Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért álmodok még mindig vele? Mit jelent ez? fórum

Miért álmodok még mindig vele? Mit jelent ez? (beszélgetős fórum)


10. 31bc25d879 (válaszként erre: 1. - Best of)
2018. máj. 8. 17:45
Szerintem se képzelj bele semmit.
9. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Best of)
2018. máj. 7. 21:09
Szerintem az egyértelmű érzéseiden kívül nem jelentenek többet. Ettől még lehet, hogy gondol rád, de nem hiszem, hogy azért álmodsz vele, mert akkor épp (vagy korábban ) rád gondol(t).
8. PöttyösPanka (válaszként erre: 7. - Babyapocakban)
2018. máj. 7. 10:50
Az rosszabb :D
7. babyapocakban (válaszként erre: 5. - PöttyösPanka)
2018. máj. 7. 10:46
Én meg dolgozatokkal :)))
6. 12d083b51b (válaszként erre: 1. - Best of)
2018. máj. 7. 08:22

Közmondás: éhes disznó makkal álmodik.

Keress magadnak másik makkos tálat! Ez már elment. Nincs itt semmi baj, csak (szerintem) a hiúságodat, a női büszkeségedet sérti, hogy úgy szakította meg veled a kapcsolatot, hogy gyakorlatilag nem is volt köztetek semmi!

Lépj túl rajta, a jelennel-jövővel foglalkozz. Ez a múlt, ami már vissza sohasem jön.

5. PöttyösPanka (válaszként erre: 4. - Babyapocakban)
2018. máj. 7. 08:02
Persze, önmagában nem azt jelenti, hogy nem zártad le. Én is rendszeresen álmodom a suli menzájával, pedig nincs lezáratlan ügyünk :D De ha erről topikot kell nyitni, mert az ember azon agyal, hogy vajon a másik is gondol-e rá, az nekem nem arra utal, hogy ez már csak egy régi, mély emlék.
2018. máj. 7. 07:42
Én még mindig szoktam az első nagy szerelmemmel álmodni. Szerintem ez nem azt jelenti, hogy nem zártam le, mert az már 20 éve volt és gyerekek voltunk. Egyszerűen mély nyomot hagyott a lelkemben, ezért néha vissza-visszatér.
3. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - Best of)
2018. máj. 7. 06:31
Ez az álom csak azt jelenti, hogy részedről lezáratlan ez a dolog, és ott motoszkál a tudatalattidban, hogy mi lett volna, ha. Ha te álmodsz vele, te gondolsz rá, nem fordítva, hacsak nem telepata a delikvens. Én azt javasolnám, hogy inkább ismerkedj mással, és ne pazarold az idődet vágyakozásra egy olyan dolog iránt, amit úgysem kapsz meg. De ha téged ez ennyire foglalkoztat, írj neki, hátha mégis alakul valami, vagy ha nem, egy újabb visszautasítás talán segít végleg lemondani róla.
2018. máj. 6. 22:25

Én C. Ronaldoval álmodtam már kétszer is.

Remélem több esélyed van, mint nekem.

2018. máj. 6. 22:02

Egy férfit ismertem meg két éve, elkezdtek jól alakulni a dolgok, rengeteget beszélgettünk, nagyon beleszerettem, aztán elkezdett hanyagolni és egyértelmű volt, hogy nem is lesz semmi, azóta nem is hallottam felőle. Én ezt azóta is nagyon bánom, pár hónapig minden nap gondoltam rá, de mostanában már alig. Az utóbbi egy évben már másodszor álmodok vele.

Először azt, hogy valahogy találkoztunk, én elmentem hozzá és ott én valahogy meztelen lettem, de ő nem és nem is csináltunk semmit.

Most azt, hogy láttuk egymást az utcán, majd elkezdtünk üzeneteket küldeni a másiknak, ahol azt írta, hogy szeret, de valami gond miatt nem lehetünk együtt. Ezután én valami bajba kerültem (vagy csak szomorú voltam - nem emlékszem pontosan), de számíthattam rá és tényleg igazi pár lettünk.


Jelentenek ezek valamit az én egyértelmű érzéseimen kívül? Az igaz, hogy ha valakivel álmodsz, akkor az illető rád gondolt korábban?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook