Mitől mondható gyönyörűnek egy nő? (beszélgetés)
hát ez már nem annyira új.most leszünk 1éve 1ütt.de náluk mindig van valami hatalmas családi kajálás amin nem illik nem enni.ráadásul mamámnál lakok az iskola miatt,aki töm mint a libát.na így próbáljon+valaki fogyókúrázni.és a barátom is 1szálbelű.bármit és bármennyit ehet nem látszik rajta semmi.:(
kriszpy köszi a linket.de valamiért nem küldi az emailemre az üzenetet és nemtudok belépni:(de próbálkozok erőteljesen:D
Sziasztok!
Áááááá ez az én kis csibém:)....
Költözz haza,az én főztömtől lefogyol:D
Ne higgyetek neki....gyönyörű(legalább is nekem),és folyamat elégedetlen:):):)
sziasztok!tetszik a fórum:)
én 19 vagyok és nekem is folyamat súlyproblémáim vannak..lassan 1 éve vagyok 1ütt a barátommal és a kilók csak úgy jönnek azóta fel.és kitartásom nem sok van8ez a legnagyobb probléma)mindig elkezdek edzeni de mindig találok mást ami érdekesebb annál és akkor csak halogatom.végül pedig elmarad.
nincs valami jó ötletetek erre??
Sziasztok!
Na itt is vagyok. Van kivel csevegni?
Csak viccből írtam. A szememre azonban tényleg büszke vagyok, nagyon szép mindenki szerint. Örülök, hogy Isten ilyen adottságot adott, nekem elég, hiszen a szem a lélek tükre. :)
Csak beköszöntem, most jöttem a suliból, megyek fürödni és bevágom magam az ágyba. Fáradt vagyok.
Gratulálok!-akkor nálad minden rendben van?
Nem,nem vagyok fodrász,csak van egy pötty tapasztalatom. ☺
Üdvözletem mindenkinek!
Voltam tegnap este, láttam nagyon jó dolgokat nagyon jó árban. Ilyenkor élvezem a gazdasági válságot, már ha egyéb hasznunk nincs belőle, csak másoknak.
Viszont ma elkezdődtek az óráim , ami tegnap este ért hideg zuhanyként, mert nem számítottam rá, hogy ilyen korán. Szóval ma és holnap 8-20 óráig iskolában vagyok. Szombat este jövök, és mesélek a szép ruhákról.
Nagyon jó ötleteket kaptam. :)
Legyen csodálatos hétvégétek!
Mitöl mondhato gyönyörunek egy nö ( vagy ferfi!) ?
A kulsöre gondolsz elsösorban ?
Mindnyajjan lattunk mar gyönyöru , tökeletes kulsövel megaldott embereket :)
Az ember elhul a csodalkozastol , hogy valakivel ilyen bökezuen bant a termeszet es olyan csodalatos,hiba nelkuli kulsöt kapott , amit muszaly megbamulni,megcsodalni :)
Ugy gondolom hogy , a regi görög szobraszok mind a mai napig a legszebb,legidealissabb emberpeldanyokat formaztak meg , amiket mind a mai napig csodalunk :)
Az ember mar csak olyan hogy , nem kepes betelni a sajat fajtalya szepsegevel :D
Később benézek az üzletekbe, majd írok mi volt.
20-21 körül jövök.
Legyen szép napotok!
Minden jót!
Köszi, akkor nekem nyert ügyem van, a szemem nagyon szép mások szerint és szerintem is.
Lélek!
Akkor te fodrász vagy?
Most viszont búcsúznom kell, mert konzultációs megbeszélés lesz, be kell mennem.
Este írok.
Ha egy olyan nőnek, akinek egészséges, erős, vastagszálú haja van-azt mondja a fodrásza-aki (25éve fodrász, és érti is a dolgát+ vidékről is járnak hozzá) amit irtam.
Akkor inkább higyj nekem, mert neked ráadásul vékonyszálú a hajad.
Röviden!
" Egy Nő szépségét a szemeiben ismered fel,
mert ez a szíve kapuja,ahol a szeretet lakozik."
Miután hazaértem, írok majd. Este megyek. Ilyenkor mindig beindul a fantáziám, megosztom veletek is, mit láttam, mi tetszett.
Mondjuk a magam részéről nem vagyok divatkövető, az néha borzasztó tud lenni. Inkább azt veszem meg, ami tetszik és kész.
Fel nem vennék tornacipőt stb, csak mert az a divat, micsoda butaság. Tucatemberek egyéniség nélkül.
Szia Caffi!
Ma benézek a debreceni Fó...ba. Megnézem mi a felhozatal, remélem látok jó ruhákat. Még nem veszek, mert pár kilónak minimum le kell rólam menni, majd aztán.
Léleknek!
Nem hiszed el, de a fodrászom csodálkozott mikor azt mondtam, hogy vasalom, mert szerinte nagyon szép, abszolut nem töredezett. Máskor havonta másfél havonta járok fodrászhoz, most a javaslatára 2-3 havonta, mert nőnie kell. Ha levágja mindig a megnőtt pici részt, nem tartok sehol. És még így is dícséri. Semmi baja. Komolyan. Bár figyelek rá, jó hajvasalóm van, balzsamozom a hajam, kímélő sampont használok. És bár vékony a szála, de elég erős.
Láttam, hogy vékonyszálú-azért javasoltam.
Amit megjegyeznék: az elsővel: "dögös" lennél, dúsitaná a hajad, nem lapulna le.
A második csak akkor jó, ha valóban otthon betudod szárítani, min. úgy, ahogy a fodrás 70-80%-ban.A hajat, amúgy is átlag 2 max. 3 naponta kell mosni, ha szép frizurát akarsz magadnak.
A vasalás az iszonyú sokat ront a haj szerkezetén.Nem mondta a fodrászod? Ha eddig nem mondta, akkor most mondom.
Én nem tenném a helyedben-hanem inkább várnék.
A hosszú ffrúfrú pedig szerintem elönytelen neked.
Feltettem 3-fazont.
Csak a fazont nézd, mert szinben speciális kellene számodra.
Az első két javaslatomnál olyan a fazon, amit folyamqatosan lehet növeszteni.
"Szerintem szép hosszú, és nem bohóc színű."
?
Nekem hátközépig érő világos szőke hajam van. Általában be is van szárítva, vagy sütve, így alul nagy hullámok vannak benne. Soha nem néztek még rám furán:)
Én nem vagyok híve a kosztümnek, farmer+ing+blézer a leggyakoribb amit felveszek, ha nagyon nagyon elegánsan kell megjelenni akkor szoknya és a felső ugyanaz. Általában körömcipőt hordok (télen autóban csak, persze, egyébként csizmát) a nadrágkosztum, hogy szép legyen elég drága anyagból ekll varratni, vagy megint mélyen a zsebbe nyúlni. Amiket általában kapni lehet, rettenetes a szabásuk/anyaguk (vagy mindkettő egyszerre) és nem is állnak sehogy. Krémszinű koaztümöt eddig egy nőn láttam csinosnak, kreolos volt a bőre és sötét volt a haja, minden más esetben nagyon sápadtnak tűnt benne az illető.
Én szeretem a színeket, kéket, zöldet, rózsasíznt, lilát, szürkét is felveszek (az utóbbit mindig pirossal párosítom) ez sem gond.
Igen?
Volt már hasonló hajam, és nagyon jól állt. A frufrut nem ilyennek gondolom, olyanra hagyom, amilyen most. Most is oldalfrufrum van.
Az üzleti életbe nem való?
Szerintem szép hosszú, és nem bohóc színű.
A frufruja nem való neked, a hossza viszont jó. Az üzleti életben pedig nem tudod így hordani.Ráadásul a modellnek kerek és teltebb az arca.Ez a hajviselet nem való kosztümhöz.
Valami lágyabbat keress. A vonásaidat lágyítani és vídámítani.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Nem mondhatom el senkinek...
- Neki nem mondhatom,de Ő a legjóképűbb orvos az egész...
- Miért van egyre több olyan nő manapság, aki már nem mondható egy normális értékrendű nőnek?
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!