Most nem adom fel -20kg a cél! Ha te is így gondolod, csatlakozz! (beszélgetés)
Gyakorlatilag a 100 Ft-osban is 10 vásárlás x 1000 Ft-ot hagysz ott, akkor kapod a kártyát, de a következő vásárláskor, adják a 10 %-ot. Akkor a kártyát bevonják, kezdődik az egész játék előlről!
Van újabb betelt kártyám, majd a jövő héten összeírom, és u.n. készlet-feltöltést csinálok tisztítószerek, szemetes zsák, hasonlók, ill. a múltkor láttam náluk egy mutatós kis tálka-készletet, majd megnézem azt is közelebbről. :)))
Sziasztok!
Hát a 90 napos diéta nem jött be, de nem adom fel, diétázom, csak nem 90 napossal, hanem ahogy éppen jön. Ti hogy álltok?
A korábbi mérlegemben már én sem bíztam meg!
Nézz szét a 100 ft-os boltok között (persze ma már valami úri nevük van!), nálunk van olyan, amelyik pontgyűjtő kártyát ad, minden 1000 Ft feletti vásárlásra. Amikor betelik (10 vásárlás) akkor amit legközelebb vásárolsz, azt 10 %-kal olcsóbban adja. Így vettem náluk egy új mérleget 3000 helyett 2700-ért. :))))
Sziasztok!
Mostanában nagyon kevés időm van, valahogy, mintha összementek volna a napok a mosásban!;)
Próbálom tartani a keretimet, de a mérlegem halódik és így nem tudom mennyi igazából a súlyom. A tornával is el vagyok maradva, de majd pótolom.
Mindenkinek kellemes hétvégét!:)
Az is jó, bár amióta áttértem arra, hogy a KalóriaBázisba nem vacsora után vésem fel az egész napi étkezésemet, hanem napközben is írom, az nekem támpontot ad, különösen a vacsi eldöntése tekintetében.
Amikor már azt látom, hogy kcal, ill. ch tekintetében szűkös a keretem, de fehérje meg kellene, akkor már inkább csak főtt tojást vacsizok. Vagy ha már d.u. uzsival túlettem, akkor még próbálok valami többlet-mozgást, hasonlót is berakni.
Nekem ez így, a napközbeni odafigyelés segít sokat.
Sziasztok!
Ki hogy van ma? Milyen volt a mai napotok?
Nekem a mai nap elég nehézkesen ment. Nem volt semmi bűnözés, de olyan nehéz volt az egész és még nincs vége.
Én a netről szedtem le. Egyrészt van egy "Norbi diéta", akkor bal oldalt találhatók: Update táblázatok 1-2-3
Másik Update táblázatok c. alatt jön le.
Mindkettőben benne, hogy a különböző felvágottak, sonka-szalámik, bármely húsféle, stb. stb. Tehát gyakorlatilag én azokat a kajákat írtam ki magamnak, amelyekről tudtam, hogy leginkább szeretek, eszek, stb. stb. Amelyeket a háztartásomban nem használok, azzal nem is foglalkoztam.
Annyit azért megér, hogy átfutod a listákat! Persze nem kötelező, csupán csak ha akarod! :)))
Jó ez is!
Én a norbi-kódok szerinti besorolást alkalmazom + a KalóriaBázist vezetem, a kettő együtt + napi mozgást kezdtem el, mostmár bízom benne, az is egyre intenzívebb lesz. Minimális napi mozgással lement egy hét alatt a 60 dkg.Bízzunk benne, lesz ez még több is!
Nálam gyakorlatilag 2 okból ered a közel 30 kg túlsúlyom:
- egyrészt közel 20 évig napközben szinte semmit nem ettem, vacsora volt este 2-3. A szervezet átkapcsolt "tartalékoló" üzemmódba
- több mint 40 évig napi másfél doboz cigi, és amikor azt letettem (2 évvel ezelőtt), hirtelen rámjött további jónéhány plusz
Hát igen! Ezért írtam itt tegnap, hogy több oka lehet annak, aki túlsúlyossá válik, nem kizárólagosan a "túlevésből".
Persze olyan is van, ezért természetes, ha valaki túlevéstől hízott el, rögtön arra gondol, hogy másnál is kizárólag csak ez lehet a többletkilók oka.
Szóval nem adjuk fel, csináljuk együtt, és támogatjuk egymást, aki éppen egy kicsit padlóra kerül, segítünk ismét lelkileg felállni, és előbb-utóbb mindenkinek sikerül!
Fantasztikus vagy!
Amiket végig-éltél, amiket végigcsináltál, az "nem semmi!"
Egész biztos, hogy sikerül lefogynod, egész biztos, legyűröd ezt is, ahhoz képest, amit legyőztél, ez már szinte gyerekjáték.
Maradj köztünk, és velünk együtt neked is sikerül!
Látom meséltetek a "nagy hizásról"... Ha nem gond, akkor én is leirom nagyjából, amire emlékszem...
14 éves lehettem az első fogyimnál, kemény 58 kilós voltam... igazából csak a hasam volt nagy, de az mindig!
Nem emlékszem pontosan a kajálásra, de az IM magazinból csináltam tornákat, és tök gyorsan lementem 51-re... jézusom! 51 basszus, most az álomsulyom is 54!
Egy kép rémlik ebből az időszakból, ahogy állok az akkori barátommal a duna plázában, nézegetek valami karkötőket, ő mellettem áll, és belekönyököl a csipőcsontomba! Nézek rá, hogy mivan? Ő meg néz rám, hogy hol ütött meg? És ő akkor vette észre, hogy nagyon kint volt a csont, és az addig nem volt ott. Akkor nagyon büszke voltam persze.
Egyébként 158 centi vagyok.
Aztán 16 évesen 68 kiló volt a legtöbb súlyom, akkoriban szenvedtem vele nagyon, akkoriból a suliból rémlik egy kép, ahogy állok a folyósón, és beszélgetek a büdösrocker haverommal, arról, hogy kövér vagyok, és ő (fiu) azt mondja, hogy ne aggódjak, mert nekem ez a normális súlyom. Mondom a 68? Ne viccelj, fuj...
17 évesen lefogytam 58 kilóra megint, és akkor nem diéta miatt, hanem a nyári szünetben a csajokkal folyamatosan a zöld pardonban táncoltunk kissé ittas állapotban, és ugy lefogytam mint a huzat! Akkoriban még nem volt a 18 éves korlátoztás...
Éjjelig táncotunk, délig aludtunk, és 5 kor ujra mentünk! Ennyi volt...
Aztán ahogy elkezdődött megint a suli, visszahiztunk mindannyian. :D
Most január elsején itt álltam 78! kilósan... volt pár 10-15 kiló fogyás-hizásom az elmult pár évben, és a belem olyan lett mint egy tömlő! Fuj... Szóval...
Remélem hogy most találok egy olyan módszert ami folytatható, nem olyan mint eddig. :)
Ma reggel 75.1 et mértem.
Remélem nem untattalak titeket halálra. :D
Köszi Angyal, hogy leírtad!:) Akkor röviden az én történetem is álljon itt.
Igazából soha nem voltam kövér, még csak duci vagy telt sem. ííííátlagosnak mondanám magam, a 165cm-hez 53-55kg társult. Soha sem foglalkoztatott az, hogy fogynom kellene vagy bármi ilyesmi. Sőt egyáltalán nem foglalkoztam a súlyommal. Aztán amikor férjhez mentem és megszületett a kislányom, rajtam ragadt 10kg, pedig 9 hónaposan szülés előtt is 67kg voltam. Nem tudtam leadni, pedig akkor már próbálkoztam. Aztán a fiam születése után is rajtam maradt kb ennyi. Akkor már 72kg voltam és fúúú milyen daginak éreztem magam! Úgy tűnt teljesen kitöltöm a fürdőkádat! Ezután még úgyinkább szerettem volna megszabadulni a feleslegemtől, de nem ment. Egyre csak gyarapodtam. Már komolyan depressziós lettem (7 évig kezeltek), mert akkor már 92kg voltam. Ekkorra már orvostól-orvosig jártam, mert a vesémmel is gondok lettek. Mire kiderült, hogy a pajzsmirigyem alul működik és ez okozza a hízásom. De akkor már pszichológushoz is jártam, mert egyszerűen nem tudtam kezelni, hogy hízok s dagadok folyamatosan. Az áttörés 2011-ben történt, a pm-re beállították a gyógyszert, sikerült letennem az antidepresszánst, elkezdtem nagyon komolyan diétázni. Sikerült folyamatosan fogynom, de nagyon nehezen, havi 1-2kg ment le, de összességében 22kg-tól szabadultam meg. Azóta kb 10kg visszajött, de nem adom fel, mert vissza akarom kapni vagy legalább megközelíteni azt a súlyt, amennyi voltam. A legnagyobb baj az volt velem, a túlsúlyommal soha nem éreztem magam jól a bőrömben, az meg külön frusztrált, hogy sehogy sem bírtam leadni. Szóval, most már egyre közelebb érek a célomhoz és ez jó érzés!:)
Sziasztok!
Most estem megint ide:)
Volna 1 kérdésem: ok, hogy diéta, mozgás és sok folyadék. Kb így áll össze a fogyás elmélete. De most a jelenlegi helyzetben szed valamelyikőtök valamilyen "rásegítőt"? Annyi féléről hallani, mindegyik "szuper", mindegyik olyan csoda, hogy nem értem miért nem kapott még kémiai Nobel díjat?! De egy dologban mindegyik megegyezik.Az olyanokat, mint én is, nagyon csábít a küszködésem közben. Amikor tehetetlennek érzem magam már. Szóval nem kell mondani, hogy mit, csak egy rövid jelzést, hogy igen vagy nem.
Azt, hogy miért ne, szerintem tudjuk. Engem az érdekelne, őszintén, hogy ki igen, mégis.
Én most igen.;)
Én még ilyennel nem találkoztam. Akkor eddig sikerült jó helyről vásárolnom.
Tégy úgy ahogy jónak látod. :)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Aki egészségesen szeretne mostantól étkezni az csatlakozzon!segítsünk egymásnak!