Teleszkópos lábú karácsonyi figurákhoz, hol lehet kapni külön csak a lábszerkezetet? (tudásbázis)
6. elbb (válaszként erre: 5. - Libikóka)
ma 17:12
Én konkrétan csak a fém teleszkópot keresem. De amiket mondjuk függönyhöz lehet venni, azok hosszúak, és semmi talpazat nincs. Ahogy tapogatom a kész lábakat, azokban pedig vmi van még.
ma 16:43
3. elbb (válaszként erre: 2. - Kedvesenfanyar)
ma 16:36
Igen, ezekre is kerestem, meg most is azért rákerestem, ezek is ilyen állványokat hoznak ki. Amit te írtál papírtekercses, egy nagyon ügyes emberkének tuti bejön, de én egy rettenetesen kétbalkezes személy vagyok :D Ezért lenne jó, ha az alkatrszt magát megtalálnám :)
Köszönöm a válaszod azért :) Hátha lesz még valaki, aki már kereste és mondjuk megtalálta :)
2. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Elbb)
ma 16:15
telescopic doll legs, gnome telescopic legs, extendable figurine legs ...esetleg így?
Ha így sem, esetleg hobby boltokat keresnék meg telefonon.
De, ha minden kötél szakadna, akkor vennék a kínaiban nyelet és kettévágnám.
Papírtörlő gurigát, alufólia, folpack gurigát, is használhatnál netán, és azzal a széles ragasztószalaggal összetudnád ragasztani, úgyis bevonod a lábakat.
1. elbb
ma 15:52
Lehet, hogy csak én gondolom túl, és ugye még nem bontottam szét egyet sem, szóval nem is tudom, hogyan néz ki. Kerestem sok helyen( aliexpress, shein, temu, allegro) rengeteg keresőszót használtam, de jellemzően vagy magát a manókat dobja ki, vagy pont a függönyrudakat. Esetleg valaki csinált már DIY manót?
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?