Mit egyek ami nem hízlal ? (tudásbázis kérdés)
Semmi sem hízlal, ha mértékkel eszed.
Ha nincs éhségézete az embernek, az komoly hiba.
Én több fogyókúra kipróbálása után világosodtam meg. Mindegyiknél ki volt hangsúlyozva, a szabályokat be kell tartani. Hát persze. Másképp nem az a fogyókúra lesz, hanem más valami. Úgy tűnik, ez volt az utam. Ma már tudom hogy tartós fogyást, egészséget, csakis tudatos élettel lehet megvalósítani. A fogyókúrák hizlalnak. És nincs olyan hogy gyorsan lefogyok, aztán már csak tartani kell a súlyt. Ez a "már csak tartani kell" olyan baromira nem megy senkinek, hogy mennél többen próbálják, annál több az elhízott ember.
Ha érdekel az én módszerem,írj!Nincs éhségérzet,minden tápanyag bejut a szervezetedbe,de a szabályokat tartani kell.
Dehogy! Egy jó fosós-hányós vírusból akár -3 kilóval is ki lehet jönni, de 3-4 nap után ugyanúgy vissza is megy.
A CBD olaj tényleg szabályoz. Azt vettem észre, hogy napok óta nincs hűtőnyitogatás. Most odavoltam egy nagyot gyalogolni, és simán ki tudom várni a vacsoraidőmet. 17 órakor lesz.
A legjobb diéta a 12-14 órás koplalás)
Elvetemült módon anno a hordós káposztát megfőztem pörköltként, és napokon keresztül az volt a reggeli-ebéd-vacsora. Persze tejföl nélkül.
Egyébként ami nem zsíros, nem cukros, és minimális ch-tartalma van, tökéletes. Így pl. az összes belsőség, köztük a pacal is!
Igyá sok teát, vizet
Használj rágót
Rágcsálj zöldséget
Nem tudok ki írta hogy mindig éhes, nincs időm megkeresni. A lényeg, belemerültem a CBD olaj tanulmányozásába, és ott olvastam, hogy a CBD olaj többek között az étvágyat is szabályozza. Én most rendeltem, ugyan más okból, csak gondoltam megosztom az információt.
Ok ak nem nezem meg mert en is ebedszunetelek
Tulkepp nem az volt a celom. De itt a kek szemu dagadek a piros sovany.
Fene a kíváncsiságomat... De nem veszed el az étvágyamat.
Legközelebb nem eszek úgy, hoxázok.
Rosszul tudod. Azt is megeszi, az urulek es az etelmaradvanyok mellett. De ha nekem nem hiszel keress ra. 😂
Lattam mar olyat szarban dagonyazni amugy is.
Legynek legy, az is sz@rt eszik🤣🤣🤣🤣
Lattam, igy meg ezen a teren sincs igazad. Nem lattal meg nagy kerek, dagadt, hangos legyet? Naugye. A labuk meg vekony. Sorhasuk van. Koszkihagyom.
Meg jo h igy sem kellett semmit tennem erte mert kapaszkodj meg de minden energiabefektetes nelkul vekony vagyok. Ja lehet ha tovabb zabalnek is az maradnek. De kockaztatni nem akarok. Meg hurkas lenni😂😂😂😂😂
Láttál már elhízott legyet? Na ugye, hogy jó választás.
Egyél tehénsz@rt, több millió légy nem tévedhet.
“A 180 fokos temavaltas mindent megold ha rajovok hogy nincs igazam🤞🏼😎”
Nem értem miért várja mindenki a csodát... Mindenki befektetett energia nélkül akar gazdag lenni, vékony, sikeres... Na ez az esetek nagy részében nem működik.
Felemeled a hátsódat, aztán mozogsz. Nincs kedved? Így jártál.
A tied javaresze meg okoskodas a szintne nagy semmirol.
Egyebkent a kezdohosszaszolasban van. Aki azt sem olvassa el egy forumnal az nem tudom minek firkal oda.
A kalória, az kalória, az energia pedig energia. Csakhogy nagyon nem mindegy, hogy a szervezet hogyan reagál rá. Az egyes ételek kalória értékét úgy mérték meg, hogy betették egy tartályba, és elégették. Közben mérték, hogy a keletkezett hő mennyivel növelte meg a tartály körüli víz hőmérsékletét. Azért az emberi szervezet nem teljesen így használja fel az energiát. Bár a kalória, az kalória, azért próbálj meg befűteni egy gáztüzelésű kazánba egyenértékű fával.
További ajánlott fórumok: