Mit szóltok Stohl András balesetéhez? (beszélgetés)
Neki többet is kell kapnia,neki elvileg jó példát kellene mutatnia,ez nem sikerült neki,nagyon nem,vissza eső,megérdemelné,h keményebb büntetést kapjon,de nem fog,ezzel a bünbánó arcal és szöveggel az egészet meg fogja úszni,és ebből is mit vonnak majd le? Hogy ha ő megúszta ,lehet csinálni mert más is megússza. És azóta is vezet egyébként,közben meg járatja a pofáját,h ő többet az életben nem fog vezetni...jaj hagyjuk már.
Aki reflektorfényben van, annak példamutatóan kellene élnie. Ha szerinted többet kapott, akkor szerintem meg rászolgált!!!!
Akkor is többet kap, mikor elvégzi normálisan a munkáját, mint egy átlag ember.
Egy vízvezeték szerelő hiába nagyon jó szakember sosem fog úgy a reflektorfénybe lenni mint ő
Ezzel jár a hírnév.
sírva ne fakadjak. én meg pont úgy látom, hogy még ebből is profitál.
Stohl András már így is jóval nagyobb büntetést kapott, mint bárki más, aki hasonló balesetet okoz. Bárki más hülyeségéről max. a családja tud, meg még páran. Stohlt már egy éve élve boncolják a tettéért minden lehetséges fórumon, médiában.
Nem menti fel semmi-így van, de ne akarjatok neki nagyobb büntetést, mint másnak. Ismerek olyat, aki komolyabb balesetért szintén csak felfüggesztettet kapott.
A baleset akkor is megtörtént. Stohl Andrást ez alól nem mentheti fel semmi.
A szerencsétlen "áldozat" nagyobb színész mint Stohl:DDD Szemei előtt a több és több és mindennél több pénz lebeg....meg a család előtt is...csavaros paraszt észjárás! A pénz reményében egyre rokkantabbá válik...de a kertekben azért titokban" ügyesen dolgozik...abból is jön egy kis pénzecske:DDD PÉNZ..ez élteti a családot....hmmm..könnyebben gazdagodni.
Persze,ebben egyetértünk,nyilván ugyanaz az ítélet jár ki neki is,mint bárki más hasonlónak,az már más kérdés,hogy ez a büntetés hatékony-e,elegendő mértékű-e bárkire nézve is.
egyébként meg most a zénadómból húzzák az időt!
;)
oké, persze, az én véleményem, hogy annyira mérjék (ítéljék) mint más ilyent elkövetőt, azt hittem erre reagálsz.
A cselekményt ugyan úgy elítélem én is, teljesen függetlenül az elkövetőtől.
Én tökéletesen értettem,hogy mire használtad a megmérés kifejezést,de a hozzászólásomban szó nem volt arról,hogy Stohl milyen ítéletet kaphat más hasonló elkövetőkhöz képest.Nem az ítéletéről véleményeztem,hanem arról,amit csinált.Mellesleg arra is kitértem,hogy bárki másról ugyanez lenne a véleményem.
Nem az első esete, bűnhődjön mint bárki más aki ilyen balesetet okoz, ráadásul kábítószert is fogyasztott!
A felfüggesztésnek is meghatározott időtartama van, nem örülne ám, ha csak addig élhetne, amíg a max. idő tart:D
Mivel későre jár mindenkitől búcsúzom. További kellemes egészséges vitát mindenkinek.
Sziasztok!
Ebben teljesen igazad van.
Értelemszerűen nem hibás, de az sem fair, hogy Stohlból más újságok sátánt csinálnak.
Ha én döntenék, felfüggesztettet kapna jó hosszú, akár élete végéig tartó próbaidővel.
Úgymond a szemünk mindig rajta:)
A megmérést olyan értelemben használtam, hogy kapjon ugyan olyan ítéletet, mint az ugyan ezt elkövetők. Szóval nem kell neked méregetni:) Hogy hogyan lehetnek ilyen felelőtlenek? Nem vagyunk egyformák.
Nem azért tettem idézőjelbe. Valami oknál fogva nekem az áldozatról ebben az összefüggésben a halálos áldozat ugrik be, ez az oka.
Persze, ő a vétlen fél, tehát áldozat.
Biztos nem, de egy ilyen eset után semmiképpen sem szabadna odáig jutni az ügynek, hogy lassan már őt okolják mindenért.
Én nem méregettem senkihez,egyszerűen csak leírtam a véleményem arról,amit művelt.Ugyanez vonatkozik bármelyik idiótára,aki ilyet képes meglépni.Egyet se engednék többet volán mögé.Az a magán hülyesége,hogy saját magával mit csinál,de ne játsszon már ártatlan emberek életével.Sajnos a környezetemben sok ilyet hallottam,hogy 10 órás műszak után (amit nem mellesleg ittasan húzott le),bepiálva,bedrogozva nekiindult több mint 1000 km-es útnak és azért lett rosszul vezetés közben,mert összevissza keverte a drogokat.Valami csoda folytán meg tudott állni,de ennyi erővel történhetett volna másképp is.Egyszerűen nem tudom felfogni,hogy lehetnek emberek ennyire felelőtlenek,bár ez elég enyhe kifejezés.
Erre mondom, hogy legyen igazatok, de majd meglátjuk.
Azzal nem értek egyet, hogy az áldozatot idézőjelbe teszed, mert igenis áldozata, még ha nem is halálos áldozata a történteknek.
Talán most felnőtt végre.
Ezt sem tudhatjuk, igazad van. Mint ahogy azt sem, most mit gondol Stohl, illetve valóban jobb ember lett-e, vagy csak játszik.
Emlékszem, a baleset után sok-sok riport készült az "áldozattal", gondolom, ő sem ingyen adott interjút boldog-boldogtalannak.
Azért ez nem biztos.
Nem tudjuk hogy alakult az életük. Lehet, hogy Stohl alatt akkor kezdett elszaladni a ló, mikor egyre ismertebb színész lett.
Amint várható volt:))
Azt hiszem, ha kiveszünk minden sallangot, úgymint média, mindenáron nyerni vágyó ügyvédek, és a híres emberséget, akkor lesz jó ítélet.
További ajánlott fórumok: