Mit tennél, ha a 15 éves lányod teherbe esne? (beszélgetés)
40 éve volt 15,amikor még ugye mindenki olyan tisztességes volt
Szerencse,mert egy kevésbé nőies csajra kevésbé röppennek rá a fiúk,igy kevesebb az esély is a botlásra,másrészt rossz nézni, hogy a hatalmas tőgyő,egyébként ragyás képű osztálytársnak mennyi fiúja van,csak mert nagy melle van
Nem az én bajom:) és??? Mit számoljak rajta?
az igaz,hogy 28 évesen 16 évesnek néztek,a lányom is szerencsés,bár ő nem sovány,de általában 10-15 évvel nézik fiatalabbnak.
ez benne van a pakliban,viszont ma már kevés az esélye,
Viszont én is az abortuszt látom a legjobb megoldásnak,hiszen még ő is gyerek,
És ha soha többet nem lehet gyereke?
Szerencsések,vagy nem a későn érő lányok, én is úgy néztem ki 16 évesen,mint akin átment a Tiszai Gyorsvonat. De egyes lányoknak már 12 évesen olyan domborzatuk van, mint egy asszonynak és nyilván az érett test vonzza a férfiakat.
mikor egyedül ballagtam haza az iskolából a telepre,gy férfi azt mondta,te tizennégy éves vagy,azt hittem tíz.mikor mondták a hátam mögött,jó kis nő lesz ebből,kár,hogy már 16 éves voltam.
Hohohoho,szomszédnő menye is 15 évesen ment abortuszra, most 55 éves:)Lehet számolni.
Voltam 15 éves... eszembe nem jutott "fiúzni"!
Megváltozott a világ, sokkal lazábbak a mai fiatal anyukák, mint régebben, így a gyerekek szabadabbak lettek:(
Melinda 3-as hozzászólására írtam! Nézd meg!
dehogynem van,ha megszüli a lány,gyerektartás,
Jobb is, ha nem ragozod! Bután és oktalanul belekötöttél a bejegyzésembe anélkül, hogy értenéd.
Magvasan fogalmaztam ugyan, de nem fejtegetem ki. Aki érti, érti, te pedig nem. Ennyi.
Magyarázhatod a semmit, de tényleg... Arra reagáltam, amit írtál. Sajnos nem minden múlik azon, hogy mennyit és hogyan beszélgetsz a gyermekkel. Igen, van ismeretségi körömben, ahol gyönyörűen nevelték a gyermeket, mindent megbeszéltek, mégis olyan társaságba került, ahol aztán hirtelen buli volt a suliból a lógás, az alkohol is képbe került, meg néha befigyelt egy kis ellógás is otthonról. Igen, úgy érzem hogy flegma, lekezelő voltál, mintha te tudnád hogy márpedig a beszélgetés mindent megold, sőt feltételezted, hogy a gyermeket nem nevelik. Erre reagáltam, de ugyanezt írtam 2 hozzádzólással ezelőtt is, úgyhogy én ezt tovább nem ragozom, mert láthatóan nem érdekel, vagy legalábbis nem érted.
Mert egy gyermeknek van már annyi élettapasztalata, hogy egy ilyen fontos kérdésben dönthet?
Nem kellett volna olyan bejegyzésre reagálnod, amit nem értesz.
"számonkérő, lekezelő, ítélkező " úgy érzed? Talán érintve vagy?
Gondolom, semmi tapasztalatod a gyermeknevelésben, főleg nem foglalkoztál tinédzserekkel.
mikor az erzsike szült,az apuka hanyatt esett.öröm és bodottság.azóta ezrek követik a jó példát.
szerintem nem.hisz előtte az élet.de biztos vannak olyanok,akik boldogulnak.bár szülői segítség nélkül nemigen.
Eldöntheti, hogy őt és agyerekét a szülei eltarthatják???
csoda lenne,mivel nincs gyerekem (sajnos)
Hol olvastad, hogy azt írtam nincs szükség a kommunikációra? Dehogynem, a legfontosabb! De sajnos nem csak ezen múlik!
"A kedves anyuka nem beszélget a gyermekével " számonkérő, lekezelő, ítélkező kommentedre reagàltam. Sajnálom hogy nem érted 🤷♀️
Hát nem is tudom,lehet az abortusz mellett döntenénk.
Ja, akkor hagyjuk a francba, mert úgyis sok gyermekkorú anyuka van, legfeljebb eggyel több lesz. Gratulálok!
Nem világbékéről beszéltem, hanem idillről. Rengeteg nem kívánt gyermek születik felvilágosítás ide vagy oda. Rengeteg az abortusz felvilágosítás ide vagy oda. Hiába beszélgetsz a gyerekek, ha olyan közegbe kerül, vagy ha csak olyan a habitusa, akkor is megtörténhet a baj. Nem MINDEN múlik azon, hogy beszélsz a gyermekkel.
Hogy jön a gyermekneveléshez a világbéke?
Ha olyan sokat beszélgetnek a gyermekkel, akkor arra buzdítja, hogy essen teherbe?
Vagy mi van?
Bárcsak ennyi lenne az egész. Mindenki elbeszélget a gyerkőccel, mégsincs teljes idill a világban.
Az abortusz mellett döntöttünk. Szarul van mindeki.
Szia! Sikerült rendezni a dolgot? Hogy vagytok?
én akkor azon rágódnék,hogy mi van vele.de a lány,ha továbbtanul,ki őrzi a kisgyereket,bölcsőde híján.és szerintem tönkrevágja az életét.
További ajánlott fórumok: