Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mitől függ, hogy valakit hírességként pellengérre állítanak drogfogyasztásért, birtoklásért? fórum

Mitől függ, hogy valakit hírességként pellengérre állítanak drogfogyasztásért, birtoklásért? (beszélgetés)

18. Dasy2 (válaszként erre: 1. - Truxovics)
ma 18:26
Szerintem is tegyék ki ha drogos. És tiltsák a drogról szóló dalait is, ha van olyan. Én nem ismerem sem őt, sem a munkásságát.
ma 07:04

Egy dolog, hogy a médiát uraló propaganda az őket kritizálókat előtérbe helyezi. Ezzel akarják megmutatni, hogy működik, dolgozik a kábitószer ellenes kormánybiztos.

Láthatunk olyan riportokat, ahol nagyobb mennyiségű kábitószert foglalnak le. Hurrá!

De vidéken szinte a legkisebb falu is érintett, fertőzött.

Vidéken rendőr nincs, közbiztonság nincs.

16. komor
tegnap 23:42

Gondolom avult az álláspontom, de lehetőleg ne reklámozzák a drogokat, a fiatalok körében híres emberek.

Bagról tudom, testközelből, hogy a kristály már évekkel ezelőttről szétvágja a rászokott emberek agyát. Fekvő rendőröket kell letenni, mert az autóval őrjöngő bekristályozott emberkéket csak a szakadt lengéscsillapító állítja meg.

Hogy miért pont ezekkel a zenészekkel kezdtek példát mutatni, ez jó kérdés.

tegnap 22:47
Mi a véleményem? Azok után h a whiskys rablóból is celebet csináltak? Semmi. Tényleg. Ezt már régen elengedtem
14. Ildi (válaszként erre: 13. - K-né Zsóka)
tegnap 20:35
Egyetertek
13. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Truxovics)
tegnap 16:22
ByAlex háza szerintem nem véletlen lett átkutatva, és ennek köze nincs droghoz. Egyszerűen szólt, és most fájhat a feje, sajnos.
12. asztanaviszta (válaszként erre: 9. - Amaunet)
tegnap 15:21
Szerintem nálad vagy nálam előbb....
11. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Truxovics)
tegnap 15:03
hát az aki Romániából jött nah!
10. fincsi5 (válaszként erre: 4. - Babyapocakban)
tegnap 13:21
Akit nem akarnak lejáratni, arról filmet készítenek.
tegnap 12:07
Azért arra kiváncsi lennék, hogy tompikánál ikor lesz házkutatás.:)
8. Amaunet (válaszként erre: 1. - Truxovics)
tegnap 11:57
A nyáron ő is kritikát fogalmazott meg.
tegnap 10:55

Valakik mindig belecsúsznak abba a kategóriába akikkel példát statuálnak(nem ok nélkül általában)de ilyen alapon mehetnének sokan a levesbe.

Most ő járt így,,a karriert nem fogja rontani,,hacsak tényleg nem teszi tiltólistára a tv,,de talán akkor sem.

tegnap 10:54

Gondolom, hogy mekkora a hátszele, milyen jó az ügyvédje.

De híres vagy nem híres mindenkit pellengérre kell állítani. Azért mert "sztár" felelősséggel tatozik. Sőt!

5. michelle.r (válaszként erre: 1. - Truxovics)
tegnap 09:50
Alex elég markáns véleményeket fogalmaz meg, hogy nem olvastam a drog ügyéről. De adj 10 percet, és nálad is találnak drogot. Ha akarnak.
4. babyapocakban (válaszként erre: 1. - Truxovics)
tegnap 09:36
A fórum címére válaszolva, hát hogy épp le akarják járatni, vagy nem.
3. pötibaba (válaszként erre: 1. - Truxovics)
tegnap 09:22

Amúgy igen, szerintem is van a tévének is felelőssége, ki kéne tenni.

De akkor a tévések fele mehetne, mert szerintem rengetegen drogosok.

tegnap 09:21

T-Dannyt is leírták.

A nemlehetmegnevezni énekesnő ügye volt kirívó. Talán minden médiumot perrel fenyegetett? Nem tudom.

Szerintem igenis meg kell nevezni ezeket az embereket. Sőt, minden celebet, aki valamilyen törvénytelent csinál. Mert "véleményvezérnek" gondolják magukat, ergo hatnak az emberekre. Rossz példaként is. Ha azt látják a fiatalok, hogy ők megkapják a magukét pl. drogbirtoklásért, az is tanulság.

tegnap 08:28

Most ByAlex kapcsán gondolkodtam el ezen. Pár éve egy énekesnő nevét sem lehetett leírni, mikor kiderült, hogy drogoktól bódultan került kórházba. Most meg tele a sajtó ByAlex házkutatásáról. Én pl. azt az énekesnőt mai napig nem tudom kicsoda. De neki gondolom jobb esélyei vannak a jövőre nézve.

De így, hogy tudni mi történt ByAlexszel...én személy szerint elvárnám, hogy a Csillag Születik zsűrijéből kitegyék.

Zenéljen továbbra is, de nem hinném, hogy neki kéne példát mutatva terelgetni a feltörekvő tehetségeket.

Mi a véleményetek erről?

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook