Mit egyek ami nem hízlal ? (tudásbázis)
Legynek legy, az is sz@rt eszik🤣🤣🤣🤣
Lattam, igy meg ezen a teren sincs igazad. Nem lattal meg nagy kerek, dagadt, hangos legyet? Naugye. A labuk meg vekony. Sorhasuk van. Koszkihagyom.
Meg jo h igy sem kellett semmit tennem erte mert kapaszkodj meg de minden energiabefektetes nelkul vekony vagyok. Ja lehet ha tovabb zabalnek is az maradnek. De kockaztatni nem akarok. Meg hurkas lenni😂😂😂😂😂
Láttál már elhízott legyet? Na ugye, hogy jó választás.
Egyél tehénsz@rt, több millió légy nem tévedhet.
“A 180 fokos temavaltas mindent megold ha rajovok hogy nincs igazam🤞🏼😎”
Nem értem miért várja mindenki a csodát... Mindenki befektetett energia nélkül akar gazdag lenni, vékony, sikeres... Na ez az esetek nagy részében nem működik.
Felemeled a hátsódat, aztán mozogsz. Nincs kedved? Így jártál.
A tied javaresze meg okoskodas a szintne nagy semmirol.
Egyebkent a kezdohosszaszolasban van. Aki azt sem olvassa el egy forumnal az nem tudom minek firkal oda.
A kalória, az kalória, az energia pedig energia. Csakhogy nagyon nem mindegy, hogy a szervezet hogyan reagál rá. Az egyes ételek kalória értékét úgy mérték meg, hogy betették egy tartályba, és elégették. Közben mérték, hogy a keletkezett hő mennyivel növelte meg a tartály körüli víz hőmérsékletét. Azért az emberi szervezet nem teljesen így használja fel az energiát. Bár a kalória, az kalória, azért próbálj meg befűteni egy gáztüzelésű kazánba egyenértékű fával.
Nem fogom elolvasni minden egyes hozzászólásodat, amik - javarészt amúgy is - a semmiről szólnak.
Én annak idején csak olyan dolgokat tettem a hűtőbe/kamrába, ami nem hizlal. Nekem ez annyit jelentett,hogy ne legyen benne sok ch illetve cukormentes legyen. Például még a konzerveket is megnéztem mielőtt megvettem,hogy cukorral vagy édesítőszerrel készült-e.
Gyümölcs végülis -szőlő, banán kivétellel- bármi lehet.😉
Az almat sajna nem szeretem:/
Ok en meg kb az elso hsz.-ben irtam hogy azt is ettem es eszek.
Erto olvasas.
Na ezt se hallottwm meg pedig tobb korben is megfordultam kulonfele emberek kozott mondjuk nem is beszeltemnsenkivel a puffasztott rizsrol.
Ez csak egy mém, de teljesen komoly. Én így fogytam le.
[link]
Alma kockákra vágva? Majd utána vizet inni. Sokszor maga a mozdulat hiányzik meg a rágcsálás
Egyél banánt, de előtte hámozd meg 🤣
Ne is törődj vel!:))
Csak a puffasztott rizzsel óvatosan, mert szorulást okozhat:))
Én gyümölcsöt szoktam enni ha éhes vagyok
Leveseket főtt zöldséggel. Azok eltelítenek de nem hízlalnak. A rántásos levesek a leg jobbak erre szerintem.
Ezt ő nem tudja, de megkóstolta a hungarocellt, utána meg én vagyok a hibás. 🤣
Szia!
Edző vagyok, fitness versenyeken is indultam, ezért muszáj volt az éhségre kitalálnom valamit,nekem a zéró üdítők a rágógumik sokat segítettek, és a hatalmas saláták este.Jaj és a natúr popcorn, ha olaj nélkül készíted szuper laktató, sok benne a rost, és 200 kcal van kb egy jó nagy adagban.
A legtöbb zöldség és gyümölcs szuper erre, ha csak rágni akarsz valamit, kevés kcal bevitellel.
Az uborkának 100grammjában kb 10 kcal van, a paradicsom is szuper, és a saláták..Én a karalábét is imádom nyersen pl és nagyon kevés kcal van benne.
Hal, csirkemell, alma, banán, tatárka (hajdina), tojás, zabpehely, lencse, bulgur, burgonya, gomba.
Mértékletesen pedig mindent lehet enni, ez esetben többet kell mozogni.
További ajánlott fórumok: