Mit tegyek, ha zaklató SMS-eket kapok? (tudásbázis)
Nem, nem ő. Vele abszolút baráti lett a kapcsolatunk, sőt éppen ő szeretne újra találkozni (nem baráti alapon).
Ez a férfi nem húzódozott a szextől (sőt), minden működött, jó humorú, aranyos pasi, minden szinten normálisnak tűnt.
Egyébként nehogy én akarjam már, hogy zaklassanak(???), biztos "örülök" is neki, ja.
Egyébként nincs szükségem (már bocs.), egy aberráltra ahhoz, hogy legyen valakim. Aki ilyen stílusban ír ott eleve gáz van nagyon agyilag, nem is kicsit.
aha,azt irtad kétszer randiztál vele,
hol? a lakásán?
Ez az a csodakuki, akiről júniusban írtál itt valamelyik fórumban? A kellemes csetelés utáni csodás randevú után lekoptató, eltűnő? Aki a keksztől is húzódozott?
Minden bizonnyal ő irogat most trágár sms-eket.
Tudod mi itt a baj (amit természetesen tagadni fogsz magad előtt is)? Hogy minden szavadból ordít, hogy reménykedsz, hogy a zaklatód ez a pali. Mert még ez is több a semminél.
Összesen 4 sms, a legutolsó 5 nap szünet után jött, már azt hittem, abbahagyta, tegnap küldte az utolsót.
Máshol is már leírtam, erősen szexuális jellegű (mit csinálna velem), és alpári, trágár, direkt sértő stílusban. Leírni nem írok belőle, nem tudom, bírná-e a fórum.
te tudod,akkor szenvedj tovább attól,hogy nem tudod ki zaklat,
kaptál tanácsot,egy sem jó,
akkor kattogjál rajta tovább,
És ezzel rögtön tudattad is vele az új számodat.:D
Ki nem akarja itt lezárni a kapcsolatot?
Muszáj nekik foglalkozni, mert nem tudhatják, nem egy közveszélyes pszichopata zaklatja-e?
Sajnos megesett már olyan is, hogy nem vettek komolyan bejelentést és gyilkosség lett a vége.
Szerintem épp azért, mert anno ő szívódott fel, nem valószínű, hogy ő írta a trágár sms-eket.
Azt már el tudom képzelni, hogy a neje elolvasta a te általad küldött sms-t, amiben a normális lezárását kéred a "kapcsolatotoknak", és ezen kiakadt. Ezért kezdett mocskolódni.
Szerintem a rendőrség ezzel nem fog foglalkozni, van fontosabb dolguk is, mint szakított párok cívódását bogozzák.
Tiltsd le és kész.
Ha egy szo nelkul eltunt, meg letiltott, az nem eleg, hogy tudd, h egy hulye fax?
En tok boldog lettem volna, ha a zaklatom csak egyszeruen le tudtam volna tiltani, mert "csak" SMS-eket kuldozgetett volna. De az a barom leveleket kuldozgetett, kovetett az utcan, fotokat csinalt rolam, hivogatta a munkahelyem, 'szogatta a a szunetben az utcan a fonokom, meg meg a mai napig minden szarnak folyton elmond a vengedeknek, az ismeroseimnek, akik pl. a kereskedelemben dolgoznak. De mindenki tudja, hogy bolond, senki sem veszi komolyan, de kellemetlen tud lenni. Csak nekem mar tokom tele volt a jelentgetesevel. Ha megint nagyon rakezd, hivhatom a surgossegi vonalat a rendorsegen, es jonnek. Eddig szobeli figyelmeztetesekkel meguszta, dinnentoo mar komolyabb kovetkezmenye lenne, ha folytatja.
További ajánlott fórumok:
- Ti vissza szoktátok olvasni a régi e-mailes levelezéseiteket, sms-eket? Amik azoktól jöttek, akik fontosak nektek?
- Mit tegyek a zaklatómmal?
- Ápolási segélyt kapok, ha jönnek ellenőrizni és nem vagyok itthon, mit tegyek?
- Úti balesetem volt és az orvos február 25-én adhatja ki a táppénzes papíromat, így nem kapok fizetést, mit tegyek?
- Facebookon elfelejtettem a jelszavam, reseteltem, de nem kapok mailt tőlük. Mit tegyek?
- Mit tegyek? Hónapok óta nem kapok CSED-et. Sem határozatot, sem pénzt.