Mivel tudnám elérni, hogy nagyobb mellem legyen? (beszélgetés)
nana!
a "nem csúnya" nem egyenlő a széppel...
de egy pasi csak jobban ért hozzá nem? mégiscsak férfi.tudja mi fontos egy nőbe neki, mi nem.
a nők több mindenre odafigylenek, több részletet észrevesznek, a pasikat ez annyir anem érdekli, sztem.
Szerintem ez kezd pont olyan lenni, mikor a butalányok feltöltenek egy képet, és odaírják h "jajjdecsúnya vagyok, lájk, ha nem így gondolod!"
93. puhapillecukor 2012-08-24 14:58
pedig nem vagyok csúnya azért.
Drágám, ha nem tartod magad szépnek, szerinted attól, h szép melled lesz, szebb is leszel?
Másnak is van jó nagy formás cicije, a feje meg iszonyat.
Valóban elég felesleges győzködni, mert teljesen nincs bratyiban önmagával...
Mintha semmi sem lenne jó!
de 2ére se! :D a 3 sem nyerő... :D
tucatnál kezdődik a mérték, mnimum :D
Paris Hilton is kiscsöcsű, mégis nagy menő... :D
Jaaaaaaah.. neki meg van pénze..:/
lehet az a siker kulcsa, nem is a cici??? :O :DDD
vaaagy, 1 nyamvadt kis csivava kéne?? :D
nem tudom.. én nem értek hozzá..:D engem eddig önamagamért szerettek :D
:D hát jja! :D Ashley Olsennek és a többi dívának is bőven telne rá a csikkzsebből,vajon miért nem sóvárognak a nagy mellek után?
Lehet hogy kedvelik a meleg pasikat... hmmm.. :D
:DDD
komolyan? a gyerekek sem éheztek? :OO aztaaaaa :D
:DD
Délután még azt írtad, hogy szép vagy, csak a melled kicsi. Mondtam én, h ott nem csak a cici a gond.
További ajánlott fórumok:
- Milyen vitaminnal tudnám erősíteni a szemem, illetve elérni hogy ne romoljon?
- Hogy tudnám elérni, hogy ne akarjak többet a másiktól csak szexet?
- Az egyik mellemben nagyobb csomó van. A bioptron lámpa segít ennek megszüntetésében?
- Szoptatok és észrevettem, hogy hiába ürítem ki a mellemet, az egyik jóval nagyobb lett mint a másik. Tudja valaki miért? Mi rá a megoldás?
- Hogyan tudnám elérni ezeket a csatornákat? A Diginél vagyok már két éve, és nagyon hiányzik a Filmmúzeum és az MGM - van valakinek ötlete?
- Hogyan, mivel tudnám tisztítani egy nagyobb méretű, de nem vízforgatós medence vizét?