Mit gondolsz rólam a fotóm alapján? (beszélgetés)
Nyilván úgy zselézem jobbra vagy balra a hajam, ahogy kedvem tartja, de még a nap is kiszívhatja 😂 ám a kis csücsöri számon nehezebb változtatni.
Ez a fazon megkínálta a népet a fotójával, kritikára buzdította a népet, nem tovább lapozásra 😋, aztán ide se bagózik.
Ez van. 😁
Természetesen.
Bárkivel megeshet.
Csak kevesen ismerik ezt el.
🌷
Mamafura és Mamafuraa a ugyanaz, ezt ő fel is vállalta. Ahogy a képeit is mindig.
Én egyszer láttam csak Furafazon képét, aki ezt a fórumot nyitotta, mert aztán törölte, de szerintem is idősebb is volt és a hajszín is más volt.
Azt hiszem, meg kell, hogy kövesselek. Én Mamafura és nem Mamafuraa fotóit néztem meg.A kettő is ua. És így lehet Furafazonnak egy újabb fotója, ahol más a frizurája és, hát idősebb is.
Tehát minimum kettő van belőle, de elképzelhető, hogy három.
Nyilván.
Mamafuraa, és FURAfazon, totál más hangzású nevek, teljesen eltérő képek, merőben más témaválasztás.
Azért ha megengeded egy icipicit várok még az elnézést kéréssel.
És hol szerepel még? 😯
Én ilyenhez nem értek
Az viszont több, mint FURA, hogy a nevük is hasonló, meg mindketten a kinézetük felől szeretnének érdeklődni :)))) A szájuk meg egyforma :)))
Végül is 100 nickkel is meg lehet kérdezni, ahogy Natinak is bármit.
Egy a baj, ahogy indítanak: "most vagyok itt először".
Talán ez lehet az oka a "rárepülésnek".
Senki sem szereti, ha hülyének nézik, csak van, aki leírja, és van, aki nem.
Most visszanéztem mindkét fotót, szerintem sem hasonlít ez a fiú, a Mamafurára.
Az eredeti fotót azért tudtam megnézni, mert a google keresővel néztem meg, hol szerepel még.
Láttam. A két különböző kép egy férfit ábrázol.
Különös ismertetőjel az egyedi száj. :) De a szeméről is felismerhető volt. Épp elégszer kért már véleményt a kinézetéről :)))
Nem volt szimpi, hogy azért, mert te nem ismerted fel, rögtön igyekező sértegetést feltételeztél, holott ő kérte a kritikát.
Az sem szimpi, ahogy most meg hallgat mint "szar a gazban" és nem áll elő, hogy jaj hát tényleg én vagyok . (Ez sem sértegetés, csak egy szólás-mondás)
Ugyanaz az ember van mindkét képen.
Meg Mamafura oldalán is. Én pedig Mamafuraa fotóját raktam be. Szerintem mindhárom ugyanaz. Mint ahogy a téma is ugyanaz.
Ez Mamafura, az ő fórumából vetted gondolom a linket.
Totál tévedésben voltál, csípőből betámadtad ezt a szerencsétlen új fotós pasit, aztán úgy raktad ide ezt a fotót, mintha ebben a fórumban ez a kép lett volna, holott egy totál más ember volt a képen.
Szerintem kérhetnél tőle elnézést az elhamarkodott feltételezésért és a bemásolt linkért is.
Már csak ez hiányzott a rossz arcmemóriámnak.
Andi által linket srác ismerős, de a fórumindítóét nem láttam...
Mamafura ugyanigy néz ki.Mániája képet feltenni,véleményt kérni hogy néz ki.
Az én véleményem ennyi.
A címből láttad ki van a fotón?
Mert láttam a Furafazon és Mamafuraa képeit is. Nem mondanám rá, hogy ugyan az a pasi.
Te a címből megmondod?
minek tette fel,ha már meg levette,
kicsit fura,
Most megnéztem meg egyszer a képet, amit Andi feltett.
Ugyan ez a jellegzetes száj volt (az alsó ajak lényegesen vastagabb a felsőnél), csak nyitva.
Szerintem senki sem sértegette. Főleg nem igyekezetből :)))
Nagyon jól láttam, hogy Mamafura volt.
További ajánlott fórumok:
- Mire gondolsz MOST?
- Mit gondolsz arról az emberről, akivel legutoljára beszéltél?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Az első benyomás rólam? Képek alapján. Szerintetek?
- Ip cím alapján megtudhatnak rólam személyes információkat?