Mit lehet tenni kancsalság ellen?:( (tudásbázis)
Ez mindenkinél lesz a műtét után ??
Szemüvegbe is ??
Helló valaki001 !!
Nincs képed, hogy milyen volt, és milyen lett ??
15 fokos volt ?
Most kb mekkora ?
Ha szemüvegbe vagy akkor is ugyan ugy lehet látni mint elötte ??
Sziasztok!
Orsi cicuska: neked az a bajdo ami nekem:), nekem is váltott kancsalságom van+rövidlátásom
Sényi dokinőnél voltam nagyon aranyos. mi azt beszéltük meg h először korrigáljam a rövidlátátst (mert nekem több mint 3 dipotria van két szemem között) és utána menjek vissza
h mennyire ugrik be a szemem. Én a kancsalműtétől azért parázok mert félek h kettős látásom lesz.
Dem1982 te ezt h viseled?
a műtöteknek drukkolok!
hello!
hát őszintén szólva nem.
azt mondták hogy várni kell hogy beálljon rendesen a szemem, de azért augusztus óta eltelt 4 hónap és semmi sem változik.
egy nagyon picivel lett jobb a helyzet de igysem jó.
Mi a helyzet a varratokkal ??
Ki kell szedetni, vagy felszivódik ?
Hogy altattak ?
Gázzal, vagy vénásan ?
Hát elégg rossz helyzetben vagy akkor.
El kell jönnöd tápénzre vagy valami ha nem is 3 hónap de 1 hónapig szerintem ajánlatos pihentetni a dolgokat.Egyébbként azt hittem ez rutinmütétek közé sorolandó de az orvos mondta hogy nem igyvan elég kacifántos mütét ezért sem válalja fel minden orvos.egyébbként a videók a mütétről nem is vészesek azt hittem vérben tocsogtam mütét közbe de ha velem is ennyit csináltak annak örülök.:d
3 hónap ???
Nekem a műtét utáni héten tutira mennem kell dolgozni, ahol nem keveset kell emelnem.
Látom akkor te már gyakorlott vagy.
Én most estem át a mütéten kedden.
Lehet számitógépezni meg iesmi nincs összefüggésben?vagy szüneteltessem pár hetet?
Ezek után asszem kihagyom a műtétet!
Kössz dem1982
Jó neked !!
Te már túl vagy rajt !!
Mégegy kérdés:
Meddig volt leragasztva ?
Csak nehogy akkor meg jobban kimenjen mint kéne.
Műtét elött szemüvegbe lehetett látni hogy kancsal vagy ??
És most ?
Mikor kell visszamenned ?
Szia altattak!
Nem éreztem semmit mert altattak. csak a mütét után szurt a varrat meg az idegen test észlelése miatt.fájni egyáltalán nem fájt.
Még igy 4 napra rá is szur picit de még olyan torz meg véres hogy eredményt majd jó ha 1 hónap mulva tudok mondani.én érzem a javulást szerintem 3-4-5 fok maradt de az nem baj mertidővel azt mondták elindulhat kifelé.
Szevasz valaki001 !!
Milyen lett ?
Meg vagy elégedve ?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
- Túlzott stresszes izzadás! Mit lehet ellene tenni?
- Miért akadok ki minden apróságon? Mit lehet tenni ellene?
- Mit lehet a szem alatti sötét karikák ellen tenni?
- Mit lehet tenni a pattanásos bőr ellen? Hogyan lehet elmulasztani?
- Legjobb barátnőből esküdt ellenség... Avagy mit lehetne tenni egy gonosz és áskálódó fiatal lánnyal?