Mit szóltok az update 1 babához? (beszélgetés)
Szerintem ,meg szimplán csak irigyek vagytok!Nem kell edzőterembe járni ahhoz,hogy fitt és csini legyél,egyébként meg nem a kalóriákat számolja,hanem azt nézi mikor eszik szénhidrátot és az is jo minőségű legyen!Nem értem miért irtok olyanokról amiről fogalmatok nincsen!Amugy meg aki jár-kel az utcán láthatja mennyi viziló méretű kismama van....ezzel nem akartam megbántani senkit,csak meg kell nézni mennyi terhességi cukorbeteg van és amikor már megvan a baba akkor is lehet látni mennyi elhanyagolt kismama van ,lenőtt zsiros haj ocska melegitőbe tolják a babakocsit...aztán meg csodálkozik mert apuci félre járkál...
42 kilóval lettem terhes, 52,5-lel szültem, néhány hét múlva már csak 33. Majdnem belepusztultam.
szülés után méreckedtem közvetlen, akkor 5kilóval voltam könnyebb :)))
Rólam csak 4,5 kg ment le,pedig 20 kilót híztam.
Akkor a többi nő sem 100-as aki ennyi súlyt veszít szülés után:DDD
Nem szedtem vitamint, csak 3 hétig, mégis 3600 grammos babám született a 40 héten, és 18 kg-ot híztam, 10 lement a szülássel.
A többi a szoptatással, de igaz , 56 kgáról indultam.
És vigyáztam az evéssel.
Így i s lehet .
dettó :) 63kg-val mentem szülni, mozgásnak nekem épp elég volt a két fiú+háztartás, szoptatás alatt én is mindig visszafogyok
Sziasztok. Én úgy gondolom, hogy nem kellen trend-ként követni a Réka stílust! Egy átlagos kismamának aki átalgos családdal rendelekezik a napi házimunka után + ha van még gyermek is mennyire van kedve, ereje órákat ugrálni? Emellett borzasztó érzés lehet egy kívánós kismamának a kalóriákat számolgatni, szelektálni az ételt.
És egy átlag ember nem biztos, hogy tudja követni az update módszert a nem éppen olcsó ételek miatt:
Én mindkét terhességem alatt 15 kilót híztam. MIndkét gyermekem 4 kilóval született. Nem zabáltam agyon magam, de nem is vontam meg magamtól a finom ételeket. Mindkét eset után fél éven belül, fogyókúra nélkül, még a szoptatás alatt visszanyertem eredeti alakomat.
Nem kellene ezzel stresszelni a kismamákat. Fő az arany középút!
Szerintem meg tévedsz !Nálam az ikrek az egyik 2520g a másik 2250g volt 38. hétre születek és nem számítottak kora szülöttnek !
Az én kislányom 48cm és 2700grammal született,gyönyörű ,egészséges én meg 20 kilót híztam és elevitet szedtem,tehát az sem igaz hogy a vitamint szedőknek nagy babájuk lesz.Hülyeség.Ja és császáros voltam..
Nem vagyok Réka fan,de szerintem semmi felháborító nincs abban,,hogy ő 5kg hízott,a barátnőm is ennyit hízott és nem sportolt és a kajára se figyelt.Szerencsés alkat,genetika.
Nem mindegy? Mellesleg ha a lapok eladhatobbak, ha a babajuk kepe benne van, miert ne kerhetnenek erte?
Ezt én is így értelmeztem,meg se fordult a fejemben,hogy babával együtt 1kilot...
Az pedig normális,ha jol tudom.
Anyukám is visszament 1-2 honapon belül eredeti súlyára mindkettönkkel,pedig szoptunk rendesen.
Genetika.
Kár a betűket pazarolni rájuk. Ettől nem leszünk sem vékonyabbak, sem fittebbek, de gazdagabbak sem.
Nyilván. Bár abban az időben mindenhol lehetett kapni 50-es rugikat, ma már vadászni kell, mert leginkább 56-tól kezdődik a méretezés.
Érdekes, nem?
Ezt,hogy a 8.hónapban szedette ki a gyereket,ezt honnan veszitek????Bulvárból???
És abban az időben miket ettünk?
Nem kell ahhoz "sokat zabálni és sok vitamint szedni", hogy 4 kilós babák legyenek. Nekem mindkettő nagy súlyú volt (3,95 ill. 4) és mikor én szültem - pár évtizede - akkor még nem voltak ilyen terhességi vitaminok, mint amit most szednek a kismamák. Ez genetika is szerintem.
És mennyit fizetnek érte?
Biztos hogy lehet negatív dolgokat is írni Rékáról, de vannak pozitívumok is: 3 egészséges gyerek, tervben van a negyedik is. Anyagi biztonságban vannak és vállalnak gyerekeket. Attól, hogy nem mindenkinek tetszik az életformájuk, még nem biztos rossz emberek. Mellesleg ha nem is vágyik minden nő a tökéletes alakra terhességek után, biztos vagyok benne, hogy inkább 5 kg- ot hízna, mint mondjuk 15 - 20- at :-)
Szerintem egy kicsit kisebb súllyal született a babája, mint az átlag (3 kg), de nincs evvel semmi baj. Jó egészséget és boldog életet kívánok Nekik a 3 gyönyörű gyerekkel!
Itt a portalon az egy perces babakat is mutogatjak... mi a gond ezzel?
Készülhet a következő nagy magyar film: Zalán futása :DDDD
Nyilván ők is azt vallják, mint Gábor Zsazsa: mindegy, mit beszélnek, jót vagy rosszat, csak beszéljenek. És persze fizessék meg. Mert az 1 napos babát már meg kell mutatni a sajtónak!! (Vajon hány havi minimálbért fizettek ki érte????)
Mind3 gyerekét a 8. hónapban szülte császárral... Érdekes mindenesetre. A 9. hónapban fejlődik legtöbbet a baba és a mama is akkor hízik elég sokat. Ez a „kis” születési súly is ezt támasztja alá. Féltette az alakját, a melleit, stb… pénze meg volt lefizetni az orvost. Sztem ez ultra gáz!!!!!!!!!!
131-es pont te nagyon kedves :D
[link]
%C3%A1s_szab%C3%A1lyai/A_k%C3%BCl%C3%B6n%C3%ADr%C3%A
1s_%C3%A9s_az_egybe%C3%ADr%C3%A1s
ugyanakkor a tornája baromi hatásos, én is csinálom, és lehet a terhes tornáját is fogom. Kihordott 3 egészséges gyereket, orvosi felügyelet mellett, szerintem ebben nincsen semmi rossz. Egy nem mozgó, lusta elhizott anyukénak is lehet baja a babájának, semmivel se rosszabb az ammit a Réka csinál.
nehogy már meg mondd hogy milyen fotót csináljanak a nyaraláson..hozzá teszem én se kedvelem a Rékát de ez sok, írigység vagy lehet bármi másnak nevezni gusztustalan.
persze hogy könnyű neki, hiszen ez a MUNKÁJA!!!
Nem azért jár edzőterembe mert nincs más dolga...ő szerencsés, mert azt csinálhatja a munkájaként amit szeret.
További ajánlott fórumok: