Most nem adom fel -20kg a cél! Ha te is így gondolod, csatlakozz! (beszélgetés)
Szia Gitka22,
köszönöm az ötletet! A kcal-t eddig csak nagyjából számoltam ( ahogy a korábbi terhességi diabéteszből még emlékszem)az általad ajánlott oldalon viszont az összetétel grafikon is nagyszerű!
És amit eddig most nem csináltam, hogy tényleg a centiket is követni kell, ezek az adatok sokszor " beszédesebbek" a mérlegnél. Megyek, be is állítom a célt, biztos, hogy az állandó kontroll fegyelemre kényszerít, a szembesítés pedig visszatart. FOG EZ MENNI!
A.
Szia-szia!
Szeretettel köszöntünk, jó hogy idejöttél közénk, minél többen vagyunk, annál inkább tudjuk segíteni egymást.
Nekem közel 30-tól lenne jó megszabadulni, úgy tervezem, hogy jún. végéig a felét leadom.
Ami kajákat eszek, azt igyekszem a Norbi-kódok szerint elfogysztani, nem tudom ismered-e. Másrészt a KalóriaBázison vezetem, hogy naponta mit-mennyit eszek, illetve mozgok. Ez nagyon sokat segít, hogy ne csak kcal-t, hanem a szükséges fehérje-ch-zsír is egyensúlyben legyen.
Ha még nem ismered, nézd meg, talán neked is segíteni fog.
sziasztok,
Új vagyok itt, de szívesen csatlakozom! 38 éves vagyok, január 1-én 88 kg-ról indultam ( 164 cm vagyok) eddig 2 kg mínusznál járok, a mérleg ma reggel 86 kg-t mutatott. A cél nekem is kerek 20 kg leadása, amit én június közepére, az iskolai szünet kezdetére tűztem ki, addigra szeretnék 68 kg. lenni.
Nincs kidolgozott módszerem, sokszor keveset eszem, kb. napi 1000-1200 kcal-t és próbálok mozogni, ez egyelőre a DVD-re tornát, és a nagy sétákat jelenti.
Túl egy csomó "tapasztalaton" én is biztos vagyok benne, hogy ezúttal sikerülni fog!
Mindenkinek kitartást és szép napot:
Adria
Mazsinka! Ezzel tökéletesen egyetértek:)
"...kenyér nélkül is, cukor nélkül is, liszt és tészta nélkül..."
Na, én nem mindennap mindent!:DD Minden napra valamelyiket!:)))))
Holnap flabélos a soros, aztán attól függően hogy tudom beosztani az időmet, lehet, hogy sétálok egy nagyot, ez kb 40-45 perc odáig. De ha kifutok az időből, akkor buszra pattanok:) Bicajozni pedig tv nézés közben szoktam, amíg 1-1 film megy. Szóval megpróbálom a kellemest a hasznossal egybekötni. Kötött idejű edzésekre, erobikra vagy konditerembe nem járok, főleg úgy hogy csatakosan leizzadva jöjjek hazáig. Régebben néhányszor voltam, de kivörösödve mindenki engem nézett hazafelé:DDDD és ciki volt (vagy annak tartottam)
sziasztok! bocsi, mostanában uram sokat ücsörög itt, nincs időm jönni! :P
ma egész jó napom volt, nem volt bünözés se, semmi,mivel már elfogyott a csokim, és ma 2x edzettem fél órát, nem tudom, mi jött rám.
ma estétől kb 2-3 hétig szüneteltetem a mályvateát... de ha nagyon megállok a fogyásban akkor lehet folytatom, de akarok egy pár nap kisérletet nélküle.
78-rol indultam jan 1-én... ma reggel 74.6 voltam.
Angyal, tényleg nem látszik az a 86 kiló! Én szerintem már felállni nem tudnék!
Ikebana, jelentkeztem a naplódba :)
Sziasztok.Én is csatlakoznék az életmódváltáshoz,ha lehet.Igaz,én kb.10-12 kilót szeretnék fogyni.Az update-módszert választom hozzá.Kb.5 évvel ezelőtt már lefogytam ezzel a módszerrel 12 kilót,kb.3-4 hónap alatt.A létező összes ételt átalakítottam,szóval bármit megehettem,és így ment le.
Mozgás is volt majdnem mindennap.Nem értem,hogyan kényelmesedhettem el ennyire,már kb.2 éve nem figyelek oda.Elég volt.
Sziasztok!
Valaki kérdezte korábban, hogy ki-milyen diétával halad? Én most szándékozom váltani. Korábban nagyon jó volt nekem a 90 napos diéta. Tényleg sokat fogytam (magamhoz képest) vele, de egy idő óta újra és újra kudarc, ahányszor belevágok. Olvastam egy helyen, hogy aki olyan problémával küzd, mint én, hogy az édességfalás időnként rátör, annak az oka lehet a króm hiánya. Namármost megfigyeltem, hogy a 90 napost akkor rontom el legtöbbször, amikor gyümölcsnap van. Na és most jön alényeg! Azt olvastam, hogy bár nagyon hasznosak és rengeteg vitamin és rost van a gyümölcsökben, tulajdon képpen "krómgyilkosok", mert valósággal kimossák a krómot a szervezetből. Ezért buktam el én is mindig a gyümölcsökön!
Na most találtam egy jónak tűnő diétát! Nem tudom hallottatok-e a 8 órás diétáról? Most olvastam a Blikk Nőkben róla. Ha ez tényleg működik, az szuper lenne!
Én minden esetre belevágok!
Mindenkinek további szép napot!
Sziasztok!
Csak nem bírtam ki, mérlegre álltam reggel és egy hét alatt -0,8 kg az eredmény! :)
A 90 naposban 2 hónap alatt egy deka nem sok, annyi nem ment le, ezért karácsony előtt abbahagytam.
Most újév után álltam át a Norbi-kódos kaja-figyelésre: 1-es kóddal ellátottakat eszem egész nap, a 2-es kódosakat 3 óra után már elhagyni, a 3-es kóddal jelzetteket pedig már 12 óra után elfelejteni. Mellette tornázom, és a KalóriaBázisra regisztrálva figyelem, hogy a napi kcal szükséglet meglegyen, az összetétel: fehérje-ch-zsír lehetőleg optimális legyen. Ott felvéshető a napi torna is, és akkor számolja, hogy a napi eredmény.
Norbi-termékeket nem vásárolok, de a kenyér- és péksütemények, cukor, csoki, nasik, üdítők száműzve a konyhából, és lehetőleg lisztből készült kajákat is minél kevesebbet= száraz főtt tészták, rántások és hasonlók, visszafogva.
A KalóriaBázisra bevéstem, hogy heti 0,5 kg-ot szeretnék fogyni, az első héten ezzel szemben 0,6 kg sikerült, most vagyok a 2. hétben, majd látom. Egyik napom ilyen, a másik olyan, igyekszem.
Ha gondolod, próbáld ki, nézz utána, talán ezek neked is segítenek!
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Aki egészségesen szeretne mostantól étkezni az csatlakozzon!segítsünk egymásnak!