Mit jelent az, ha rendszeresen szellemekkel álmodok? (tudásbázis)
Szellemek
Általános jelentés: Szíve mélyén minden ember fél a haláltól. Az álomban a meghaltak szellemei segíthetnek az álmodónak, hogy az elkerülhetetlennel kibéküljön.
Pszichológiai: Talán az a funkciójuk hogy az álmodót átsegítsék egy átmeneti állapoton.
Spirituális: A spirituális fejlődés alatt az érzékelőképesség a mindennapi dolgokon túl a tudás más dimenzióiba is átnyúlik. Lényegtelen, hogy ebben csak a személyiség egyes oldalai jelennek-e meg vagy sem, mivel funkciójuk végülis az, hogy az álmodó továbbfejlődését segítsék.
A spirituális én kapcsolatban áll az egész kollektív tudattalannal.
......
Remélem, tudtam segíteni!
:-) Csak az a fura, hogy én álmomban tudom, hogy álmodok. és mikor kiabálni akarok, nem megy... De megpróbálom megkérdezni őket legközelebb.:-)
A másik érdekes pedig, hogy néha előfordul olyan, hogy elaludni készülök, már épp aludnék, de mielőtt átesek azon a bizonyos ponton, visszahozom magam az álomból. tudom az agyammal, hogy nem szabad elaludnom, mert nem lesz jó nekem. Ez hülyeségnek hangzik, de oylan érzés, hogy tudom azt, ha elalszom, kilépek a testemből és nem fogom tudni irányítani. Konkrétan 3 ilyen alkalomra emlékszem, és nagoyn nem jó érzés...
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- Mit jelenthet, hogy ha a nagypapámmal álmodok aki december 23.-án halt meg és mindig ugyanúgy néz rám, szomorú a tekintete?
- Miért álmodok még mindig vele? Mit jelent ez?