Mit szóltok az update 1 babához? (beszélgetés)
micsoda? 2 kilos gyereket szulni szerintedjo?
hulye vagyok NEM valtozott ezt akartam irni.
Mért mondjuk úgy? Szerintem úgy s jó volt, ahogy mondta.
Teljesen normális méretű babája lett. Nem zabált össze-vissza, és mozgott is a terhessége alatt. Sokan azt hiszik, tilos megmozdulni, és ilyenkor mindent meg lehet, sőt meg is kell ennio amit megkíván az ember. Hát ők híznak 30 kg-ot. Nem szeretem Rékát, de emiatt minden tiszteletem az övé.
ezzel nem tudom mire celzl, de nekem valtozott a csipom szelessege. mondjuk nekem szeles a csipocsontom. vekonynak vekony vagyok de nem az a fius testalkat.
egyebkent szerintem mindenkepp peldaerteku, hogy nem hizott meg, de hogy szules elott 1 nappal meg felhuzott labakkal ugralt azt egy kicsit betegesnek tartom.
mondjuk inkabb ugy, hogy egy kisbaba minmum 3 kilo. :-)
Nekem elsőre az jutott eszembe, hogy nekem a szülés után sokkal szélesebb lett a csípőm. Soha nem lesz olyan. mint előtte. De nem akarok rosszindulatú megjegyzést tenni, mivel nem ismerem a körülményeiket.
Nekem is van egy tippem, de inkább nem írom le, mert ki tudja mi áll a háttérben....:)
Lehet tényleg komoly oka volt...:)
az elsővel is császározták, de akkor sem nyilatkozott róla miért. Na vajon? Szerintem elég könnyű kitalálni.
Szerintetek mi volt az oka, hogy császározták?
Én még nem szültem, de az egy kg az még nekem is furcsa lenne ,mivel eleve 2-3 kg körül van egy baba és úgy tudom, hogy a méhlepény súlya majdnem egyforma a babáéval. Tehát akkor min 4 kg :)
Én is 5-ről hallottam. Nagyon ügyes volt.
Szerintem nagyon büszke lehet magára! Az egy dolog, hogy neki ez a hivatása, de példát lehet venni róla. Nem kell úgy kinézni, mint ő, de nem kell Ursulára hízni sem!
1kg?
vagyis akkor terhesség alatt öszeségében fogyott?
Mert ugye a baba súlya is ott van...
Rubint Réka az az ember aki megmutatja hogy nem kell egy kismamának elgrizlisednie! IGEN JÓL CSINÁLJA!
Dehogy 1 kg-ot! ne beszélj butaságokat!!!
nem mindegy, hogy 1 kg vagy 5 kg!!! az 5 az 5x több, mint az 1!
most akkor mennyi???
Csak irigykedhetem rá hogy ezt végigcsinálta ilyen ügyesen,torna és odafigyelt táplálék esetén!Bombajó kismama és anyuka is egyben
Nem tudom miért apdate gyerek???
Szültél már gyereket,szerintem teljesen jó a súlya is és a hossza is a kis Zalánnak!
Én úgy tudom,hogy 5 kilót :)
Jól csinálja.
Mit szóltok az update 1 babához?
További ajánlott fórumok: