Mit szedtetek felfázásra? Hogyan gyógyultatok ki? (beszélgetés)
Megfőztük a kamillát mint tea és én lavorba öntöttem és abba ültem bele, ha kádba öntöd volt már olyan is akkor tegyél magad alá valamilyen ruhadarabot, vagy törölközöt, ha vizes lesz nem baj, csak ne közvetlen ülj a kádba mert a kád még akkor nagyon hideg és mégjobban felfázhatsz.
Csak kamilla kell hozzá semmi más azt kell teaként megfözni.
Rendszeresen iszok filteres kamillateát, egész jól hat! A kamillás ülőfürdőhöz hol kell alapanyagot venni és pontosan hogy kellene megvalósítani? Olvastam már néhány helyen, hogy az orvosok kifejezetten nem ajánlják a meleg ülőfürdőket, mert jó táptalaj a bacik szaporodásának!
A gyógyszert azért kérdeztem, mert egyszer a háziorvosom felírt felfázásra egy Sumet.... nevű gyógyszert, ami nem volt drága, hatott is, csak éppen 3 napig, amíg 2x2-es adagokat szedtem, folyamatosan fájt a fejem!
na szia..
elmentem az ügyeletre irattam gyulladáscsökkentöt, mert recept nélkül csak vsevédö teát tudtak vna adni. mondom nem költöm feleslegesen a pénzt elmentem dokihoz.irt fel gyógyszert. meg mondta hogy nagy-nagyon sokat igyak..tegnap 5órátol megittam vagy 3liter zöld teát. hogy jol mossa át a vesét.. ritkán adom rá magam hogy elmenjek orvoshoz, akkor már nagyon szarul szoktam lenni. hát remélem rendbejövök..nagyon nincs idöm betegnek lenni.-...
Nagyon aranyos a kisfiad... és annyi idős vagy, mint az én kisebbik fiam:)
Vigyázz magadra.:)
Igen, én voltam, no nem túl korán:) és ő azt mondta, ha még előfordul, akkor is a cickafark-teát iszogassam. Csodálkoztam is, hogy dícsérte. És azon is, hogy segített ez a tea, mert én nem igazán hittem eddig ezekben a dolgokban. De sokkal jobb, mint ha az ember mindjárt antibiotikumot szed. Apropó, a cickafark is antibakteriális hatású.
Javaslom, próbáld meg, nem drága.
Jó gyulladáscsökkentőt nem adnak reci nélkül, ezt azért Te is tudod... Amit adnak, az meg csak jó drága és nem fog használni.
Ez az én véleményem.
A cickafark-tea biztosan jó, mert én is most voltam így, másfél hónap alatt 3-szor és már véres volt a vizeletem is.
Naponta többször kell inni belőle. Jó pocsék íze van, de mézzel tűrhető. Amíg nem tudsz venni, addig a kamilla tea is jó. És sok folyadék. Legyen az pl. a kamillatea.
Jaaaa...:)
Cickafakt tea.
További ajánlott fórumok:
- Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor?
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Halálfélelem, ti hogyan gyógyultatok ki belőle?
- Rákbetegségből gyógyultam!!!
- Laparoszkópos műtét után hogyan és mennyi idő alatt gyógyultak a sebeitek?
- Van köztetek olyan, akinek volt csigolya elmozdulása? Hogyan gyógyultatok fel belőle?