Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit gondoltok, milyen vendéglátó egységet éri meg nyitni korona után? fórum

Mit gondoltok, milyen vendéglátó egységet éri meg nyitni korona után? (beszélgetős fórum)


1 2 3
2020. dec. 30. 23:00
Pizzázót.
61. VendrinerPiroska (válaszként erre: 56. - Andi6020)
2020. dec. 30. 22:36
Helyből felröhögtem, mikor olvastam a hozzászólásod, de amint látom, nem mindenkinek esett le rögtön a tantusz.
60. Scherlock (válaszként erre: 56. - Andi6020)
2020. dec. 30. 21:59
:DDD
59. andi6020 (válaszként erre: 58. - Idhikai)
2020. dec. 30. 13:48
Így van.
58. Idhikai (válaszként erre: 55. - Napsugár8)
2020. dec. 30. 11:58
A "nem lehet" az fizikálisan értendő! Én is adószámos magánszemély vagyok a főállásom mellett, tehát dolgozom mellette számlaképesen, de egy rendes vállalkozást így nem lehet felépíteni!
57. df1e1c376c (válaszként erre: 55. - Napsugár8)
2020. dec. 30. 11:56
Nem szabály tiltja, hanem az a korlát, hogy csak 24 órabol all egy nap.
56. andi6020 (válaszként erre: 50. - Napsugár8)
2020. dec. 30. 11:49

Medve anyám....


Szerinted komolyan gondoltam?

55. Napsugár8 (válaszként erre: 53. - Idhikai)
2020. dec. 30. 11:41

Dehogynem lehet! Sőt, ebben az esetben nem köteles a vállalkozó havonta SZJA-t, és TB-t fizetni, csak év végén a ténylegesen elért nyereség után.

Ez a kitétel az adótörvényekben úgy kezdődik: a heti 36 órát elérő munkaviszonnyal rendelkező vállalkozó...


Kérd vissza a tanfolyam árát.

54. Idhikai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. dec. 30. 10:45

Simán nyithatsz bármit, ha Te leszel a legjobb! Bármit nyitsz, arra törekedj, hogy a legjobb légy. A fiam vállalkozást épít, azt szokta mondani, hogy csak egy esélye van mindenkinél.

Hja, és legyen pénzed, mert az elején csak teszed-teszed bele a pénzt. Csak az tud motiválni, hogy tudod, hova tartasz, illetve a pozitív visszajelzések.

53. Idhikai (válaszként erre: 48. - Napsugár8)
2020. dec. 30. 10:40

Vállalkozást nem lehet építeni főállás mellett!

Ez az első, amit a vállalkozásra felkészítő tanfolyamokon elmondanak.

52. df1e1c376c (válaszként erre: 50. - Napsugár8)
2020. dec. 30. 10:25

Az a pár órára kinyitok, nem csak pár óra, mert elokesziteni is kell, meg utána eltakarítani. Esetleg beszerezni.

Aztán el is ment a fel nap. Amelle meg egy teljes állás... Nem lehetetlen, de embert próbáló, és garantáltan semmi élete nem lesz.

2020. dec. 30. 09:50
Én megvárnám a járvány végét, hogy mekkora a tényleges kereslet, mert sokan rászoktak a kaja rendelésre, ezek mint potenciális vevők kiesnek, ha bejött nekik.
50. Napsugár8 (válaszként erre: 49. - Andi6020)
2020. dec. 30. 09:42
Azt nem tudom, hogy össze lehetne-e egyeztetni, hiszen az éjjeliőr reggel megy haza, a lángost pedig általában reggel, délelőtt vásárolják az emberek. Akkor délig nem kerülne ágyba... hosszú távon úgy gondolom, nem fér össze. De vagyonőrnel, portásnak a d.u. 14-22-ig tartó műszakot már nyugodtan fel tudná vállalni.
49. andi6020 (válaszként erre: 48. - Napsugár8)
2020. dec. 30. 08:50

A lángossal ellentétben. 😀

Plusz elmehetne a lángos + meló után éjjel éjjeliőrnek valahova.

48. Napsugár8 (válaszként erre: 46. - Be95e6ff22)
2020. dec. 30. 08:09
Egyetértek. Csak mint a lángosos, hogy ablakon keresztül kiadom, amit kérnek, max. ilyen valamiben gondolkodnék. Napi pár óra nyitva tartással, a nap másik felében pedig egy havi fixes munkahelyet, akármit. Mindegy milyen meló, a pénznek nincs szaga!
47. birebora (válaszként erre: 46. - Be95e6ff22)
2020. dec. 30. 07:41
Szerintem is minimum 1,5-2 év míg visszaáll a rend, ha visszaáll, de már akkor sem lesz minden olyan mint rég. És bármikor jöhet egy újabb vírus ami boríthat mindent.
2020. dec. 30. 04:52

Beülős helyet biztosnem nyitnék.Nem hiszem, hogy vége lesz a járványnak pár even belül.Húzd meg-ereszd meg lesz, bármikor, egyik napról a másikra becsukathatja az állam az éttermeket, üzleteket.Totális kiszolgáltatottság.

Múltkor találkoztunk egy sráccal, aki séf volt az “ántivilágban” (az elsò hullámig, akkor rögtön kirúgtak mindenkit a munkahelyén), azóta ipari alpinista lett.Nem kevés energiája es munkája volt pedig abban, hogy séf legyen, de már nem tervez azzal, hogy valahavissza egy a vendéglátásba.

45. E'lodie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. dec. 29. 23:31
Például Albertfalván volt a Big Daddy. Az valami csodás volt! Nem is tudom, hogy megvannak-e még... Vagy lesznek-e egyáltalán.
2020. dec. 29. 23:26
Ha 100%-ra befejeződik a járvány, akkor mindegyiket, akik nem mentek tönkre.
43. Guruljka (válaszként erre: 31. - Df1e1c376c)
2020. dec. 29. 23:25
Férjem szerint a seregben hívták így, amit ott kaptak. Valószínűleg a könnyebb eloszthatóság kedvéért volt szétfőzve.
42. Bözsi néni (válaszként erre: 28. - Channa*)
2020. dec. 29. 23:24

A tépett húsos szendvicsek, ha jók, akkor oké.


De ócska mirelit burger szárazra sütve brrr. Kell a fenének.

41. Bözsi néni (válaszként erre: 25. - Unom)
2020. dec. 29. 23:22
Hát igen, azt tudni kellene, hol tervezi nyitni.
40. Bözsi néni (válaszként erre: 24. - Df1e1c376c)
2020. dec. 29. 23:21

Ja, csak itt a legtöbb hamburgeres valamilyen ócska fagyasztott húspogácsát süt meg tapló szárazra, valami szikkadt burgerzsömlébe rakja, ketchup, mustár, fonnyadt saláta, jó drága is meg pocsék is.


Miközben aki ebédelne, semmi jó ételt nem talál sehol.

39. VendrinerPiroska (válaszként erre: 32. - Timycat)
2020. dec. 29. 22:00

Ha porkról beszélünk, akkor az csak gyesznó lehet. Marhából is van hasonló, azt shredded beefnek hívják. Baromfiból még ilyet nem láttam a barbecue hazájában.


@FI: mindent lehet, csak jól kell csinálni, valamint a minőségnek és a piaci viszonyoknak megfelelő áron. Pld. a tesómék környékén a lángosos 1500 Ft-s, mellesleg nem überjó lángosokkal nem igazán hasít, míg a hamburgeres, ami drágább, de tényleg jó, hamburgert árul, a válság ellenére is szépen megy.

38. Channa* (válaszként erre: 32. - Timycat)
2020. dec. 29. 21:30

Ez az!


Köszi!

2020. dec. 29. 20:31

Nekem mar itt a bukott kategoria, ha valaki a hoxan kerdezi meg.


Ebbol szamomra az jon le, hogy


- fogalma nincs rola, mit kellene


- nincs egy eredeti otlete, amivel kulonlegesebb lehetne, mint a masik 100 hambis


- vszinu megvalositani se tudja, amit a hoxa nepe kitalal


Volt olyan ismerosom, aki abban latta a vendeglatas csucsat, hogy vett a Metroban fagyasztott hambi hust es zsemlet, a hust megsutotte vmi grill-lapon, a zsemlet felmelegitette a mikroban, tett bele aro-s ketchupot.


Egy szelet lapka sajttal el is keszult a sajtos verzio... Majd ezt megprobalta eladni a kocsmajaban, nem tul sok sikerrel.

36. gabbbicica (válaszként erre: 35. - Gabbbicica)
2020. dec. 29. 20:23
Nah latom mar irták 😊
35. gabbbicica (válaszként erre: 34. - Df1e1c376c)
2020. dec. 29. 20:22
Jah, az a pulled pork 😊😊
34. df1e1c376c (válaszként erre: 32. - Timycat)
2020. dec. 29. 20:20
A diszno verziot ismerem. Az jo fajta kaja.
33. libikóka (válaszként erre: 32. - Timycat)
2020. dec. 29. 20:15
Jamie Oliver szerint ez rusztikus,mármint a tépett hús
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook