Mivel tudnám elérni, hogy nagyobb mellem legyen? (beszélgetés)
és őt se dobták le a Taigetoszról? :O
akkor neki is küldenünk kell 1 ásót.. :/
mi költsünk rá? pedig Ben zsebből kifizetné :(
A szemed. Akkor hangsúlyozd. Emeld ki! Hordj olyan rucit, amiben látható a karod, egy szép pánt nélküli, vékony pántos, ősszel-télen egy csinos fekete, tök egyszerű garbó, ami rád cuppan, kiemeli a szép karodat.
Mik a paramétereid?
Nem vetted észre, hogy nem gúnyoltalak ki? És szerintem senki!
Én, nagyon szeretem magamon példának okáért az arcomat, a fenekemet, meg a lábfejemet(tetszik, hogy csontos). Úgy érzem, hogy egy nagy mell elrontaná az összképemet. Így érzem magam tökéletesnek!
Te mit szeretsz magadon?
Jesszusmarijjaszentjozsi!! :-O :D
Ezt most komolyan írtad?
Bocsi vazz de inkább örvendezz hogy a természet nem viccelt meg valami igazi rútsággal!!
Annak a pasinak akire hivatkozol,bizonyára elmentek otthonról!! 22 éves vagy és ilyen komplett idióták véleményére adsz? Neked sürgősen valami önbizalom növelő tréningre kellene menned!Ezt most komolyan mondom! :-O
Nem szeretnél egy beteg emberrel együtt élni??
Hát ne is,de a betegség nem itt kezdődik. :D
Szegény Ben Affleck...
bizonyára ő is valami ilyen pedofil hajlamokkal küszködő homokos pojáca lehet,mert kis mellű nőt választott magának feleségül. :DD
Persze álcából meg már hosszú ideje kampányol a közép-afrikai ország (Kongó) mellett, saját jótékonysági szervezetet is alapított. Az Eastern Congo Initiative 2010-ben jött létre és olyan nőket és gyermekeket segít, akik nemi erőszak és szexuális durvaság áldozatai lettek.
Ne viccelj már inkább kezdj el gondolkozni.
A paliknak meg van olyan szokásuk (persze nem mindnek!)hogy sóvárogva nézegetnek más nőket,hol zért,hol meg azért. :))
Na, akkor most Te jössz!
Ne más véleményét pötyögd be!
MILYENNEK LÁTOD MAGAD?
Kikönyörögte, hogy a kétszázhetes butaságát méltassuk, most meg lelépett!
A hétszázát!! :D
Nem kell köszi, nekem itt a gyerkőcé... :D
minél előbb neki állok,annál hamarabb végzek :D
Mindjárt kihozom a sufniból a haverok gyerekeinek a homokozó lapátját, és elásom magam :-D
Utána elküldöm neked is, jó? :D
persze hogy nincs baja, mert NEM KICSIK! :D
te örüljél, mi meg ásunk :D
Totál igazad van, végre ilyet olvasok, nem siránkozást. :D Mindenki tetszik valakinek nagyon is. ;)
Egyébként nekem nagy mellem van, de a párom mégis kifejezetten a kerek fenekemért van oda, ami nem kicsi, meg a husi combjaimért, és, itt halok be, ahogy ő mondja, a puha kis talpikámért és a cukker-mukker lábujjaimért. :D A mellemmel sincs semmi baja, de látom rajta, hogy az előbbiek sokkal jobban izgatják a fantáziáját. :D
További ajánlott fórumok:
- Milyen vitaminnal tudnám erősíteni a szemem, illetve elérni hogy ne romoljon?
- Hogy tudnám elérni, hogy ne akarjak többet a másiktól csak szexet?
- Az egyik mellemben nagyobb csomó van. A bioptron lámpa segít ennek megszüntetésében?
- Szoptatok és észrevettem, hogy hiába ürítem ki a mellemet, az egyik jóval nagyobb lett mint a másik. Tudja valaki miért? Mi rá a megoldás?
- Hogyan tudnám elérni ezeket a csatornákat? A Diginél vagyok már két éve, és nagyon hiányzik a Filmmúzeum és az MGM - van valakinek ötlete?
- Hogyan, mivel tudnám tisztítani egy nagyobb méretű, de nem vízforgatós medence vizét?