Mivel tudnám elérni, hogy nagyobb mellem legyen? (beszélgetés)
Igen, én is így gondolom!
Lehet, hogy máskor is össze kéne hívnunk a nagy gyűlést egy ilyen magas röptű megbeszélésre! :-)
...a csekészekről nem is beszélve.:)
Főleg az 'utolsóról'...:))
most viccen kívűl ez kellett már. :D olyan jókat derültem. :)
köszönöm
Fantasztikus volt!
:-D
hát pedig.... :D
te kis naiv :DDD
:-D
Azt nem gondoltam, hogy bele is megyünk részleteibe! :-D
baszki, hát valamit nyalni kell neki is közben :DDDD
a kis cicit nem tudja felhajtani a szájáig.. hacsak nincs qva hosszú nyelve :D
Mert nem értünk szót!
Próbáltam lemenni olyan szintre, mintha egy gyagyással beszélnék. Próbáltalak meggyőzni róla, hogy találhatsz ezerhatszáz dolgot magadon, amit meg lehet lovagolni, hogy vonzóbbá tedd magad.
De így utolsó bejegyzésként, amit intézek irányodba: ha tuskó-bunkókra buksz, akik még ott tartanak, hogy a szexet csak úgy képesek élvezni, ahogy a tévében látták felnőtt filmeken, hogy elengedhetetlen tartozéka az együttlétnek a nagy mell, és el is hiszed nekik, és még képes vagy marcangolni magad, akkor nagyon tudlak sajnálni!
várjá' várjá' várjá'! Óvatosan!
ha úgy hat a masszázs ahogy, a végén még nagyfejű lesz :O :D
További ajánlott fórumok:
- Milyen vitaminnal tudnám erősíteni a szemem, illetve elérni hogy ne romoljon?
- Hogy tudnám elérni, hogy ne akarjak többet a másiktól csak szexet?
- Az egyik mellemben nagyobb csomó van. A bioptron lámpa segít ennek megszüntetésében?
- Szoptatok és észrevettem, hogy hiába ürítem ki a mellemet, az egyik jóval nagyobb lett mint a másik. Tudja valaki miért? Mi rá a megoldás?
- Hogyan tudnám elérni ezeket a csatornákat? A Diginél vagyok már két éve, és nagyon hiányzik a Filmmúzeum és az MGM - van valakinek ötlete?
- Hogyan, mivel tudnám tisztítani egy nagyobb méretű, de nem vízforgatós medence vizét?