Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
De ez nem az első rész!
A spenótos halálpite az első részre.
Próbáld sorba olvasni!
Mert úgy lesz az igazi.
Eddig 13 rész jelent meg.
Csak azért mondom, mert a spenótos halálpitéből derül ki, hogy mit keres Agatha abban a faluban, és erre épül minden, bár az író igyekszik visszatérni az előzményekre, de az igazi az, hogy sorba lépkedsz.
Le tudod tölteni a könyveket az ncore-ról.
Igen, tökéletesen egyetértek veled. A múlt héten kezdtem olvasni Agatha Raisin (A parázna lódoktor)
könyvet és tényleg a hangulata csodálatos. Nekem nagyon bejön:)
Freit nem jól olvastam:)
A megmentő volt az első amit elolvastam tőle, majd jött a 2015, és most a Bankárt fogom elolvasni.
Igen, jó vaskosak. Nem is tudom, hogy tudtam ennyit olvasni, mert én lassan olvasok elvileg.
Dr. Csont könyvek nagyon érdekeltek, a Frei nagyon olvasmányos, M.C Beaton pedig rövid könyveket ír.
M. C. Beaton könyvei olyan könnyed kis krimik. Én nagyon szeretem, ahogy az angliai kistelepülésekről ír. Valahol a legjobb bennük a hangulatuk.
Aghata Raisini könyvek nagyon jók!
George Orwell:1984
Gerald Durrell:Családom,és egyéb állatfajták
Ez a könyv nekem is nagyon tetszett, kb. az elmúlt fél év egyik legjobb olvasmánya.
ON:
Cassandra Clare: Pokolo szerkezetek - Az angyal
Isaac Marion : Eleven testek
Jó kis könyv! A szerelmes-zombis történet mögött komoly mondanivaló is akad!
Az utóbbi hetekben ezeket olvastam:
Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei -ez tetszett a legjobban most ezek közül
Veronica Roth: A beavatott
Tess Gerritsen: A gyanúsított
Tess Gerritsen: Párizs árnyai
Mindegyik tetszett, talán A beavatott nem annyira volt színvonalas, mint amit vártam tőle, de azért egynek jó volt. Most kezdtem el Stephen King Végítélet c. könyvét. Ez nagyobb falat lesz, de imádom King összes könyvét.
Ez tényleg szép teljesítmény! :) Főleg,hogy a Dr Csont-könyvek meg a Frei is jó vastagok!
Épp most vettem ki én is a könyvtárból Frei-től a Bankárt,de még nem kezdtem el...
Az elmúlt 2 hónapban jó sokat olvastam:)
M. C. Beaton-tól Agatha Raisin-s összes könyvét elolvastam:) 13 könyvet. Nagyok jók. Szórakoztató kis könnyed krimik:)
És Kathy Reichs 4 Dr. Csont-os könyveit is elolvastam, és még Frei-től a 2015 című regényét.
A terveim P. G. Wodehouse könyvei.
Nekem a krimisebbek jönnek be amelyik csak simán csöpögős ott már van olyan rész ami nekem sok meg uncsi:)
A filmes feldolgozások is nézhetőek szerintem bár kicsit lightosok ( a könyvek mindig durvábbak)
Nora Robert : A tanú
----------------------
Hosszú, de jó
Bartis Attila : A nyugalom
Nagyon jó könyv! Durva,de jó!
Levy L. Smith = A leszármazott
Sajnos nem tudom ajánlani! :(((
Alkonyat-hoz hasonló stílusú tinis-vámpíros regénynek indult,de borzasztóan el lett rontva!Tele van zavaros részekkel!Pl a nevek sokszor össze vannak keverve.Az egyik szereplő,aki Diana,2 sorral arrébb már Judy!:)És ez nem csak egyszer fordul elő benne! A 160 oldalas könyvben kb 6-8 ilyen zavart vettem észre,más szereplőkkel illetve nevekkel is!Mintha az író részegen írta volna!:) Na de senki nem olvasta át kiadás előtt???!
Kár érte,mert az alapötlet nem rossz! Még nem tudom,hogy a folytatásait elolvasom-e...
Robert Merle: Védett férfiak
fantazmagória egy olyan világról, ahol a nők a vezetők, a férfiak meg herék
Nora Roberts : Tánclépésben ( O' Horley család)
A szokásos romantikus történet némi színházzal megspékelve
Ambrose Bierce - Ein harter Kampf
Nem semmi ez a fickó!...
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.