Mit gondoltok a régi időkről, amikor ...? (beszélgetés)
Pms1...Tudod mit? Igazad van.Veled vitatkozni olyan,mint lóval kártyázni.A leghalványabb jelét nem mutatod annak,hogy legalább kis részben megértenéd,amit mondani akarok.Így meg mi értelme?
Mandínerből írtál egy rakás hülyeséget,amit én soha nem állítottam.
Mélyen nem érdekel az életed, nem néztem utána. A témához írt hozzászólásaidra reagálok.
Így viszont nem értem, mi a bajod, hiszen, mint a példa mutatja, ma is lehet egy nő háztartásbeli, mint régen. (Azt sejtem, hogy valami baj miatt vagy otthon, nem erre céloztam). Annyi a különbség, hogy van választási lehetősége.
Nem olvastam az általad bemásolt kinket, de majd elolvasom, de az tény a történelmet állandóan átírják, az aktuális érdekek szerint.
Minden korban voltak szép dolgok, vannak, és lesznek,csak nem mindegy melyik oldalán állunk az utcának, a benapozotton, vagy az árnyékos susnyásban.
Engem már eccő' felvettek.Sajnos urológiára nem jutottam,csak egy kis rissz-rossz égés sebészetre.
És igen.Itthon ülök,és eltartatom magam..Utána néztél,vajon miért is? Remélem,hogy azért,amiért én itthon ülök,te soha nem fogsz.Sajnálnám azt,aki miatt otthon ülnél.
Az írásai alapján azt szeretné, azon nyavalyog, hogy ez nem így van.
A másik lehetőség, hogy szerepet játszik, szórakozik.
Ugyanolyan sarkíva írtál, én ezért merészkedtem hasonlóan sarkos példát írni.
A személyeskedést meg nem értem, nem lehet úgy beszélgetni, hogy ne nézzük hülyének a másikat, csak azért mert máshogyan gondolkodik?
De tényleg, ez olyan kiábrándító.
:(
Épp ezért nem vennének fel téged sose.
Gondolom, ezért várod, hogy valaki eltartson, mint egy tengerimalacot. Bár az legalább aranyos.
Sokan,pedig -természetesen okosabbak az okosabbaknál-egyszerűen nem,és nem értik,hogy nem arra gondolok,hogy:Hazajön a pasi,patája az asztalon,asszony körül ugrálja.De valamiért,vannak,akik kizárólag lesarkítva képesek gondolkodni.Vagy éppen 1-1 generációt szidni.Ez akkora butaságot sugall,hogy az már mérhetetlen.(Igen,tudom,én vagyok az okos,blablabla...)
Mindegy.Nem érdekes.A többieknek,akik megértették mit akarok mondani,azoknak köszönöm.:)
Miért kevered azt, hogy valaki érti amit mondasz, vagy egyetért?
Elhiszem, hogy szarul érzed magad a bőrödben, és azt képzeled ez azért van, mert nem régebbi korban éltél. Mindig voltak akik az "aranykort" sírták vissza, általában azok, akiknek a történelemről lövésük se volt, elhitték a meséket.
Ezt érdemes elolvasni, az első résszel együtt. Ó, azok a régi szép idők...
A napokban egy fiatal /28-30 év körüli/ kifejezetten helyes, jómódú srác pont erről beszélt nekem. Az irodában várakozott, és beszélgetni kezdtünk. Ugyanezekkel a szavakkal írta le a lányokat:
" a lányok, akik mind egyformák, ugyanaz a haj, ugyanaz az arc, ugyanaz a stílusú szerkó, ugyanaz a smink, mellé a beteges viselkedésük. Még a seggük is egyforma, a mellükről nem beszélve. Nem is tudom, hogyan csinálják, hogy ennyire futószallag az egész. Hát róluk sem a jó nő jut eszembe." -majd hozzátette
-" Ja és valószínűleg én vagyok a hülye, hogy én még beszégetni is szeretnék valakivel "azonkívűl"."
Hát kérem hölgyeim ezt egy trendi srác mondta. El kellene rajta gondolkozni.
Persze erre a válasz a lányok részéről az, hogy ez a jelenleg trendi viselkedés, és életmód, bla- bla- bla. Ez lehet, de ettől még ez sok fiatal férfinak nem jön ám be. Talán pont ezért van ennyi sinli. Régen talán kevesebb volt a "mű tyúk", és a nők természetesebben viselkedtek.:)
A lényeg, hogy mindenki hülye, kivéve a jelenlévőket, természetesen.
:)
Persze, hogy komoly :)
Természetesen nem az egész "kócerájjal" értek egyet.
Viszont örülök, hogy nőként lehet karrierem, spórolt pénzecském, nem csak a konyhában van a helyem (csak ha szeretném).
Tehát ezzel az egyenjogúsdival értek egyetek,- nem a vadfeminizmussal.
Oké, továbbra is tartom még, hogy szívesen lennék X. századi svéd szőrmekereskedő első felesége. Azok tényleg szép idők voltak :)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Mit gondoltok a régi szerelemről
- Mit gondoltok a remescar hegkezelő valóban jó régi sebekre is?
- Régi munkahelyre visszamenni. Mit gondoltok erről? Ti megtennétek? Ismertek olyat, aki visszament?
- Mit gondoltok a régi és új mesékről?