Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mit lehet tenni a körömgomba ellen? fórum

Mit lehet tenni a körömgomba ellen? (tudásbázis)

1526. 2104cc91e8 (válaszként erre: 1525. - 9e19dcb0b4)
2009. máj. 5. 08:15

Köszi!!!

Én most töményen használom!

2009. máj. 5. 06:43

Most néztem meg!

A NAILNER tartalmaz teafaolajat

1524. bnedora
2009. máj. 4. 21:43
A propoliszos tinktura ecsetelésével elég szépen kezelhető.
1523. 9e19dcb0b4 (válaszként erre: 1522. - Ritkó)
2009. máj. 4. 21:39

Igen, hasonló az illata!

De szerintem nincs benne!

1522. Ritkó (válaszként erre: 1520. - 9e19dcb0b4)
2009. máj. 4. 19:23
Nincs benne, de olyan illata van mint a teafaolajnak, csak nem olyan erős nem? :)
1521. Ritkó (válaszként erre: 1516. - 9e19dcb0b4)
2009. máj. 4. 19:21

Szióóó :)

Én is eltűztem máshova, de mivel láttam, hogy írsz, így benéztem ide :))

Remélem is, hogy szép körmünk lesz :)

1520. 9e19dcb0b4 (válaszként erre: 1518. - 2104cc91e8)
2009. máj. 4. 17:21

Nem tudom, mert a dobozát kidobtam, melyre rá van írva a hatóanyaga!

De sz.tem nincs benne teafaolaj!

1519. 9e19dcb0b4 (válaszként erre: 1517. - **Rita**)
2009. máj. 4. 17:19

Naponta 2x!

Reggel, és este!

2009. máj. 4. 16:23
De a Nailner-ben is teafaolaj van, vagy nem az a hatóanyaga???
1517. **Rita** (válaszként erre: 1516. - 9e19dcb0b4)
2009. máj. 4. 16:18

Mióta használod?

A használati utasítás szerint vagy sűrűbben kened vele a körmöd?

1516. 9e19dcb0b4 (válaszként erre: 1515. - Ritkó)
2009. máj. 4. 16:03

Hello Ritkó!

De örülök hogy még itt vagy!

Azt hittem már mindenki eltűzött innen a régiek közül! Én is "máshol" vagyok már!

De azért felugrottam hogy közöljem a jó hírt!

És örülök hogy Te is gyógyulsz már a Nilnertől!

Ugye mondtam hogy ez jó lesz! És úgy is lett!

Akkor nyárra már tuti szép lesz a körmünk!

1515. Ritkó (válaszként erre: 1513. - 9e19dcb0b4)
2009. máj. 4. 08:13

Szia Vica :)

Az enyém is szépen gyógyul a Nailnertől :))

1514. 1ebb4c5670 (válaszként erre: 1511. - Zsuzso100)
2009. máj. 4. 06:40

Én a lábbaztató vizbe csepegtettem.

Most azt csinálom ecetes vizben áztatok és utánna teafaolaj cseppecske.

Ahogy leirtad.

2009. máj. 4. 06:22

Hahó!

Pár hónap után ismét jelentkezem, és a régi barátaimnak örömmel jelentem hogy a körmöm gyönyörű!

Még 1-2 hónap, és teljesen meggyógyul!

És hogy mivel kezeltem??

Nailnerrel! (semmi mással)

Ja, és nem vagyok marketinges, senki sem kért meg hogy reklámozzam a Nailnert! Csupán szeretek segíteni másokon, ezért írtam meg!

Még ha oly hihetetlen is hogy van ilyen a mai értékválságban szenvedő világban!

Pussz minden régi ismerősömnek akivel itt valaha leveleztünk a témában!

Remélem azóta már ők is sokat gyógyultak!

2009. máj. 3. 23:04

Sajnos csak most vettem észre, hogy a fórumon a topic ahová írtam az illetőnek (nlcafé.hu) 2007-es volt a hozzászólása, viszont más válaszolt a hozzászólásomra ő a teafaolajat ajánlotta, egy kozmetikus, v pedukűrös...hát ezzel nem jutottunk előrébb

Viszont ahogy olvastam a hozzászólásokat azt vettem észre, hogy egy csomóan használtok vagy 5-6 féle dolgot egyszerre, holott felületes kezeléssel nem lehet megoldani a dolgot teljesen, a gyógyítást a testünkön belül kell végrehajtani.

Mert az étkezésünk tehet az egészröl, még pedig az, hogy mit eszünk, mert nem mindegy, mivel sok étel savas irányba bolmlik le a szervezetünkben egy csomó betegséget így kiváltva, és vannak ételek amikkel szószerint etetjük a gombákat, ezért célszerü a méregtelenítés-lúgosítás!

Nem is kéne semmit használni mert elég lenne lúgosítani mert a probléma belülről jön, és erre eddig is lehetett volna figyelni csak hát szeretjük megvárni amíg történik valami az életünkben amire már odafigyelünk és csak akkor vagyunk képesek változtatni.

A lúgosítás azért fontos mert nem engedi a baktériumok tovább terjedését, egy lúgos környezetben nem maradnak meg a baktériumok.

Ez ugyanolyan mint a pattanások, hiába mossa az ember az arcát mindenféle drága kozmetikummal, ha nincs rendben a szervezete, mert mint tudjuk a szervezet így üríti a felgyülemlett salakanyagot és a bőr a legnagyobb terjedelmű ürítő felület és hiába kezeljük felületesen nem oldunk meg semmit. Ez ugyanolyan mint a gyógyszeripar, nagy pénz van benne mert az embereknek mindíg szükségük lesz gyógyszerekre, de a gyógyszerek is csak felületes kezelések, sajnálatos, hogy az orvos tudomány ennyire le van maradva, meg az is sajnálatos, hogy nem képesek úgy dolgokat elfogadni ami meggyógyítana mindenkit, mert ugye akkor kinek kellenének a gyógyszerek amiböl sok a bevétel?

Hát ez az, pénz beszél..

És a kulcs amit mindent meggyógyít a Lúgosítás

mivel csak egy betegség létezik az elsavasodás!

Bocs, hogy így eltértem a témától, de nem hiszem, hogy ez nem lett volna idevágó!

Én magam is lúgosítok, és nem töröm magam, hogy kenjem a körmöm 6 félével teafa olajat használok, azt is sajna elfelejtem néha, és 2-3 hónap leforgása alatt 10böl 1/2 újjam beteg már csak, és a szervezetem is egészséges. Meg még valamit megemlítenék, ugye itt vann ez az új vírus, és nem kell tartani tőle mivel lúgos szervezetben nem tud megmaradni befertőzni, ez nagyon fontos, akit érdekelnek ezek a dolgok itt van pár oldal akit érdekel, és tényleg nem kell hozzá semmi tudomány! Remélem sikerült segítenem valamit.

1511. zsuzso100 (válaszként erre: 1510. - 1ebb4c5670)
2009. máj. 3. 19:47
Elég sokáig elég az a teafaolaj, hiszen csak a körmödre kell cseppenteni.
1510. 1ebb4c5670 (válaszként erre: 1508. - Db4196684d)
2009. máj. 3. 16:02

Engem nagyon érdekelne ez a csodaszer.

A ball nagylábújjamon kezdődőtt.

Viaskodok vele már egy jóideje.

Ecetes szódabikarbónás kutyulékkal.

A teafaolaj bizti bejönne de kb 4-5 alkalom egy pici kisüveg igyaztán piszok drága mulatság.

Az a ecet fokhagyama truti is érdekelne.

Megyek én is fürdőbe ,de ilyen randa lábújjal.

1509. zsuzso100
2009. máj. 2. 08:19

Melyik oldal volt?

Mi használunk Unguirt, Nailnert, nem ez? Meg valaki írta az új Nagelprotektrot, mi is a neve?

2009. máj. 2. 00:12

Sziasztok! Rég olvasgattam már a hozzászólásokat és gondoltam, hogy felnézek hátha van valakinek valami hatásos új ötlete. De közben találtam egy másik oldalon is egy hozzászólást ami elkezdett érdekelni: Topic címa: Körömgomba

Előzmény: liat

nem azert , hogy vitazzak, de nekem egy evvel ezelott begombasodott a kormom, a nagylabujjamon. vettem a patikaban ecsetelofolyadekot. . . es lass csudat. . . lenott es megszunt a gombas korom. kozben a masik labamon is elkezdte, de parhuzamosan kezeltem es tokeletesen egeszseges mind a ket korom!

belso gyogyszerek nelkul.

igen boldog vagyok. . :-))))))))))

Ezért gyorsan regiztem oda, hogy érdeklődjek mi a szer neve.

Szóval ha választ kapok akkor feltétlen megírom:):):)

1507. Heiniki (válaszként erre: 1505. - Sucree)
2009. máj. 1. 11:15
Elvileg az mar gombamentes, csak feher. Azt meg nem sikerult kideritenem, hogy miert. Meg mindig varom a tobbiek velemenyet, hatha van meg vkinek ilyen tapasztalata.
1506. Heiniki
2009. máj. 1. 11:12

Azt elfelejtettem hozzatenni, hogy egy kura utan feltetlenul fel kell tuningolni az immunrendszert vitaminokkal, nyomelemekkel. Ezekbol nagyon jo valasztek van a drogeriakban. De most is, hogy itt a tavasz rengeteg zoldseg, gyumolcs kozul lehet valasztani. Lehetoleg nyersen kell oket fogyasztani, nehogy sokat veszitsenek a tapertekukbol fozes/sutes soran.

En egyebkent majdnem minden nap eszek (nyersen!) lila/voros/ujhagymat nagyon nagyon egeszseges! Receptre irahatnak fel az orvosok a fokhagymaval egyutt!

A pattanasaim is elmultak a hagyma es gyogyteak fogyasztasa utan.

1505. Sucree
2009. máj. 1. 11:08
Akkor aggodalomra semmi ok igaz??Ez a fehéres rész is a köröm gyógyulását jelzi??Köszönöm szépen a segítséget Heiniki:))
1504. Heiniki (válaszként erre: 1503. - Reptet)
2009. máj. 1. 11:05

Haat, en nem vagyok dietetikus ezert tanacsot nem nagyon szeretnek adni. Inkabb elmondom, h en mit csinalok.

Napi kb 1-1.5 liter cickafark+csalan+koromvirag fozet. (Kulon vedd meg oket gyogyszertarban/ herbariaban/vmelyik drogeriaban. De ne a filteres valtozatot). Nem eszek semmilyen cukrot es semmi finomlisztet. Helyette csak teljes kiorlesu buzalisztet, kukoricalisztet,, zabot, kolest stb eszem. Cukrot mindig termeszetes edesitovel helyettesitsd (mez v gyumolcscukor). Azt elfelejtettem mondani, hogy en hust nem eszem, bar ezt nem a meregtelenites miatt. Mar nagyon regen .kb 5 eves koromtol. Arra nincs tapasztalatom, h a huseves beletartozhat-e egy meregteleniteses kuraba.

De van sok mas meregtelenites is az egy-ket napostol (nem hiszem, h ez hosszabb tavon hasznalna) a tobb honaposokig. Van aki csak gyumolcsot eszik, vagy csak teat iszik napokig vagy csak egyfajta etelt pl. rizst/krumplit fogyaszt meg ilyenek - na erre en keptelen lennek.

En eskuszom a csalanteara. Nagyon jo vertisztito es persze mellekhatasok nelkul. Remelem segithettem.

1503. Reptet (válaszként erre: 1500. - Heiniki)
2009. ápr. 30. 17:46
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Azt kérdezném még hogy írtad a "méregtelenítést" én még olyat soha nem csináltam! Arra lenne tipped! Köszi
1502. zsuzso100 (válaszként erre: 1500. - Heiniki)
2009. ápr. 30. 16:21
Így van az a hsz nagyon jó, az összes előzőt összefoglalja, utána már csak Unguir jött és valami új, amit pár napja írtak, nem tudom a nevét.
1501. Heiniki (válaszként erre: 1497. - Sucree)
2009. ápr. 30. 15:48

Sucree,

Most voltam borgyogyinal es azt mondta, hogy ahol a koromagynal feherre valtozott az a kenegetestol van. Mar o is latja, h javul a kormom a feheres resz mar nem gombas.

1500. Heiniki
2009. ápr. 30. 15:46

Szia Reptet,

Rengeteg hasznos tanacsot talalsz itt a forumon, h kinek mi hasznalt ugyhogy probalj visszaolvasni az elejetol. Kivulrol nem is kezelted semmivel? Szerintem neked belulrol nagyon le van gyengulve az immunrendszered, probalj meg meregteleniteni es feltolteni magad vitaminokkal es nyomelemekkel.

Olvasd el Topanka 932-es hozzaszolasat o gyonyoruen osszefoglalta a koromgomba kezelesenek majdnem mindennemu formajat.

1499. Reptet
2009. ápr. 30. 14:22

HELLÓ!

Én egy 20 éves fiú vagyok 3 éve szenvedek a köröm gomba miatt majdnem 1 évid szedtem gyógyszert, de semmit nem hatott!! Még bajom is keletkezett miatta a májamat fájlaltam és az orvos mondta, hogy hagyjam abba a szedését! Nagyon szégyellem a körmeimet a kezemen 4 ujj beteg, ami még kezdetleges! A lábam botrányos ott szinte mind! 3 éve papucsot se tudtam felvenni! Kérlek segítsetek nekem mert ezt nem bírom tovább! Köszönet

1498. Heiniki (válaszként erre: 1497. - Sucree)
2009. ápr. 29. 13:42

Nálam is ugyanez a helyzet ahogy már említettem tök fehér lett a körmöm. Próbáltam utánaolvasni, mert már páran jelezték, h az Unguirtól befehéredett, de aztán nem találtam őket a későbbi hozzászólók között. Utána leválik vagy még türelem és a következő pár mm már rózsaszín?

Tapasztaltak írjatok! Ugye van remény!?

1497. Sucree
2009. ápr. 29. 10:11
Sziasztok!!Én egy bő honapja kezdtem el az unguirt,elötte nailnert használtam hozzáteszem különösebb siker nélkül:(((!!Most az unguirtol gyógyul a köröm,viszont én is azt vettem észre hogy nem rózsaszines az uj köröm növekedése,hanem inkább fehéres na ezt egyenlöre nem tudom hovatenni!!Esetleg valakinek van tippje hogy miért??Mindenesetre folytatom,mert tényleg látványos a javulás!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook