? segítsetek. nagyon nem értek ezekhez!
köszönöm előre is
üdv.K.
Nekem is bajom volt az MSN-el.Állandóan frissíteni akarta magát,aztán meg nem ment tovább,mert nem volt az SP2 telepítve.Na,most felnyomtam neki az sp2-öt,azóta semmi baj,megy az msn,mint a golyó.
Ha nincs sp2-öd,rakd fel,nem árt a gépnek,sőt.
Mostanában nagyon sok helyen sokszor szarakodik az msn,ebuddy is.
Tesom gépén sem lehet letölteni, mert mindig azt irja ki, hogy hiba az oldalon. A saját gépünkön viszont ott van a tesom cime. Csak nem tudunk levelezni.
Ezt nem vágom. Nekem a legújabb msn fut éppen.
Hm...Valami hasonló van az mi újratelepített gépünkkel is..Csak az alap msn fut,de az meg olyan..:S Az egyik barátunk szerint,ez várható volt,hiszen a Microsoft,az mikrosoft,szerinte megunta a sok "jogtalan" felhasználót,aki nem fizet nekik,ezért csinált valamit(mondta is,h mit,de ehhez kicsit szőke vagyok:))Valószínű,hogy ezért nem telepíthető egyik verzió sem,vagy ezért nem indul az msn..de szuper..gratulálok..
Arról az oldalról amit írtál letöltöttem valami keresőt.free.dll scan. 50problems/ error found lett a futtatás eredménye. Nem tudok angolul.
Jó éjt. Köszi szépen a segítséget.
Szurkolok! Remélem sikerül rendbe hozni a gépedet! Jó éjt!
Megpróbálom azt amit írtál.
ha dll fájlt hiányol.akkor a www.dll-files.com oldalról letudod szedni ami kell,és a c:\windows\system32 könyvtárba be kell másolni,és már megy is,ha ez a baj.Egyenlőre ennyi..
OK. Megpróbálom. Pill és megírom sikerült-e.
A dll az egy rendszerfájl ha egy olyan hiányzik az nagy baj. Óra dátum ok. tűzfal kikapcsolva, és még minidg nem jó tehát maradt a dll fájl. Szerintem ezt a regsv32 softpub.dll be kell írni a start menüben a futtatásba és akkor a gép elvileg leellenőrzi, hogy meg van-e ez a fájl, de több mint valószínű hogy nincs meg és azért kéri.
Ha nincs meg akkor fordulj szakemberhez ehhez én már kevés vagyok:)
Újratelepítettem az egész gépet. Nem működik az msn. A hibaelhárító kódja alapján leelenőrzöm a dolgokat. Dátum idő jó. És azt írja hogy ezt kellene lefutatni regsv32 softpub.dll vagy hibás proxy beállítások az expolerben és tűzfal problémák a lehetséges hibásk. Tűzfalat kikapcsoltam.
Most aza szitu, hopgy az újra telepített msn-ed nem működik mert kell még hozzá valami?
Már azt is csináltam. Ezt kellene futtatni csak nem találom hol lehet letölteni.
Próbáld meg csak az msn-t újra telepíteni!
Köszi még azon a linken megnézem.
Köszi így mostmár nekem is világos.
További ajánlott fórumok: