Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Meg volt a bizi osztás.
Halljátok?
Mélységeset csalódtam mindkettő tan.néniben.
Végeredményben jó lett a bizonyítványa a fiamnak,de pl. csak szóban jegyezték meg a fogalmazást,helyesírást és a szépírást neki-ezekből szín 5-ös volt,mégsem kapta meg.....ja és az énekje is végig szín 5-ös volt,mégsem kapta meg......csak jó értékelést.
Azért mondom ezt a jegyes értékelést nagyon várom,hogy visszahozzák......
És a jóindulat.....????
Plussz a másik,későn indultunk,nem volt időnk virágra.......aztán odafele beugrottunk a Rossmanba,ott vettünk két kid dob. Ferrero-t a két tan.néninek,vége volt az évzárónak,odaállt a fiam,zavarban volt......erre ofő állítólag azt mondta neki:köszönd meg hogy egész évben rendes voltam veled.....szegénykém köpni, nyelni nem tudott.
Tény hogy voltak zizis dolgai,de alapjában véve sokkal jobbat vártunk.
Az összes év végi dogája 99 %-os lett,mégis a szorgalmát is lehúzták.
Olyan dolgokat értékeltek ki hogy csak lestem.Bármikor eléraktam feladatot pikk-pakk hibátlanul megcsinálta.
Ezek szerint ottbent nem úgy adja vissza,vagy tudja visszaadni....????
Mindegy,végeredményben négyes lett összességében.
Csak őt bántotta.
Ja és magyar tanár azzal kezdte az évzárót,hogy szeptemberben szövegértési verseny indul,senki nem akart a lapból venni (hisz alig lett a sulinak vég),amin erről tájékoztatás volt,ráerőszakolta vagy 20 gyerekre.......
Bocsi a bibliáért csajok!
Annyira kavarog a fejem.....
Ha fiam nem imádná ennyire a sport szakot mi is váltanánk......
Sziasztok.
Mi most megyünk 6-ra.
Kincsem már felöltötte a szépen vasalt fehéringet,hozzá fekete nacit-ez utóbbi szeptemberre már nem lesz jó,most is csak éppen elcsúszik,rövidke a szára.......du. vettem észre.
Ezek az alkamak éppen jók,hogy megállapítsuk gyerkőcünk mekkorát nőtt....
Szó',én erősen lázban vagyok.Mint minden anya ilyenkor.....
Nem lesz egyszerű, nekünk tavaly volt.
Idén a Vuk. Nem túl logikus, de én már ilyen apróságokon fel sem húzom magam.
Tök jó a névváltoztatás, köszi annak aki intézte!
Csak az 5 kitűnő kapott.
Sőt J lányom sem kapott (ő elsős volt), mert csak magyarból lett dicsérete, nem tantestületi.
Az nagyon jó, mert sokkal jobban tudnak foglalkozni a gyerekekkel, ha kevesebben vannak.
Nórikáékhoz pedig egy új kisfiú jön ( költözés miatt). Nekünk hétfőn lesz az évzáró, Nórika jól megfelelt lesz, egy nagyon erős 4-es. Egyébként a jegyeit nézve 4.6 körülre jön ki...bár a 3.osztálytól nagyon tartok....
Gratula!!
19 az osztálylétszám? Nálunk 26
Köszi, köszi!
5 kitűnő lett idén a 19 gyerekből, ez nem rossz! :) A párhuzamos osztályból viszont csak egy.
Ma lesz 6-kor az évzáró.Nagyon izgulunk....
mi már a 6. fejezetnél járunk ( Hétfejű Tündérben)..... nem erőszakoskodom,minden nap csinálja én meg olvasom vele,előtte,vagy utánna....és ha leírta átbeszéljük.
De tök jó lett!!!!!
Csak sasoltam,hol a harmadikas topic.....keresgéltem,én lüke!
Olyan fúrcsa,nem????
Már a negyediket kezdjük és nem régen születtek!!!!
Jelentem, mi tegnap elkezdük a kötelezőt......nem én akartam.....a fiam amint kivette a sulis könyvtárból lecsapott két fejezetre.....mondtam is neki: lázas vagy? De ha ilyen lelkes,nem veszem el a kedvét.Tegnap megírta az első 3 fejezetet az olvasónaplóba. Nem ismerek rá,volt mikor könyörögnöm kell-ett neki.Most sikerül időnkét egyességet kötnünk......még a végén egyenesbe jövünk?
(Addig még el nem megy az apjáékhoz......)
Tök jó,köszi!
Ezt azért még meg kell szokni:))
Őszig belejövünk!!
Sziasztok!Sajnálom,hogy nem sikerült a legjobban!
Néha olyan szívtelenek tudnak lenni a gyerekek is:((
Nem??
Sziasztok Lányok!
Azt hiszem,most hogy itt az év vége nyithatnánk 1 topicot: "Most megy negyedikbe a csemetéd?" címmel. Szeptembertől ez lesz aktuális....
De hagyjuk a szeptembert.....
Még évzáró sem volt,nem igaz...???
De mi már elkezdtük a kötelező olvasmányt.
Tavaly megfogadtam idén hozzá sem nyúlok.....de már az 5. fejezetnél tartok...... hmmmmm.
A "nem kötelező",csak "ajánlott",azaz választható olvasmányok a következőek,(nem biztos még hogy választunk,meglátjuk :) ) :
Bosnyák Viktória :A Sirály a Király ?
Lázár Ervin:A négyszögletű kerek erdő
Fekete István:Tüskevár
Eric Kastner :A két Lotti
Emil és a három iker
Berg Judit:Rumini I.,II.,III.,
Móra Ferenc:A kincskereső kincsködmön
A:Micimackó
-------------------------------------------------
A kötelező: Lázár Ervin:A Hétfejű Tündér -eddig ari......
Dancinak van egy kis rossz érzése az osztály kirándulás miatt.
Egy kislány kirakta őt a faházból ahol aludni akart és kidobálta utána a cuccát :-(
Nagyon sírt.
Persze egy szülő azonnal kiosztotta a jólelkű kislányt!
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...