Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
még az elején tartok csak. 70. oldalnál. De eddig tetszik. Szipmatikus a főszereplő lány karaktere. A pasié viszont piszok ellenszenves...amolyan tipikus beképzeld majom:D
hát, majd kiderül. Nem sietek vele annyira, mert másik könyvet nem akarok elkezdeni amíg meg nem jelenik az amit várok (új Stephen King). maxikum utána fogom az 50 árnyalat többi részével folytatni. Meg hát....meg is kéne még venni a másik 2 részt:D De King most fontosabb.
Ha az első rész az árnyalatból tetszeni fog, mármint az egész, akkor majd nyáron valamikor beszerzem a másik 2 részt is.
Jó
Sikeres műtét után lát, ez is érdekes, hogy nem egyszerű visszaszokni a látásra. Emma végre felszabadultan kutya lehet, de ha kell tudja a dolgát. Még a 100. oldal körül járok, várom a végét.
Szeretek kutyákról is olvasni, tetszik.
Katherine Center: Szépségtapasz
Jópofa könyv egy háromgyerekes anyuka életéről.
Bár néhol egy kicsit el van túlozva,de azért,akinek van legalább egy -nem az a "leteszed-ottmarad" típusú-gyereke,az nagyon át tudja érezni :))) Nekem tetszett!:)
Alice Sebold: Komfortos mennyország
Pár éve olvastam, de most újra elővettem...
David Levien : A bűn városa
Elég jó akciókrimi,csak a vége lett egy kicsit összecsapva.
John Grisham : Manipulált esküdtek
----
Ez alapján készülhetett az Ítélet eladó c. film.
Az alapkérdést is megváltoztatták: a könyvben a dohánygyárak ellen indult a per...
Jean Zimmerman: Elhagyatva
Habár a cím egy űberromantikus szorit takar, mégsem az. Jó kis borzongató thriller Amerika gyarmati idejéből.
Susan Donovan:Csábíts el!
Úgy érzem beválasztottam vele,sokkal jobbnak gondoltam a fülszöveg alapján.De azért szórakoztató.
Tess Gerritsen: Kaszálás
-----------
Orvosi krimi: aki csepegősre vágyik annak nem ajánlott
Jojo Moyes: Me Before You
(magyarul is megjelent, "Mielőtt megismertelek". Eddig tetszik
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.