Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Most nem adom fel -20kg a cél! Ha te is így gondolod, csatlakozz! fórum

Most nem adom fel -20kg a cél! Ha te is így gondolod, csatlakozz! (beszélgetés)

138. 5c0313b0fc (válaszként erre: 135. - ChrisTai)
2014. jan. 11. 16:11

Gyakorlatilag a 100 Ft-osban is 10 vásárlás x 1000 Ft-ot hagysz ott, akkor kapod a kártyát, de a következő vásárláskor, adják a 10 %-ot. Akkor a kártyát bevonják, kezdődik az egész játék előlről!

Van újabb betelt kártyám, majd a jövő héten összeírom, és u.n. készlet-feltöltést csinálok tisztítószerek, szemetes zsák, hasonlók, ill. a múltkor láttam náluk egy mutatós kis tálka-készletet, majd megnézem azt is közelebbről. :)))

137. angyal78 (válaszként erre: 131. - ChrisTai)
2014. jan. 11. 15:56
170cm vagyok ma teszek fel képet is.
136. Luijza
2014. jan. 11. 15:52

Sziasztok!

Hát a 90 napos diéta nem jött be, de nem adom fel, diétázom, csak nem 90 napossal, hanem ahogy éppen jön. Ti hogy álltok?

135. ChrisTai (válaszként erre: 134. - 5c0313b0fc)
2014. jan. 11. 15:48
Ujpesten az egyik kinai nekem 10 000 folott adott torzsvasarloit, es azzal minden 10%al olcsobb :)) Igazabol csak tippeltem azt, hogy amiatt, de sokszor gondoltam arra, hogy azert, mert epp kiesett fizeteskor a pultra a kinai parom fenykepe :-D Rejtely...
134. 5c0313b0fc (válaszként erre: 133. - 408020f45e)
2014. jan. 11. 15:16

A korábbi mérlegemben már én sem bíztam meg!

Nézz szét a 100 ft-os boltok között (persze ma már valami úri nevük van!), nálunk van olyan, amelyik pontgyűjtő kártyát ad, minden 1000 Ft feletti vásárlásra. Amikor betelik (10 vásárlás) akkor amit legközelebb vásárolsz, azt 10 %-kal olcsóbban adja. Így vettem náluk egy új mérleget 3000 helyett 2700-ért. :))))

2014. jan. 11. 14:43

Sziasztok!

Mostanában nagyon kevés időm van, valahogy, mintha összementek volna a napok a mosásban!;)

Próbálom tartani a keretimet, de a mérlegem halódik és így nem tudom mennyi igazából a súlyom. A tornával is el vagyok maradva, de majd pótolom.

Mindenkinek kellemes hétvégét!:)

132. 5c0313b0fc (válaszként erre: 131. - ChrisTai)
2014. jan. 11. 14:01

Az is jó, bár amióta áttértem arra, hogy a KalóriaBázisba nem vacsora után vésem fel az egész napi étkezésemet, hanem napközben is írom, az nekem támpontot ad, különösen a vacsi eldöntése tekintetében.

Amikor már azt látom, hogy kcal, ill. ch tekintetében szűkös a keretem, de fehérje meg kellene, akkor már inkább csak főtt tojást vacsizok. Vagy ha már d.u. uzsival túlettem, akkor még próbálok valami többlet-mozgást, hasonlót is berakni.

Nekem ez így, a napközbeni odafigyelés segít sokat.

131. ChrisTai (válaszként erre: 130. - Angyal78)
2014. jan. 11. 13:52
szia! hany centi vagy? lehet mar irtad, de most luktet a fejem a tornatol :D en minden nap merem magam... mondjuk nem hulyeseg a heti egy sem, de nem birom ki, nekem a merleggel kezdes az egy uj napot jelent a dietamban, a merleg csekkolasa inditja el a folyamatot, minden nap. es a merleg zarja le. este is merem, es onnantol, hogy mertem, tudom, hogy tobbet nem fogok enni. engem kordaban tart. :)
2014. jan. 11. 13:04
Szisztok hàt ma mértem magam elősszőr igazábol nem tudom pontodan mennyiről indultam de most 90kg mutat a mérleg.Csak azért néztem meg hogy tudjam pontosan hogy honnan indulok.Szoval vam mit leadni!!! De ez van mostantol csak heti egyszer fogom megnézni van e változás.Igaz még csak hétfő ota diétázok de olyan mintha már fogytam volna gondolom azért mert nincs tele soha annyira a pocim.Még nem tudtam tornázni sem kicsit lehet felfáztam és igy nem nagyon tudok.De remélem jövő hétre már helyre jövők és tudok kicsit elipszisezni.Ti hogy vagytok?
129. angyal78 (válaszként erre: 128. - 32fcc62d1f)
2014. jan. 10. 19:37
Ma nekem sem volt valami jo napom, nem a diéta miatt azt tartom csak valamiért a kisfiam is nyűgősebb volt lehet valami front van.De holnap ùj nap reméljük jobb lesz.Ès ha azt nézzük mar lassan az első hét kipipálva.
2014. jan. 10. 17:49

Sziasztok!

Ki hogy van ma? Milyen volt a mai napotok?

Nekem a mai nap elég nehézkesen ment. Nem volt semmi bűnözés, de olyan nehéz volt az egész és még nincs vége.

2014. jan. 10. 15:41

Én a netről szedtem le. Egyrészt van egy "Norbi diéta", akkor bal oldalt találhatók: Update táblázatok 1-2-3

Másik Update táblázatok c. alatt jön le.

Mindkettőben benne, hogy a különböző felvágottak, sonka-szalámik, bármely húsféle, stb. stb. Tehát gyakorlatilag én azokat a kajákat írtam ki magamnak, amelyekről tudtam, hogy leginkább szeretek, eszek, stb. stb. Amelyeket a háztartásomban nem használok, azzal nem is foglalkoztam.

Annyit azért megér, hogy átfutod a listákat! Persze nem kötelező, csupán csak ha akarod! :)))

126. angyal78 (válaszként erre: 125. - 5c0313b0fc)
2014. jan. 10. 15:23
Nekem is megvan a Norbi első könyve + a kicsi zsebkönyve is.Csak az a bajom hogy nagyon válogatos vagyok vagyis sok mindent nem szeretek pl a hùstermékek is közöttuk vannak csak a csirkemellet birom megenni.Semmi felvágot, virsli sonka szalámi.Ezért nekem ez igy egyszerűbb.
125. 5c0313b0fc (válaszként erre: 124. - Angyal78)
2014. jan. 10. 14:36

Jó ez is!

Én a norbi-kódok szerinti besorolást alkalmazom + a KalóriaBázist vezetem, a kettő együtt + napi mozgást kezdtem el, mostmár bízom benne, az is egyre intenzívebb lesz. Minimális napi mozgással lement egy hét alatt a 60 dkg.Bízzunk benne, lesz ez még több is!

124. angyal78 (válaszként erre: 123. - 5c0313b0fc)
2014. jan. 10. 13:12
Probáltam már sok féle diétát csináltam pl 90naposat de két hétig birtam mert rosszul lettem nem birta valamiért a szervezetem.De a természet gyògyászom szerint nem is egészséges.Ami nekem tavaly mikor fogytam 16kg az nagyon egyszerűnek tűnt.Pl reggel ált piritost ettem egy-két szeletet mert reggel kell egy kis szénhidrát,ebédre mindig probálok valami egyszerűen elkészithető kajcsikat mert a csalàdnak persze ugyan ugy főznőm kell.Pl csirkemell sokféle képpen szoktam csinálni wokban csak kicsi oliva olajjal párolom sütőm.Barna rizst szoktam hozzá meg salit.Vagy cukkinit ugyan igy.Ma pl finom főzeléket ettem egy tűkör tojással egy szelet rozsláng kenyérrel.De néha mikor már unom ezeket akkor jön egy kis durum tészta zőldséggekkel Wokban amihez még szoja szoszt is adok nagyon finom.Àlt ilyenek az ebédek du pedig még kb5-6 körül ha marad akkor még eszem ezekből.A lényeg hogy 6után már nem eszek.Ha napközben ehesnek érzem magam akkor puffasztot rozst vagy abonett kenyeret szoktam enni.A gyümiket annyita nem szeretem mert éhesebbnek érzem magam.Az édességet pedig hát norbis dolgokkal potolom persze nem minden nap de jo ha van itthon pl puding vagy turokrém.Ès kb ennyi viszont levest azt szoktam mindig szinte enni ebédnél,de nem olyan sokat mint a diéta előtt.Ès ez mellett tornáztam is kezdtem a cuci tréningel de amikor azt már kevésnek tartottam akkor jött az elipszis tréner 20-30perc.Szerintem elég a napi fél ora torna legalább is nekem működőt heti 1 kg mindig lement( kivéve a menstruácio hetét).Èn most igy probálom megint és remélem működni fog most is.A lényeg szerintem hogy nem szabad tùlzásba vinni inkább kevesebbet enni többszőr.
123. 5c0313b0fc (válaszként erre: 121. - Angyal78)
2014. jan. 10. 10:49
Egyébként a fogyózásnak melyik módját választottad?
122. angyal78 (válaszként erre: 117. - ChrisTai)
2014. jan. 10. 10:19
Nem untattál jaj75kg én már ha annyi lehetnék de jo is lenne!!
121. angyal78 (válaszként erre: 118. - 5c0313b0fc)
2014. jan. 10. 10:12
Köszönöm! Persze maradok mert most nem hagyom abba a cèlig!Hiszen vissza gondolva ez a diéta tényleg semmi a régi dolgokhoz képest.Csak néha elfelejtem hogy nem vagyok én olyan gyenge nő.Köszi mindenkinek hogy itt vagytok!!!
2014. jan. 10. 10:03
Sziasztok örülök neki hogy leirtátok ti is a rövid történeteiket kicsit legalább jobban meg tudjuk egymást ismerni.Ennél már csak az lenne jobb ha egy városban vagy faluban laknánk akkor még jobban lehetne egymást támogatni vész helyzetekbe.De igy marad a forum de ez is tőkéletesnek bizonyul.Ùgy olvastam hogy azért mindegyikunket végig kisért jo pár évig ez a kis tùlsùly szoval tényleg mindenki szeretne mostmár átvàltozni egy csinodabb nővé.Ami tudjuk nem lesz egyszerű de ha kitartunk akkor biztos sikerül.Szép napot mindenkinek!
119. 5c0313b0fc (válaszként erre: 115. - 408020f45e)
2014. jan. 10. 08:45

Nálam gyakorlatilag 2 okból ered a közel 30 kg túlsúlyom:

- egyrészt közel 20 évig napközben szinte semmit nem ettem, vacsora volt este 2-3. A szervezet átkapcsolt "tartalékoló" üzemmódba

- több mint 40 évig napi másfél doboz cigi, és amikor azt letettem (2 évvel ezelőtt), hirtelen rámjött további jónéhány plusz

Hát igen! Ezért írtam itt tegnap, hogy több oka lehet annak, aki túlsúlyossá válik, nem kizárólagosan a "túlevésből".

Persze olyan is van, ezért természetes, ha valaki túlevéstől hízott el, rögtön arra gondol, hogy másnál is kizárólag csak ez lehet a többletkilók oka.

Szóval nem adjuk fel, csináljuk együtt, és támogatjuk egymást, aki éppen egy kicsit padlóra kerül, segítünk ismét lelkileg felállni, és előbb-utóbb mindenkinek sikerül!

118. 5c0313b0fc (válaszként erre: 114. - Angyal78)
2014. jan. 10. 08:30

Fantasztikus vagy!

Amiket végig-éltél, amiket végigcsináltál, az "nem semmi!"

Egész biztos, hogy sikerül lefogynod, egész biztos, legyűröd ezt is, ahhoz képest, amit legyőztél, ez már szinte gyerekjáték.

Maradj köztünk, és velünk együtt neked is sikerül!

2014. jan. 10. 06:03

Látom meséltetek a "nagy hizásról"... Ha nem gond, akkor én is leirom nagyjából, amire emlékszem...

14 éves lehettem az első fogyimnál, kemény 58 kilós voltam... igazából csak a hasam volt nagy, de az mindig!

Nem emlékszem pontosan a kajálásra, de az IM magazinból csináltam tornákat, és tök gyorsan lementem 51-re... jézusom! 51 basszus, most az álomsulyom is 54!

Egy kép rémlik ebből az időszakból, ahogy állok az akkori barátommal a duna plázában, nézegetek valami karkötőket, ő mellettem áll, és belekönyököl a csipőcsontomba! Nézek rá, hogy mivan? Ő meg néz rám, hogy hol ütött meg? És ő akkor vette észre, hogy nagyon kint volt a csont, és az addig nem volt ott. Akkor nagyon büszke voltam persze.

Egyébként 158 centi vagyok.

Aztán 16 évesen 68 kiló volt a legtöbb súlyom, akkoriban szenvedtem vele nagyon, akkoriból a suliból rémlik egy kép, ahogy állok a folyósón, és beszélgetek a büdösrocker haverommal, arról, hogy kövér vagyok, és ő (fiu) azt mondja, hogy ne aggódjak, mert nekem ez a normális súlyom. Mondom a 68? Ne viccelj, fuj...

17 évesen lefogytam 58 kilóra megint, és akkor nem diéta miatt, hanem a nyári szünetben a csajokkal folyamatosan a zöld pardonban táncoltunk kissé ittas állapotban, és ugy lefogytam mint a huzat! Akkoriban még nem volt a 18 éves korlátoztás...

Éjjelig táncotunk, délig aludtunk, és 5 kor ujra mentünk! Ennyi volt...

Aztán ahogy elkezdődött megint a suli, visszahiztunk mindannyian. :D

Most január elsején itt álltam 78! kilósan... volt pár 10-15 kiló fogyás-hizásom az elmult pár évben, és a belem olyan lett mint egy tömlő! Fuj... Szóval...

Remélem hogy most találok egy olyan módszert ami folytatható, nem olyan mint eddig. :)

Ma reggel 75.1 et mértem.

Remélem nem untattalak titeket halálra. :D

116. ChrisTai (válaszként erre: 113. - 408020f45e)
2014. jan. 10. 05:48
Én is... iszok mályvateát. Plusz szedek egy bogyót, ami étvágycsökkentő. Beválik.... ha érdekel priviben elárulom.
115. 408020f45e (válaszként erre: 114. - Angyal78)
2014. jan. 9. 22:13

Köszi Angyal, hogy leírtad!:) Akkor röviden az én történetem is álljon itt.

Igazából soha nem voltam kövér, még csak duci vagy telt sem. ííííátlagosnak mondanám magam, a 165cm-hez 53-55kg társult. Soha sem foglalkoztatott az, hogy fogynom kellene vagy bármi ilyesmi. Sőt egyáltalán nem foglalkoztam a súlyommal. Aztán amikor férjhez mentem és megszületett a kislányom, rajtam ragadt 10kg, pedig 9 hónaposan szülés előtt is 67kg voltam. Nem tudtam leadni, pedig akkor már próbálkoztam. Aztán a fiam születése után is rajtam maradt kb ennyi. Akkor már 72kg voltam és fúúú milyen daginak éreztem magam! Úgy tűnt teljesen kitöltöm a fürdőkádat! Ezután még úgyinkább szerettem volna megszabadulni a feleslegemtől, de nem ment. Egyre csak gyarapodtam. Már komolyan depressziós lettem (7 évig kezeltek), mert akkor már 92kg voltam. Ekkorra már orvostól-orvosig jártam, mert a vesémmel is gondok lettek. Mire kiderült, hogy a pajzsmirigyem alul működik és ez okozza a hízásom. De akkor már pszichológushoz is jártam, mert egyszerűen nem tudtam kezelni, hogy hízok s dagadok folyamatosan. Az áttörés 2011-ben történt, a pm-re beállították a gyógyszert, sikerült letennem az antidepresszánst, elkezdtem nagyon komolyan diétázni. Sikerült folyamatosan fogynom, de nagyon nehezen, havi 1-2kg ment le, de összességében 22kg-tól szabadultam meg. Azóta kb 10kg visszajött, de nem adom fel, mert vissza akarom kapni vagy legalább megközelíteni azt a súlyt, amennyi voltam. A legnagyobb baj az volt velem, a túlsúlyommal soha nem éreztem magam jól a bőrömben, az meg külön frusztrált, hogy sehogy sem bírtam leadni. Szóval, most már egyre közelebb érek a célomhoz és ez jó érzés!:)

2014. jan. 9. 20:12
Sziasztok hát most volt mit olvasnom aminek örültem is mert olvasom a sok tapasztalatot.Véleményem arrol hogy azért kövér valaki mert sokat és helytelenül étkezik félig igaz szerintem is.Sajnos nálam is volt ilyen is,de röviden le irom az én kövérségem okát.Első problémám 5évesen kivették a mandulám onnantol kezdve kezdtem hizni tehát sosem voltam vékony és szerettem is enni.De mikor már nagyobb lettem hát mondjuk ugy csak fogyokurábol álltam.Kb 23 éves voltam mikor akupunktura segitségével lefogytam 96kg-rol 58-ra.Csak az volt a baj hogy ezt napi 500kaloriával csináltam végig szòval nem voltam valami egészséges utánna.Akkor kezdöztek a betegségek is szinte mindig rosszul voltam.Vissza is jött legalább 10-15kg de végül is még akkor sem voltam tùl kövér.Majd kb 27 évesen abba hagytam a fogamzásgátlot és az teljesen kicsinált a mellék vesém feladta a szolgálatot és elkezdtem vizesedni.A legdurvább dolog azután következett rosszul lettem korházba kerültem széduléssel,tudni kell hogy akkot már valami gyulladásom is volt ,de a lényeg ugy félre kezeltek hogy kb75kg val mentem korházba és 100kgmutatott a mérleg egy honapon belul.Hát 25 kg azért nem volt semmi tiszta vizből álltam.Pedig nem ettem semmi mást és többet mint előtte.Sőt még jobban oda figyeltem a dolgokra miket eszek, de ez nem volt még elég 2006- ban kiderült még ezek mellett hogy rosszindulatù daganatom van méhnyak.Szoval ott voltam fiatalon 100kg- val rákosan.Na de nem adtam magam olyan könnyen ezt most nem irom le mert hosszù,a lényeg hogy természet gyogyász segitségével gyogyultam meg.Nem mentem se műtétre sem kemora.A lényeg itt vagyok.A sùlyom évekig nem ment lefelé lehet a tudat alatt nem is akartam annyira ne mondják az emberek hogy bitzos vége mert fogy.A lényeg kb 2010ben sikerült fogynom kb 20kg.Ès sokkal jobban voltam,vége lett egy 10éves kapcsolatomnak teljesen megváltoztam én is meg az életem is.2011-ben születtet a kisfiam és akkor szedtem fel a kilokat.Szòval most csak ki kell tartanom és tudom hogy le tudok fogyni.Mert végül is amin keresztül mentem ugy gondolom csak nem fog már ki rajtam a diéta.Bocsi hogy leirtam a történetet de csak azért mert sok kövér embert elitélnek az emberek de nem tudják hogy nem tehetnek ròla hogy meghiztak ki tudja milyen betegség miatt.
2014. jan. 9. 19:56

Sziasztok!

Most estem megint ide:)

Volna 1 kérdésem: ok, hogy diéta, mozgás és sok folyadék. Kb így áll össze a fogyás elmélete. De most a jelenlegi helyzetben szed valamelyikőtök valamilyen "rásegítőt"? Annyi féléről hallani, mindegyik "szuper", mindegyik olyan csoda, hogy nem értem miért nem kapott még kémiai Nobel díjat?! De egy dologban mindegyik megegyezik.Az olyanokat, mint én is, nagyon csábít a küszködésem közben. Amikor tehetetlennek érzem magam már. Szóval nem kell mondani, hogy mit, csak egy rövid jelzést, hogy igen vagy nem.

Azt, hogy miért ne, szerintem tudjuk. Engem az érdekelne, őszintén, hogy ki igen, mégis.

Én most igen.;)

112. Perseida (válaszként erre: 111. - Perseida)
2014. jan. 9. 19:08
Jaj, nem ide :D
2014. jan. 9. 19:08
Amúgy ha versenyeztetjük a pasikat kapcsolatbeli becsületben, Joe viszi a prímet, de sajnos tiszta hülyét csinál magából a hisztis partvisnyél miatt.
2014. jan. 9. 18:57
A férjem dolgozott péküzemben, hát nem semmi, amiket mesél, mikből sütik a pékárukat...még az úgymond jónevű cégek is.
109. 32fcc62d1f (válaszként erre: 108. - Mazsinka)
2014. jan. 9. 17:19

Én még ilyennel nem találkoztam. Akkor eddig sikerült jó helyről vásárolnom.

Tégy úgy ahogy jónak látod. :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook