Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van? (beszélgetés)
www.Lovebox.hu / sajna fizetős... ne nézzetek így... én nem csak rokonaim = apu, anyu:D Nagyon sok sikert az állááshoz!!! Szorítok:)
Szurkoljatok nekem 4től....:)))
Egy nagyon fontos állásra megyek!!! Ami nekem nagyon fontos lenne, hogy sikerüljön.....
Huh!!! Olyan gyomoridegem van......:S
De sikerülni fog!!! Csak pozitívan:))))
és hova regisztráltatok??
hirtelen egy sem jut eszembe....:S
szerintem regisztrálj,én is meg a hülye barátnöm is regisztráltunk poénból..nem is raktunk fel képet meg semmi,csak néztük mennyi hülye ir..persze volt egy két jó pasi is..sztem probáld ki,annyit megér,legalább nem unatkozol addig se:)
Szerintem felregisztrálok egy táskeresőre.... egy kicsit flörtölgetni...... szerintetek??? :S
Nem nagyon van kivel mennem kikapcsolódni vagy bulizi, itt pesten nem igazán vannak barátaim... Vagyis a legjobb barátnőm itt van, de a pasija kész lenne, ha eljönne velem bulizni mondjuk....:s
jah!! néha érzed a megkönnyebbülést, mert tudod, hogy ugyis meddő a dolog.... máskor megeszedbejut a magány....:S Ördögi kör...:s
velem is ez van..mikor már azt hiszem h jobb,akkor másnap mire felébredek reggel még szarabbul vagyok mint elötte..
Az összes pasi hülye..?? Néha van olyan érzésem mintha jobban lennék és semmi bajom nem lenne.. vagyis jobb mint volt... de aztán megint bedepizek... áhhh kéész vagyok...
ház igen... a magány az szörnyű tud lenni...:S
nem ő hagyott ott hanem én hagytam ott,mert nem foglalkozott egyáltalán velem..most meg már bezzeg foglalkozna..és még az a jó h én őt nem is annyira szerettem,sztem ő sokkal jobban..nekem az előző pasim volt a nagy szerelem..de mégis azert eléggé megvisel ez az egész..meg h egyedül vagyok:S
jajjj, ilyen meg se forduljon a fejedben....:S
Egy pasi sem éri meg... Bár az első nagy szerelemem után nagyon.nagyon sokat sirtam, vagy épp rugdostam a falat, attól függ, hogy magány kirohanásom volt, vagy dühös voltam...
Képzeld ő volt nekem az első... ő 20éves volt, amikor megcsalt egy 27éves nővel, gyereke volt meg minden. Gondolhatod! Azt hittem a szívem szakad meg... Soha többet nem tudtam úgy hozzáérni, pedig vágytam rá, de nem ment. Főleg mivel elsők voltunk egymásnak.
igen én is így érzek napok óta 1 hete.. és anniyra magányosnak érzem magam!! Ahogy a szívem minden nap fáj.. és üres jaaajj... ez magány... komolyan. Elegem van már és ő megy csajozni majd a 7végén.. mennem bulizni..jaaaaajjjjjj és hiába vagyok még fiatal de most úgy érzem sose fogok tudni belőle kiszeretni! Butaság.. tudom de már a halál gondolata is átfutott az agyamon!! :( el vagyok keseredve...nagyon...!
Ez meg egy sz...ee....mm..éé....tt....
Jó vagy neki az ágyban, utána meg közömbösen viselkedik??? ááááá...
Egyábként most én sem találom a helyem már napok óta... belémszállt a magány... nagyon rossz érzés.
legyen egy kis akaraterőd....!!! Ha megállj tudsz magadnak parancsolni, lehet, hogy a pasi is észbe kap, hogy nem vagy egy rongy, amit csak ki kell venni a szekrényből...
nem értem, hogy minek szakít, ha összejár veled, mert arra még jó az ember.... grrrrr...
kihasználja, hogy odáig vagy érte....
:( Hát tegnap átmentem eggyik fiú barátomhoz és persze ő is ott volt.. olyan rossz volt, hogy olyan közömbös volt...:( És akkor 2 puszival elköszön... de a mai nap valami katasztrófa még csak reggel van de már a sírógörcs a torkomban a gyomromban van! Ma lennénk 1.ütt 3 éve és ma szakított velem 1 hete! :( Kikészít ez a pasi!! Komolyan... alig tudok enni ha eszek kihányom... nem bírom ezt sokáig... beleőrülök...!! :'(
hát igen,de igazából mire megyek vele h rosszabb mint én?semmire,mert mégis vele van..na mindegy..áá..most egy hétig nem leszek itthon hálistennek,remélem vhogy elfelejtem egy picit bár nemsok esélyt látok rá,főleg h tegnap is együtt voltunk..én olyan hülye vagyok.ááá...
nah igen benne van a pakliban vagy jobb vagy rosszabb az uj nő..
nem is tudom, hogy melyik a rosszabb....
mindkettőnek megvan a két oldala...
énis egyfolytába hasonlitgatok..de vmikor pont olyan nővel jön össze aki nagyon gááz..
húúúú, ez nagyon szomorú történet...
Én is állandóan a az exem új és újjabb barátnőivel hasonlitgatom magam a mai napig... mert bár vele nem egy városban lakom, de sajnos van az iwiw és kísértést érzek, hogy megnézzem és hogy nyomozzak....:(((
Aztán egy alkalommal azt hittem, túltettem magamat rajta.
Egy srác elhívott autósmoziba első randi gyanánt.
Jó film volt, sok autóval. A mellettünk lévő autóban ült az exem az új barátnőjével. Gyorsan összehasonlítottam magamat a csajjal. Ő nyert.
Igaza volt exbarátomnak.Szerintem én csak egy selejt voltam a tőlem fiatalabb bombajó kinézetű csajhoz képest. Azt az akciófilmet végigsírtam. Akkor döntöttem el, hogy kicsi az a város kettőnknek.
Vagy nem megyek ki nappal az utcára, vagy elhagyom az egyébként szeretett otthonomat.
Ezért kellett elköltöznöm!!!
Mindig kibékültünk.
Szívemből imádtam a pasit.:)) Nem tudtam nem megbocsájtani.
Már felnőttem, nem nagyon találkozunk. Nem is tudom milyen lenne, meg tudnék-e neki bocsájtani...
Én is igy voltam... Összeszedtem egy kis tőkét, diákmunkával aztán mentem is...:) Azóta is pesten élek!
Mert a szüleimel élek és nincs lehetőségem elköltözni!
áá én tegnap találkoztam vele,és le is feküdtünk..annyira joóóó volt..és egy gyenge pillanatomba majdnem megbocsátottam neki,de nem..nemtudom meddig birom még..kibékülni nem akarok vele,az már ugye lenne olyan..
De én nem költözhetek el...:D:D:D b*sszameg... :D:D
Én meg a város másik végébe.... Az előző szakításomnál meg én is városból.....
Én elköltöztem a városból....
ilyen parasztért őszintén szólva nem kár.
jajjjjj.... Annál később fogtok kikecmeregni az érzelmi válságból... nem jók ezek a talik... én nem találkozok vele... teljesen más az utvonalunk meg az életritmusunk...
További ajánlott fórumok: