Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Most nem adom fel -20kg a cél! Ha te is így gondolod, csatlakozz! fórum

Most nem adom fel -20kg a cél! Ha te is így gondolod, csatlakozz! (beszélgetés)

2014. jan. 13. 10:59
Sziasztok! Csak beköszönök, este majd még jövök!:) Mindenkinek további szép napot!:)
167. angyal78 (válaszként erre: 163. - Adimami)
2014. jan. 13. 10:51
Szia örülök hogy csatlakoztál közénk.Èn is 20kg-tol probálok megszabadulni.Remélem nyárra már meg is lessz!! Most én is ugy vagyok vele hogy sikerülni fog mert nincs más választásom vagy megcsinàlom most vagy akkor élhetem az èletemet kövéren és elégedetlenül amit már nem szetetnèk!!!A diétad jonak hangzik a lényeg hogy többszőr kevesebbet én is igy probálom.Szép napot.
166. 5c0313b0fc (válaszként erre: 165. - Adimami)
2014. jan. 13. 09:36
Örülök, ha segítettem, mindent bele!
165. Adimami
2014. jan. 13. 09:35

Szia Gitka22,

köszönöm az ötletet! A kcal-t eddig csak nagyjából számoltam ( ahogy a korábbi terhességi diabéteszből még emlékszem)az általad ajánlott oldalon viszont az összetétel grafikon is nagyszerű!

És amit eddig most nem csináltam, hogy tényleg a centiket is követni kell, ezek az adatok sokszor " beszédesebbek" a mérlegnél. Megyek, be is állítom a célt, biztos, hogy az állandó kontroll fegyelemre kényszerít, a szembesítés pedig visszatart. FOG EZ MENNI!

A.

164. 5c0313b0fc (válaszként erre: 163. - Adimami)
2014. jan. 13. 09:18

Szia-szia!

Szeretettel köszöntünk, jó hogy idejöttél közénk, minél többen vagyunk, annál inkább tudjuk segíteni egymást.

Nekem közel 30-tól lenne jó megszabadulni, úgy tervezem, hogy jún. végéig a felét leadom.

Ami kajákat eszek, azt igyekszem a Norbi-kódok szerint elfogysztani, nem tudom ismered-e. Másrészt a KalóriaBázison vezetem, hogy naponta mit-mennyit eszek, illetve mozgok. Ez nagyon sokat segít, hogy ne csak kcal-t, hanem a szükséges fehérje-ch-zsír is egyensúlyben legyen.

Ha még nem ismered, nézd meg, talán neked is segíteni fog.

163. Adimami
2014. jan. 13. 09:11

sziasztok,

Új vagyok itt, de szívesen csatlakozom! 38 éves vagyok, január 1-én 88 kg-ról indultam ( 164 cm vagyok) eddig 2 kg mínusznál járok, a mérleg ma reggel 86 kg-t mutatott. A cél nekem is kerek 20 kg leadása, amit én június közepére, az iskolai szünet kezdetére tűztem ki, addigra szeretnék 68 kg. lenni.

Nincs kidolgozott módszerem, sokszor keveset eszem, kb. napi 1000-1200 kcal-t és próbálok mozogni, ez egyelőre a DVD-re tornát, és a nagy sétákat jelenti.

Túl egy csomó "tapasztalaton" én is biztos vagyok benne, hogy ezúttal sikerülni fog!

Mindenkinek kitartást és szép napot:

Adria

162. 9951b56406 (válaszként erre: 101. - Mazsinka)
2014. jan. 12. 23:12

Mazsinka! Ezzel tökéletesen egyetértek:)

"...kenyér nélkül is, cukor nélkül is, liszt és tészta nélkül..."

161. 408020f45e (válaszként erre: 157. - ChrisTai)
2014. jan. 12. 21:18
Ügyes vagy;)
160. angyal78 (válaszként erre: 157. - ChrisTai)
2014. jan. 12. 21:15
Akkor te aztán bele hùztál hogy ennyit lefogytál ilyen kevés idő allatt csak gratulálni tudok!!Ha igy folytadod gyorsan eléred a célt.Hol találom meg Ikebana naploját?
159. 408020f45e (válaszként erre: 156. - Angyal78)
2014. jan. 12. 21:13

Na, én nem mindennap mindent!:DD Minden napra valamelyiket!:)))))

Holnap flabélos a soros, aztán attól függően hogy tudom beosztani az időmet, lehet, hogy sétálok egy nagyot, ez kb 40-45 perc odáig. De ha kifutok az időből, akkor buszra pattanok:) Bicajozni pedig tv nézés közben szoktam, amíg 1-1 film megy. Szóval megpróbálom a kellemest a hasznossal egybekötni. Kötött idejű edzésekre, erobikra vagy konditerembe nem járok, főleg úgy hogy csatakosan leizzadva jöjjek hazáig. Régebben néhányszor voltam, de kivörösödve mindenki engem nézett hazafelé:DDDD és ciki volt (vagy annak tartottam)

158. 408020f45e (válaszként erre: 157. - ChrisTai)
2014. jan. 12. 21:03
Gyere nyugodtan!:))))
2014. jan. 12. 19:33

sziasztok! bocsi, mostanában uram sokat ücsörög itt, nincs időm jönni! :P

ma egész jó napom volt, nem volt bünözés se, semmi,mivel már elfogyott a csokim, és ma 2x edzettem fél órát, nem tudom, mi jött rám.

ma estétől kb 2-3 hétig szüneteltetem a mályvateát... de ha nagyon megállok a fogyásban akkor lehet folytatom, de akarok egy pár nap kisérletet nélküle.

78-rol indultam jan 1-én... ma reggel 74.6 voltam.

Angyal, tényleg nem látszik az a 86 kiló! Én szerintem már felállni nem tudnék!

Ikebana, jelentkeztem a naplódba :)

156. angyal78 (válaszként erre: 155. - 408020f45e)
2014. jan. 12. 18:28
Akkor te nagyon ügyes vagy hogy ennyi mindent csinàlsz.Èn is szetettem régem walking gyors sétálni de ebben a hidegben mellőzöm én is mert gyorsan bekapkodom a hideg levegőt.Flabelos itt falun nincs csak az utánzatok de azt meg nem merem kiprobálni mert eléggé össze ráz mindent és hát félek tőle.Maradok majd az elipszisnél nekem az is gyorsan felviszi a pulzosom és jol meg is izzaszt már szinte az első 10percbe.
155. 408020f45e (válaszként erre: 151. - Angyal78)
2014. jan. 12. 17:35
Igen, itthon szobabicajozok, tornázok, most járok flabélosra is, meg van nagyon jó kis futó zeném és arra én itthon gyorsgyaloglok:D, de a walk 4mérföldest is szoktam. Azt szeretném, hogy tavaszra pár kiló lemenjen, hogy a kinti gyaloglást is be tudjam vezetni reggelenként. Én este, meg sötéttel nem merek sétálni vagy kocogni menni (főleg amióta az a gyilkosság történt)így meg akarom várni legalább a márciust, amikor már 6 körül világos van.
154. angyal78 (válaszként erre: 152. - MankaPanka)
2014. jan. 12. 16:46
Szia üdv itt a forumon! Sok sikert neked is a fogyáshoz.Már tavaly én is fogytam 16kg aztán meg elhanyagoltam és az eredménye meg is lett majdnem 10kg jött vissza.Most èn is megfogadtam ha lemegy ez a sok felesleg akkor oda is figyelek hogy ne szedjem vissza.
153. 5c0313b0fc (válaszként erre: 152. - MankaPanka)
2014. jan. 12. 16:36
Köszi a jelentkezést, én is norbi-kódokkal igyekszem most januártól kezdtem. Bízom benne, hogy nekem is sikerül. Az, hogy másoknál is van/volt siker ezzel a módszerrel, csak erőt ad a továbbihoz!
2014. jan. 12. 16:10

Sziasztok.Én is csatlakoznék az életmódváltáshoz,ha lehet.Igaz,én kb.10-12 kilót szeretnék fogyni.Az update-módszert választom hozzá.Kb.5 évvel ezelőtt már lefogytam ezzel a módszerrel 12 kilót,kb.3-4 hónap alatt.A létező összes ételt átalakítottam,szóval bármit megehettem,és így ment le.

Mozgás is volt majdnem mindennap.Nem értem,hogyan kényelmesedhettem el ennyire,már kb.2 éve nem figyelek oda.Elég volt.

151. angyal78 (válaszként erre: 150. - 408020f45e)
2014. jan. 12. 15:05
Szia gyorsan rá is kerestem a neten.Ùgy gondolom nem lehet az sem rossz.A lényegét nézve ha mondjuk reggel 8-kor eszik az ember akkor onnan szàmitva még du.4-ig ehet bármit csak kis adagokban akkár többszőr is.Végül is ha azt nézem majdnem arròl szol ez is mint amit én probálok csak én este 6 után nem eszek semmit.De reggel én is kb 9-10 ora mire megeszem a reggelim.Szoval majnem lehet az én diétámat is annak nevezni.De irják azt is hogy mozogni is kell a diéta mellett.Tornázol vagy sportolsz majd valamit??
2014. jan. 12. 14:45

Sziasztok!

Valaki kérdezte korábban, hogy ki-milyen diétával halad? Én most szándékozom váltani. Korábban nagyon jó volt nekem a 90 napos diéta. Tényleg sokat fogytam (magamhoz képest) vele, de egy idő óta újra és újra kudarc, ahányszor belevágok. Olvastam egy helyen, hogy aki olyan problémával küzd, mint én, hogy az édességfalás időnként rátör, annak az oka lehet a króm hiánya. Namármost megfigyeltem, hogy a 90 napost akkor rontom el legtöbbször, amikor gyümölcsnap van. Na és most jön alényeg! Azt olvastam, hogy bár nagyon hasznosak és rengeteg vitamin és rost van a gyümölcsökben, tulajdon képpen "krómgyilkosok", mert valósággal kimossák a krómot a szervezetből. Ezért buktam el én is mindig a gyümölcsökön!

Na most találtam egy jónak tűnő diétát! Nem tudom hallottatok-e a 8 órás diétáról? Most olvastam a Blikk Nőkben róla. Ha ez tényleg működik, az szuper lenne!

Én minden esetre belevágok!

Mindenkinek további szép napot!

149. angyal78 (válaszként erre: 148. - 32fcc62d1f)
2014. jan. 12. 13:21
Gtatulálok az jo szerintem nagyon.
2014. jan. 12. 11:30

Sziasztok!

Csak nem bírtam ki, mérlegre álltam reggel és egy hét alatt -0,8 kg az eredmény! :)

147. angyal78 (válaszként erre: 146. - Luijza)
2014. jan. 12. 10:14
Hát ezzel vagyunk igy egy páran.Èn is csak azért mértem meg magam hogy azért mégis tudjam honnan indulok.De most lehet én sem àllok mérlegre majd csak két hét mulva.Ès akkor talán már kell hogy legyen változás.
146. Luijza (válaszként erre: 144. - Angyal78)
2014. jan. 12. 09:53
Szia! Tényleg egy tipikus jojos vagyok, és most annyira elszaladt velem a ló, hogy kb. 2 hétig még azt sem akarom tudni, hogy kg vagyok, csak fogyni, de azt máris.
145. 5c0313b0fc (válaszként erre: 136. - Luijza)
2014. jan. 12. 09:30

A 90 naposban 2 hónap alatt egy deka nem sok, annyi nem ment le, ezért karácsony előtt abbahagytam.

Most újév után álltam át a Norbi-kódos kaja-figyelésre: 1-es kóddal ellátottakat eszem egész nap, a 2-es kódosakat 3 óra után már elhagyni, a 3-es kóddal jelzetteket pedig már 12 óra után elfelejteni. Mellette tornázom, és a KalóriaBázisra regisztrálva figyelem, hogy a napi kcal szükséglet meglegyen, az összetétel: fehérje-ch-zsír lehetőleg optimális legyen. Ott felvéshető a napi torna is, és akkor számolja, hogy a napi eredmény.

Norbi-termékeket nem vásárolok, de a kenyér- és péksütemények, cukor, csoki, nasik, üdítők száműzve a konyhából, és lehetőleg lisztből készült kajákat is minél kevesebbet= száraz főtt tészták, rántások és hasonlók, visszafogva.

A KalóriaBázisra bevéstem, hogy heti 0,5 kg-ot szeretnék fogyni, az első héten ezzel szemben 0,6 kg sikerült, most vagyok a 2. hétben, majd látom. Egyik napom ilyen, a másik olyan, igyekszem.

Ha gondolod, próbáld ki, nézz utána, talán ezek neked is segítenek!

144. angyal78 (válaszként erre: 136. - Luijza)
2014. jan. 11. 21:49
Szia most néztem meg a képeidet hát te is gyorsan tudsz változni.De mikor az a 65kg voltál az már nagyon soványnak tűnik legalábbis igy a képen.Nekem sem volt jo 90 napos diéta.Ezért nem is erőltetem most sem.Igaz hogy még nagyon az elején járok a fogyinak de ùgy tűnik amit kb eszek azt tartani is tudom majd.
143. 408020f45e (válaszként erre: 134. - 5c0313b0fc)
2014. jan. 11. 20:14
Az én mérlegem olyan,hogy a súly után a testzsírt és a víz arányát is mutatja, de valami a memo-jában lehet, mert van amikor errort mutat. Cseréltem elemet is, tisztán is tartom az üveglapot, szóval nem tudom mi lehet. (remélem nem a túlsúlypmra írja az error-t:DDD)
142. angyal78 (válaszként erre: 141. - Perseida)
2014. jan. 11. 20:06
Köszi mondjuk az a szerencsém ha lehet ezt mondani ilyenre hogy ha hizok akkor minden hova egyformán jön a hájacska.A menstruácioval én is mindig ugy vagyok mint te akkor nem is szoktam mérlegelni mert azon a héten ált nem megy le semmi sőt a viztől több kg vagyok.
2014. jan. 11. 19:53
Hétfőn kezdtem a diétát és a súlyom épp annyi, mint hétfő reggel.Viszont ma kellene megjönni a mensinek, és előtte héten kezdődik a vizesedés, puffadás stb, általában másfél kilót is pluszban rámtesz, ami a mensivel megy le. Így reméelm, azért nem fogytam, mert fogytam :)) legalábbis valamennyit...
140. Perseida (válaszként erre: 139. - Angyal78)
2014. jan. 11. 19:49
Szerencsés alkatod van, nagyon csinos vagy!
2014. jan. 11. 19:39
Töltőttem fel képet akkor voltam kb86kg most még + 4 kg-val több vagyok.A legkögzelebbi képen amit fel szeretnék tenni egy pár honap mulva remélhetőleg már 7-el kezdődik a sùlyom!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook