Mitől mondható gyönyörűnek egy nő? (beszélgetés)
Rosszul kezdesz bele, mert nem kivűlről haladunk befelé, hanem belülről kifelé. Ha nem így indulsz neki, és valami akadály merül fel, vagy valamilyen negatív hatás ér, akkor összeomlik a változás lehetősége.
Míg ha belülről haladsz kifelé, akkor akár milyen külső hatás ér, a pozitiv változás megállíthatatlanná válik.
Ép testben-ép lélek, ahogy a jó öreg szólás szól.
Sziasztok, de kedvesek vagytok, köszi.
Nem arra gondoltam , hogy a nőiesség =kipakolni ami van. Dehogy, nem vagyok olyan tipus.
Csupán a sportos stílusomat szép nőies ruhákra cserélni, stb.
Sajnos nem is lenne mit kipakolnom. Mellem zéró. :)
Ezért is nem merek felvenni pl: egy ruhát, mert látom másokon hogy áll a szép formáikkal. Félek, hogy kinevetnek, mert elég deszka vagyok. Mit javasoltok?
Azért hoztam létre ezt a topicot, mert nagy átalakulás előtt állok. Sokat híztam, így csinosnak nem mondható az alakom. A külsőm egyhangú, konzervatív.
Elhatároztam, hogy ezen változtatok drasztikusan, mert nem érzem így jól magam.
Fogyúkúrázom, a cél 50-55 kg. Bár szerintem az 55 nőiesebb. A hajam növesztem ,és bemelíroztatom. Soha semmi nem volt benne, egyhangú. Illetve a sportcipőt a magassarkúra és a szép ruhákra váltom tavasztól, pontosabban, amikor elérem a szép alakomat ismét. :)
Némi lágy smink.
Azért mindez, mert rájöttem, hogy az utóbbi 1-2 évben elkezdett vonzani mindez. Divatmagazinokat olvasok, próbálok ötleteket lopni, mivel nekem a gond azzal van, hogy magamon nem látom úgy a dolgokat, mint máson, ezért nem merem viselni. De ennek vége. Olyan leszek, amilyen lenni akarok, akinek nem tetszik, nem érdekel, hiszen most sem tetszem mindenkinek. Nem igaz?
Mi az alapvető egy nőn, amire azt mondjátok TI férfiak, és persze hölgyek is, hogy gyönyörű? Külsőre gondoljatok.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Nem mondhatom el senkinek...
- Neki nem mondhatom,de Ő a legjóképűbb orvos az egész...
- Miért van egyre több olyan nő manapság, aki már nem mondható egy normális értékrendű nőnek?
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!