Mit lehet a szem alatti sötét karikák ellen tenni? (tudásbázis)
nekem elég érzékeny a bőröm,úgyhogy nem nagyon merek akármi olyat rárakni,ami a hűtőbe van,tehát ilyen házilag elkészített dolgokat
talán az uborkát kipróbálom,de egy kicsit tartok tőle,hogy megint piros lesz a szemem környéke
Szia!
Ha évek óta karikásak a szemeid,akkor nem csak krémekre kellene gondolnod.Egy alapos kivizsgálást kéne csináltatni,gondolok,:vérvétel,stb.
Szerintem ez genetikai dolog,de az is lehet,hogy a kor előrehaladtával,az arra hajlamos személyeknél megjelenik.
Nekem is karikás szokott lenni a szemem,de főleg akkor,ha túlalszom magam.Régebben sosem volt ilyen problémám.
Sokkal több pihenés,és nem árt egy labort csináltatni,mert lehet,hogy valami nincs rendben
a vérképpel.
Vichy Oligo 25 yeux - én ezt használom.(szuper)
Stift forma,csak 1-1 húzás a szem alá és kész.Nem olyan drága,sokáig elég.Így nem kell korrektor sem.
Szia Brigi!
Egy szépségápolási magazinban olvastam, hogy a szemek alatti sötét karikákat okozhatja a szem alatt érzékeny bőrterület rossz vérellátása is. Sajnos én is küzdök néha ezzel a problémával, de ezek a praktikák nekem beváltak, remélem, neked is működni fognak:
1. Elegendő, zavartalan alvás
2. Gyengéd szemtorna (a bőrterület NAGYON FINOM mozdulatokkal történő masszírozása; szemhéjat bentről kifelé, a szem alatt kintről befelé haladva)
3. Tápláló krém használata
4. SOK folyadék
5. Szemtorna (a szemedet ötször egymás után szorosan becsukod, utána kinyitod és ellazítod)
A vitaminhiány esetén vagy ha felmerül benned, hogy esetleg szervi bajod lehet, nem árt, ha felkeresel egy megbízható orvost. A fáradtság kiderítése érdekében nem árt, ha egy vérképet mindenképpen csináltatsz, ez sok mindenre válasz lehet.
Remélem, tudtam segíteni.
Dari
Leginkabb a faradtsagtol lehet csak azt nem tudom mitol faradok el nap mint nap ennyire:(
Lehet vitamin hianyom van?
Leirnád annak az újdonságnak a nevét,mert én még nem hallottam róla.
Előre is köszi.
Uborkás cuccosok is jók.
Nekem ubis gélem van az egyik kozmetikai cégtől és frankón bevált.
Állítólag a burgonyaszelet sokat segít.
Nekem az egyik kozmetikai cég szemmaszkja vált be a legjobban.
Ezt leginkább bőgés után használom.
További ajánlott fórumok:
- Szem alatti karikák
- Szem alatti sötét karikák, "táskás" szem.Kinek van rá bevált tapasztalata?
- 40 éves kortól milyen termékek sikeresek a szem alatti ráncok és a sötét karikák eltüntetésére?
- Melyik az a korrektor, ami tényleg eltünteti a szem alatti karikákat?
- Sötét karikák ellen mit lehet tenni ha az alvás nem használ? Valakinek valami bevált módszer?
- Szem alatti sötét részt, karikákat hogyan/mivel lehet eltűntetni? Tudtok ajánlani valamit?