Mivel lehet enyhíteni a darázscsípés okozta fájdalmat? (tudásbázis)
Én is a hagymát ajánlom!
Nekem egyszer a szemem alatt csípett meg - úgy néztem ki, mint akinek behúztak!
Corall Calciummal belsöleg
Mirtill krémmel külsőleg
TUTI AZ EREDMÉNY!
Hát nem vígasztaltál, meg de köszönöm az őszinteségedet és a segítségedet.
Azt hiszem, nem marad más mint az óvatosság.
Erről láttam egy filmet.
Azt mondták az okosok benne, hogy az allergia azért alakul ki, mert a darázs/méh csípésből a méreg nem ürül ki a szervezetből és valószínű már sokszor vagy legalább is a szervezetednek elégszer csíptek már meg, ezért kialakult az allergia, ami nem fog elmúlni. Úgyhogy vigyázz magadra nagyon!
Sajnálom, ami anyukáddal történt.
Köszi, igyekszem vigyázni magamra.
Van egy nagyon rossz érzésem.
Tavaly, amikor megcsípett ama ominózus darázs, előtte néhány nappal permetezték a szúnyogokat helikopterrel!
Felmerült bennem a kérdés, hogy amelyik állat túléli, magában hordozza a mérget, és megcsíp, esetlegesen ilyen problémákat okoz?!
Tegnap is permeteztek, és a levegőben chamotox szagát éreztem! Feltételezem nem emberbarát vegyszert használnak!
Nem valami szívderítő történet. Párom is allergiás a csípésükre. Én sem emlékszem, hogy régen ilyen lett volna.
Anyukámat múltkor egy bogár csípte +, de nem darázs vagy méhecske. Neki is szinte lebénult az egyik fele. Pont a rendelő mellett volt, így gyorsan bement. Kapott egy injekciót, jobban lett. De a mai napig nem tudja, hogy milyen bogár lehetett.
Vigyázz magadra!
A legjobb az ecet, mert a savas kémhatás semlegesíti a darázs mérgének lúgos kémhatását.
Így hamarabb elmúlik.
Én tavaly nagyon rosszul jártam.
Soha semmi bajom nem volt a darázscsípéstől.
Tavaly megcsípte egy a bal könyökömet, ami csuklótól vállig 5 perc alatt háromszorosára dagadt, forróság öntött el, szédültem, szóval nagyon rosszul lettem!
Az volt a szerencsém, hogy nem lett tőle gégeödémám. Bementem a kórházba, azonnal belémböktek egy injekciót és közölték, hogy éjszakára bent kell maradnom megfigyelésen.
Vérvételből kimutatták, hogy méh és darázscsípésre allergiás vagyok, valamint még ezen kívül 8 féle növényre.
Azóta magammal kell cipelnem egy gyorssegély szurit, amit magamnak kell beböknöm, ha megcsípne.
Ugyanis a következő halálos is lehet. De még ez sem életbiztosítás, több a káros mellékhatása mint a pozitív.
Így kell leélnem az életemet, nyaranta örök rettegésben. Régen nem volt ilyen!
Milyen világban élünk?!
A hagymával sajnos elkéstünk, de szólók nekik, hogy az ecetet próbálják ki.
Szegényt mindig +találják a darazsak.
További ajánlott fórumok:
- Mivel vagy hogyan lehet enyhíteni a fogzással járó fájdalmat?
- Mivel lehet enyhíteni a becsípődés okozta fájdalmat?
- Hogyan tudom a csípőfájdalmat enyhíteni?
- Calcaneus sarkantyú - van ilyen problémája valakinek? Mivel lehet a fájdalmat enyhíteni?
- Tudom, hogy a fogkelés legjobb gyógymódja a fogorvos, ám amíg nem jutok el, mivel lehet enyhíteni ezt a szörnyű fájdalmat?
- Használ-e valaki sáncgallért? Segített-e enyhíteni a fájdalmat?